A benzin az nem romlik meg benne....nincs rá ideje
De a karbit...és a gyertyát még meg sem néztem amióta meg van ez a robesz. Bár különösebb gond még nem is volt vele ,csak az ékszíj.
Igen...-15 fok biztos volt. Hát őszinte leszek....a motorom ilyenkor bent van.Reggel 1 rugás és ketyeg is,de a cégnél kint van a hidegen....na 4 után én rugok rajta vagy 8-10-et mire feléled Kibaszottul nehezen indul a reggelekhez képest....de holnap szétkapom a karbit és ki tisztítom. A gyertyát is illenék megnéznem benne.....mert azt még nem is láttam milyen van benne
Mire végeztem már nem volt annyira hideg, inkább éjjel és hajnalban. Még a mozdony áramszedőjének a levegős rendszere is elfagyott, még szerencse hogy kettő van rajta. Lehetett vagy -15 fok biztosan.
Egészségedre, ugye indok aaz van az italozásra mindig. Holnap reggel is megyek sajnos megint. A motor elég nehézkesen indult a nagy hidegben, jó párat rá kellett rúgni mire életre kelt.
Szia Tik
Jó idő volt ma a motorozáshoz , igaz? Bassza meg reggel szétfagytam.
De most kezelem magam barack pálinkával és mézes teával
Végre.....4 nap pihi
Ugye, én is ezt mondom! Mi ketten ki vagyunk száradva , Te zörögsz, én meg már téglát köpök. Ez a rossz erkölcsű meg csak ereszti le a kopasz nyakán a gyógyszert
"megvolt az első perecelésem, kanyarodás közben akkorát laffantam mint az ólajtó. "
Mert én hiába koptatom a számat, hogy ne igyál annyit, hagyj nekünk is, de te mindent bőr alá burkolsz , aztán megvagy lepve , hogy esel kelsz!
Ne sírjál Teee! Hol van még a hideg? Mondtam hogy cordurára be kell ruházni, nem? Tudom hogy pénzbe kerül de egyszer kell megvenni, nyugdíjig kitart. Kesztyű terén meg az ötujjas helyett javaslom a kétujjast, mert az ujjacskáid melegíteni tudják egymást benne. Lehet olcsón kapni síkesztyűt, abban érdemes motorozni. Ugye a markolatfűtést mi elfelejthetjük, egyrészt az ára másrészt a motor műszakilag sem alkalmas rá.
Tegnap este megvolt az első perecelésem, kanyarodás közben akkorát laffantam mint az ólajtó. Olyan volt az út mint a márvány, lefagyott rendesen a napközben megolvadt nedvesség. Szerencsére nem jött senki, mert hát éjfél körül már általában üresek az utak, másrészt nem is mentem gyorsan. Szépen ledöntöttem aztán összeszedtem magamat és a motort aztán irány tovább. A robogó már rommá tört volna. Erről meg csak a festék húzódott le egy kicsit, az is csak a taposó éléről. Tavasszal bekenem valamivel.
Hozd át nekem azt a taligát.....majd én járatgatom télen is....nehogy el lustuljon
Most látod? Teljesen elqrvultunk?!
De a karbit...és a gyertyát még meg sem néztem amióta meg van ez a robesz. Bár különösebb gond még nem is volt vele ,csak az ékszíj.
Egészségedre, ugye indok aaz van az italozásra mindig. Holnap reggel is megyek sajnos megint. A motor elég nehézkesen indult a nagy hidegben, jó párat rá kellett rúgni mire életre kelt.
Jó idő volt ma a motorozáshoz , igaz? Bassza meg reggel szétfagytam.
De most kezelem magam barack pálinkával és mézes teával
Végre.....4 nap pihi
Látom amíg húzom az igát megint elkanászodtok. Majd lesz nektek.
De ha menne valaki...pl Balatonfüredre az kibaszott gyorsan közölje
De azért nem ütötted meg a fejed? Minden ok?
Mert én hiába koptatom a számat, hogy ne igyál annyit, hagyj nekünk is, de te mindent bőr alá burkolsz , aztán megvagy lepve , hogy esel kelsz!
Tegnap este megvolt az első perecelésem, kanyarodás közben akkorát laffantam mint az ólajtó. Olyan volt az út mint a márvány, lefagyott rendesen a napközben megolvadt nedvesség. Szerencsére nem jött senki, mert hát éjfél körül már általában üresek az utak, másrészt nem is mentem gyorsan. Szépen ledöntöttem aztán összeszedtem magamat és a motort aztán irány tovább. A robogó már rommá tört volna. Erről meg csak a festék húzódott le egy kicsit, az is csak a taposó éléről. Tavasszal bekenem valamivel.