Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na...megyek BF2-re őlni.....hátha a kopasznyakú is ott lesz
CMULTIDAT EU
Nem fizetnek semmit....sőt ,nekem kell fizetnem érte
Mennyit fizetnek neked , ha veszel egyet a vacak akkumulátoraikból?
Hát kellene....nagyon kivan a régi. Meg sem nyekkenti az önindítót. Éppen csak a riasztó használatára elég.
Kell bele?
Semmit.......
Meg dumáltuk vele hogy karácsonyra egy új akkumlátor a robogóba....nekem ennyi elég
Pogiííí! Neked mit hozott a Mikulás?
Látod! Majd te is megtudod , ha megöregszel!
Nem megy öreg? (mármint a linkelés)
Fiat Stilo féktárcsa vadonat új dobozában párban eladó . Mérete 257 mm
oké....megyek veled
Nem sikerült
Az oroszok MI 28-as harci helikoptere sem kutya! Nyáron lehet megyek Kecskemétre a repülőnapra . Majd szólok.
El is hiszem......akkor mit szolnánk ha mehetnénk egy kanyart egy apacs helivel
Kordonos szőlőben egyszerre 6 sort tudott lefújni. A sor végén forduló és megint és megint!? Szegény Kamov majd szét esett!
Mondom, csak egyszer legyen talaj a lábam alatt!
Lesznek még jobbak is mihelyt 3D-ben mennek majd a képek.
Ezelőtt 40 évvel el nem tudtam volna képzelni, hogy telefonon beszélgetek olyannal aki a zágrábi gyorson ül, én mag az akácosban "guggolok" .
Fasza lehetett
Szegény Csibe fejét azért meg néztem volna amikor csináltam a forulót
Nagyon jó játék...és ha tudnád mennyire vissza adja az aerodinamika és a gravitáció valós mivoltát
Nem volt hülye gyerek aki ezt a játékot meg alkotta
Minek ül helikopterre az ilyen? Engem egyszer régen felvitt a permetező helikufferes, nem fogtam ugyan rókát, de többet nem kívánkoztam.
A tápos....nem bírta a fordulókat a saját tengelye körül mint gép puskás.....inkább ki ugrott
Hali. Csalnak ott....az a pálya direkt erre van.A Choppergirl2...ha emlékszel rá...ő is játszott,na ő csinálta ezt a szervert kimondottan olyanoknak akik csaló progival játszanak.
Tegnap este a Tomi és én a Hisarnage szerveren játszottunk...és nem voltunk kevesen,de nagyon jó volt
Köszönöm!