Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előbb motorozunk.......
...aztán iszunk egy jó sört
Felváltva!

Na most igyunk....vagy motorozzunk?
B+! Több mint 20 korsó sör ára!
5000....most mit csináljak....ha annyi akkor annyi....Keszthelyen ez már 6ezer volt a nyáron....és látod....itt a vége.Ők árulnak itt egerszegen is Náluk vettem ezt ami most nem jó...azaz borda hiányos lett
Hülye nigger. Neked hogy hogy beadta?
De igen cimbim....pontosan erre gondolok.
Ez az a méret ami kellene. Bár nem tudom miért mentek le a bordák...de azoknak nem is szabad hozzá érni se a hajtás se a variátor tengelyéhez....de mind1....lehet hogy valami szar anyag volt.
ékszíj

Erre gondoltál ugye?
Most már kezd jó lenni. Hát ez is 5000 Ft felé hajaz.
Naaaaaaa? jóóóó máááár?,

Az uccsó már jóóóóóó

Ez is Error.
Nekem 8,5 g az ideális, az is van benne, de ha nem kell próbának lehet megnézzük tavasszal. Oszt kapsz értük egy sert.

Okvetlenül szólok, ha nem szólok akkor nincs.
Hol van error? mé nem adta be a linket amit küldtem?
Jól van madárkám....kérdezd meg nekem. A méretet írd fel....641X15,5
Addíg nem rendelek mert a futár....tudod drága pénz
Ha van nálatok ilyen,akkor azonnal szólj...TELEFONON!
De lenne egy kérdésem....milyen súlyú görgöket használsz?Mert vettem 6,5 grammosakat...de nem jó nekem,mert könnyű.Ebbe a 8gr az ideális és azt is vettem 1200 volt...ha kell szolj
Akkor sok sikert, de ne sírj majd hogy nem szóltam. Az Egü olyan szíjat küld amilyent kérsz. Tőlük vettem a km órához spirált, olyan áron ami a képzeletemet is meghaladta.
Bolsi betegséget kapott, és elqrta!
Hévizi út 2 B+!
Ottan csak 404 Error van Eeeee.!
OTTAN VAN EEEEEEEEEEEE

nem rendelek 5000-ért....meg ott amugy sincs ez a méret!
Itten e
http://www.robogoaruhaz.hu/467...*641---9802-21201.htm
Nnna B+!
aztat nem tudom...
Szia Pogi!

Először is a bordázás azért van kialakítva, hogy az ékszíj a variátornál fel tudjon rendesen feküdni. Ha nem lenne bordázva akkor azon a kis átmérőn nem tudna hajlani hanem eltörne.

Az Egü oldalán most akció van 5000 Ft feletti rendelésnél ingyen szállítják ki a vásárolt cikket.

http://www.egumotors.hu/hirek/...

Holnap megkérdezem a helyi robogós boltban van-e nekik ilyen ékszíj, ha van mennyibe kerül.