Kordonos szőlőben egyszerre 6 sort tudott lefújni. A sor végén forduló és megint és megint!? Szegény Kamov majd szét esett!
Mondom, csak egyszer legyen talaj a lábam alatt!
Lesznek még jobbak is mihelyt 3D-ben mennek majd a képek.
Ezelőtt 40 évvel el nem tudtam volna képzelni, hogy telefonon beszélgetek olyannal aki a zágrábi gyorson ül, én mag az akácosban "guggolok" .
Fasza lehetett
Szegény Csibe fejét azért meg néztem volna amikor csináltam a forulót
Nagyon jó játék...és ha tudnád mennyire vissza adja az aerodinamika és a gravitáció valós mivoltát
Nem volt hülye gyerek aki ezt a játékot meg alkotta
Hali. Csalnak ott....az a pálya direkt erre van.A Choppergirl2...ha emlékszel rá...ő is játszott,na ő csinálta ezt a szervert kimondottan olyanoknak akik csaló progival játszanak.
Tegnap este a Tomi és én a Hisarnage szerveren játszottunk...és nem voltunk kevesen,de nagyon jó volt
CMULTIDAT EU
Meg dumáltuk vele hogy karácsonyra egy új akkumlátor a robogóba....nekem ennyi elég
Mondom, csak egyszer legyen talaj a lábam alatt!
Ezelőtt 40 évvel el nem tudtam volna képzelni, hogy telefonon beszélgetek olyannal aki a zágrábi gyorson ül, én mag az akácosban "guggolok" .
Szegény Csibe fejét azért meg néztem volna amikor csináltam a forulót
Nagyon jó játék...és ha tudnád mennyire vissza adja az aerodinamika és a gravitáció valós mivoltát
Nem volt hülye gyerek aki ezt a játékot meg alkotta
Tegnap este a Tomi és én a Hisarnage szerveren játszottunk...és nem voltunk kevesen,de nagyon jó volt