5000....most mit csináljak....ha annyi akkor annyi....Keszthelyen ez már 6ezer volt a nyáron....és látod....itt a vége.Ők árulnak itt egerszegen is Náluk vettem ezt ami most nem jó...azaz borda hiányos lett
Hülye nigger. Neked hogy hogy beadta?
De igen cimbim....pontosan erre gondolok.
Ez az a méret ami kellene. Bár nem tudom miért mentek le a bordák...de azoknak nem is szabad hozzá érni se a hajtás se a variátor tengelyéhez....de mind1....lehet hogy valami szar anyag volt.
Jól van madárkám....kérdezd meg nekem. A méretet írd fel....641X15,5
Addíg nem rendelek mert a futár....tudod drága pénz
Ha van nálatok ilyen,akkor azonnal szólj...TELEFONON!
De lenne egy kérdésem....milyen súlyú görgöket használsz?Mert vettem 6,5 grammosakat...de nem jó nekem,mert könnyű.Ebbe a 8gr az ideális és azt is vettem 1200 volt...ha kell szolj
Akkor sok sikert, de ne sírj majd hogy nem szóltam. Az Egü olyan szíjat küld amilyent kérsz. Tőlük vettem a km órához spirált, olyan áron ami a képzeletemet is meghaladta.
Először is a bordázás azért van kialakítva, hogy az ékszíj a variátornál fel tudjon rendesen feküdni. Ha nem lenne bordázva akkor azon a kis átmérőn nem tudna hajlani hanem eltörne.
Az Egü oldalán most akció van 5000 Ft feletti rendelésnél ingyen szállítják ki a vásárolt cikket.
előbb motorozunk.......
...aztán iszunk egy jó sört