Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet nem eredeti, hanem valami utángyártott szár. Ilyen világos krémszínű a törési felület! És törik mint az üveg.
Tedd hozzá, hogy ha eszel az nem is látszik meg olyan hamar, mintha egy felest legurítasz!
Robogómnak idomjait elég fura anyag... :S egy ismerősöm volt nekem is de őnem válalta azt mondta szétfolyik... :S meg ez nem hajlik mint általába a többi ez egyből elpattanik mint a gitt olyanhoz tunám hasonlítani kb... :///
Szia!

Megkérdem egy barátomat. Mit kellene hegeszteni?
Sziasztok!
Zala megyében tudtok ajánlani Műanyag hegesztőt?
Sehol nem találtam Nagykanizsa felé eddig. :/
Igen
Már megyek is fel....keress meg :)
demo?
Gyere fel a BF 2 -re
Játszunk egy kicsit.....de arra ügyelj hogy egy csapatban legyünk
Na most bujkálhatok majd....
csendesebben mert meg kopaszt ha meg hallja
Tudom Egyik pillanatban ott van badacsonyban és a következő pillanatban már itt toporzékol a kiskapuban Persze ennek örülök is
A badacsonyi gengszter mindenhol ott van vagy ha nem hát az emberei.
Bocs, hogy bele brekegek de a Józsi az mindent lát, mi se tudjuk hogyan képes rá de ott van mindenütt, egyszerűen nem lehet elbújni előle
becsinált leves,csirke pörkölt tésztával.
Köszi...de honnan látod pont most tömöm a fejem?
Mit főzött Poginé? Jó étvágyat !
Ugye....nem hiába...sufni tuning az mégis csak tudja a dolgát
Megnéztem , és tényleg a fasorban sincsenek a sebességükkel!
Annál még az "infrasugárzó" is többet tud.
Épp ezt mondom....a hipernet sokkal gyorsabb,és nem csak letőltésben hanem a feltőltésben.
PL: a mostani feltőltésem olyan mint annak a netnek a MAX letőltési sebessége....és nem 11ezret fizetek hanem 6ezret...
Azt írja, hogy "korlátlan internet", vagy kicsi a sebessége? (4Mb/s) Mert annál tényleg jobb ez is.
Nem...de nem fogok 11ezret fizetni 4MB-os le tőltésért,ami valojában nem is jön annyival.Szerintem most ez ami van sokkal jobb
Én is azt néztem! Messze vagy tőle ?
Kidobás esetén kénytelen lettem volna a részedre kizárólag "ásványvizet" felszolgálni a kútról, ivás céljából!
Persze csakis azért nehogy valami mértéket nem ismerő részeg disznó a kezedre lépjen.

Egyébként köszönöm. Majd én is küldök valamit.
logok a neten.....GYere a BF2-re oszt megtudod
Persze, így is a neten lógsz állandóan. Akkor ki dolgozna helyetted?
Meggyütt a címed, jövő héten megy a csomag. Majdnem kidobtam mert a szemetesben landolt.