Szewa padavanom
Lehet gyertya gond is,automata szivató gond is,és még az is kérdéses mikori benzin van benne?
Akku nélkül is 1-2-3.-ik rugásra indulia kell ha minden oké a motorral
-Mikor kezded a tanulást?
Ha jó idő lesz eljössz, és elmagyarázom tüzetesen. Veszel ilyeen kétkomponensű sárga műanyagdobozban és kis fiolában levő anyagot, és üvegszövetet, és durva csiszolópapírt, meg toluolt, vagy acetont. Ha valami csomagoláson van ilyen átlátszó műanyag "buborék" doboz azt se dobd ki mert a hiányzó darab pótlásához "sablonnak" fel lehet használni.
A törött részt le kell csiszolni, acetonnal lemosni majd a kétkomponensűből a felületre öntve és ecsettel több réteg üvegszövetet beletunkolva javítható . Letörött rögzítőfül is pl.
Hidegen kell rugdosni ennyit akkor a szívató is lehet a hiba oka. Akku nincs benne vagy gyenge ami benne van? Rúgással elvileg jobban kellene indulnia mert nagyobb fordulatot tudsz produkálni mint amit az indítómotor. Ha beindul akkor rendesen megy? Esetleg a porlasztót kellene tisztítani?
Mindegy az idén már nem fogsz ráülni mert leesett a hó!
Ilyenkor már csak Pogi és Én motorozunk.
Hali el nem feledett Zalaiak:)
Csak egy ,ha nem is témába vágó kérdés,ha,megengeditek
Van nekem ez a nem írom le milyen márkájú(mert elfogult lennék)Jog tipusú robogóm.
Megy mint a 7szentség de legalább 20-at rá kell rúgni mire felpörög.
Kérdésem:szedessem darabokra?esetleg gyergya?vagy vegyek bele aksit hogy kíméljem a rugdosástól?
Minden hozzáértő aki jobban ért hozzá mint én(nem akarom itt mindegyikőtöket..:)
Legyen szíves pár baráti esetleg segítő mondatot írni levelemre válaszolván.
Remélem nem lett túl buzis,de ált-ba 5-ös voltam fogalmazásból Baszameg
Igen! Olyasmi! :) Műgyantáról mit tudtok hogy kell használni? Festékboltban lehet kapni mifelénk! Amúgy igen van hol kb fél cm2 darab is hiányzik belőle... Idomszettet még találni se lehet hozzá se újat se bontottat egyet találtam ami olyan állapotban van mint az enyém és 20.000 Ft ot kér érte mondom meg vagy te hülyülve?
Üvegszálas megoldással elég jól el lehet dolgozni, ha hiányzik akkor is, csak az üvegszál átnyúljon az ép felületre. Több rétegben beletunkolva. Csak az a baj hogy 25 fok körüli meleg kell neki.
Ezek valami fura anyagból vannak ám, de tényleg nem tudom a nevét most így hirtelen. Egy időben amikor nekem is ilyen gondom volt akkor kinyomoztam, de azóta a feledés homályába merült.
Szakad a hó nálunk, hogy rohadjon meg. Szerencse hogy simson készen van. Az előbb toltam a helyére a robogót és már most csúszott mint a fene.
Most meg nem mondom fejből, hogy milyen műanyag, de a robogó idomok valami nagyon kemény anyagból vannak. Nagyon nehezen hegeszthető, ha egyáltalán lehet is. Bár miért ne lehetne? Üvegszálas szövettel való megoldás nem lenne jó? Hiányzik belőle vagy csak repedt az idom?
Itt a műanyagos elérhetősége:
Deák András 20/9668279
Nagykanizsán az Egry József utca/ Dózsa György sarkon van egy kis műhelye.
Felhefteljük?
Jaja...ők az éjszakás műszak
Látom megjöttél ! Túlórázni meg majd a cigányok fognak?
Tegnap este miért pont arra a pályára mentetek fel ahol a legtöbb a csaló? A lehető legrosszabb pálya...
Lehet gyertya gond is,automata szivató gond is,és még az is kérdéses mikori benzin van benne?
Akku nélkül is 1-2-3.-ik rugásra indulia kell ha minden oké a motorral
-Mikor kezded a tanulást?
A törött részt le kell csiszolni, acetonnal lemosni majd a kétkomponensűből a felületre öntve és ecsettel több réteg üvegszövetet beletunkolva javítható . Letörött rögzítőfül is pl.
Hidegen kell rugdosni ennyit akkor a szívató is lehet a hiba oka. Akku nincs benne vagy gyenge ami benne van? Rúgással elvileg jobban kellene indulnia mert nagyobb fordulatot tudsz produkálni mint amit az indítómotor. Ha beindul akkor rendesen megy? Esetleg a porlasztót kellene tisztítani?
Mindegy az idén már nem fogsz ráülni mert leesett a hó!
Ilyenkor már csak Pogi és Én motorozunk.
Csak egy ,ha nem is témába vágó kérdés,ha,megengeditek
Van nekem ez a nem írom le milyen márkájú(mert elfogult lennék)Jog tipusú robogóm.
Megy mint a 7szentség de legalább 20-at rá kell rúgni mire felpörög.
Kérdésem:szedessem darabokra?esetleg gyergya?vagy vegyek bele aksit hogy kíméljem a rugdosástól?
Minden hozzáértő aki jobban ért hozzá mint én(nem akarom itt mindegyikőtöket..:)
Legyen szíves pár baráti esetleg segítő mondatot írni levelemre válaszolván.
Remélem nem lett túl buzis,de ált-ba 5-ös voltam fogalmazásból Baszameg
Ott nem esik még?
Lesz hó reggelre vagy nem
"Nagyon nehezen hegeszthető, ha egyáltalán lehet is."
Szakad a hó nálunk, hogy rohadjon meg. Szerencse hogy simson készen van. Az előbb toltam a helyére a robogót és már most csúszott mint a fene.