Fasza....kamikaze azért ne legyél felelőtlen autós miatt.
A minap hazafelé jövet be mentem a körforgalomba....a jobb oldalról be jött volna elém egy picsa,természetesen a bal kezében a mobil telefont szorította a kurva fejéhez...elé álltam és mondtam neki hogy engem is hívjon fel..... Még jó hogy nem jött elém...meg is ruháztam volna rendesen...
Minden szép fényes és főleg tükör sima a hajtásnál.....és a kuplungnál. Szerintem szar volt az anyaga a szíjnak....ennyi. A régit miért nem ette meg....? Az csak töredezett és nem hiányzik egy borda sem,ha valami gáz lenne a hajtásnál....akkor azon a szíjon is lehet ne hasonló jel.
Kibaszott ventillátorok.....tele szívták a gépemet porral De ki fujattam és most csendesebb is
Tegnap kijött elém egy autós csak úgy tudtam elkerülni a karambolt hogy elrántottam a kormányt és a szembejövők sávjába szerencsére nem jött semmi, különben választhattam volna hogy kivel ütközök. Fékezni már nem volt időm. Beszélgetett a vezető a mellette ülővel és elfelejtett körülnézni, egyébként is takarásban volt a parkoló autóktól. Nagyon kell vigyázni mert amennyi eszetlen közlekedő van az már szinte kibírhatatlan. Pedig már egy ideje a mellényt is hordom hogy jobban figyeljenek de hát...
Ebben igazad van, de lehet , már a tajvani ékszíjat is hamisítják. Vagy elaludt a "kici tajvani" a hőkezelésnél és kissé túlmelegítve elégett a szíj gumi anyaga , és hajlás helyett recsegett. De azt mondta a "kici tajvani" , hogy jó az még a buta európaiaknak megveszik úgy is.
Szerintem ez egy "olcsó" ékszíj volt, alighanem kínai, és szárni ment. De azért nézd meg a hajtás kerekeket, nincs-e rajta sérülés.
Ennyire nem mehetett tönkre ilyen hamar. Valami oka kell legyen.
Dehogynem...a taiwani szar!
A malossi meg nem a mi pénztárcánknak való.......de nem is adok érte leg közelebb 4500ft-ot.
A Lenci 1700-ért vett ékszíjat.....és mit mondjak kb 4 pogi méretű ember ki jönne belőle de bírja az az 1700ft-os ékszíj http://robogoalkatreszek.com/Ő innen rendelt azt hiszem....
Na majd jobban utána nézek ennek a méretnek, mert a táblázatomban nem ez a méret a megfelelő. A taiwani ékszíjat meg nem leszólni, jók azok. A gyári is az volt, nem repedezett és ment vele rendesen a robogó. A Malossi jobban elkopott mint a gyári ugyan annyi idő alatt, vagy is távolság alatt.
Méretet katalógusból néztem ki, nem tudom pontosan milyen a robogód. Azért kérdezem melyik verzió van neked. Jobb, akarom mondani valamirevaló ékszíjak közel 10 000 Ft körüli áron mennek.
64215,5
Vagy így...M23-15,5-642!
Ez a mérete....ezzel ment 70km/h-val.
Jó minden....csak a szíj anyaga volt gyatra,mivel made in taiwan potom 4500 ft-ért. Mentem vele kb 3 hónapot vagy 4-et.
A régi szíj meg van,repedezett de arrol nem hiányzik egy borda sem.
Ez nem jól néz ki, itt valami nagy gond lehet. Vagy az ékszíj anyaga, de ennyire hamar talán nem kellene szétrongyolódnia. A mérete megfelelő? Variátor és a kuplung jól működik? Mennyit futott ezzel a szíjjal a motorod? Milyen motorod van? Elfelejtettem.
A minap hazafelé jövet be mentem a körforgalomba....a jobb oldalról be jött volna elém egy picsa,természetesen a bal kezében a mobil telefont szorította a kurva fejéhez...elé álltam és mondtam neki hogy engem is hívjon fel..... Még jó hogy nem jött elém...meg is ruháztam volna rendesen...