Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így könnyű! én ezt ventillátor nélkül is meg tudom csinálni!

A Csibe tuti így szokott lógni.....
tökös munka :)
" Vén róka " vagy már......Mit is nevezünk segédmotoros kerékpárnak

A moped autó,ahhoz bizony B kategóriás jogosítvány szükséges....sajnos.
Nem értem. Az nem segédmotor?
Már hogyne lenne, a kymco forgalmaz 50 ccm quadot, ami használható közúti forgalomban is. Van irányjelző , féklámpa, meg engedélyeztetve van. De sajna nincs hozzá papír így álom marad.
Nincs 50 köbcentis quad? Vagy az nem segédmotor?
A mopedautóra tényleg "B"-s jogsi kell?
Ha lenne B jogosítványom, már vettem volna egy quadot.
Azzal sem lehet vigéckedni, de biztos stabilabb mint két keréken.
Estem már én is bringával, nem volt egy kellemes dolog. Ennél már csak az rosszabb, mikor a motor borul. Állóhelyben.

csinálok neki egyet
Vegyél neki háromkerekűt ! Azzal nem tud eltanyázni!
Tudom Csak vicceltem
Szewa Csirbe....persze hogy tudom mi "ki" az Aida.....a nagyfater régi nagy álma
Itt baszod rendesen csúszott....hajnalban rá fagyott az útra a lehulló köd,én még el evickéltem rajta de a nyanya akkorát maflázott mint az ólajtó Nem is tudott bemenni dolgozni tegnap
Azért kérdezem, mert akkor küldök még egy Moorhuhn- játékprogram lemezt , hogy tudj csirkékre lövöldözni!
Dikk More , nem színesfííím! Allah növessze hosszúra igazhitűek!
Feladtam a lemezeket, ma délelőtt, hétfőn ott kell legyen . Milyen rendszerprogramot használsz?
Szia Pogi!

Aida, ha ez mond neked valamit. Reggel? Hát ha a hajnali fél 2, reggel akkor nem, nem volt jeges az út, mivel nem volt mi ráfagyjon. A pára inkább később szokott gondot okozni, amikor Te közlekedsz. A kezem viszont piszkosul fázott mire leértem, hiába húztam fel a síkesztyűmet. Most viszont az évszakhoz képest kellemes időben motoroztam haza, holnaptól mondanak cudar időt, remélem azért nem kell gyalog mennem a melóba.
Hát Ti meg milyen lemez cserebere akcióban vesztek részt?
......
Csibe....nem volt jeges az út reggel felétek? Itt kurva mód csúszott az út...
Már megijedtem hogy a haramiák elkapták azt értékes küldeményt.
Szívesen.
Szia ! De, délután mentem érte! Köszönöm! Én reggel adom fel a viszontválaszt!
Még nem ért oda a lemez?
Nehogy kárt tegyél benne, mert hiányozni fog!