Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"A debreceni férfi több társával együtt motoros-szánnal kirándult a Bucsin hegységben, de leszakadt a csoporttól, mert a jármű meghibásodott. A csoport tagjai csak jóval később, a szálláshelyre visszatérve vették észre hiányát és éjfél körül kértek segítséget.

A gyergyói csendőrök és hegyimentők egy nyolctagú csoportja többórás keresés után találták meg pórul járt turistát. A Gheorghe Suciu, a csendőrség szóvivője szerint csak a megfelelő ruházat mentette meg a kirándulót a kihűléstől, ugyanis vasárnap hajnalban a gyergyói medencében -18 fokig süllyedt a hőmérséklet.

Kastal László az MTI-nek elmondta: ez egy szerencsés eset volt, nem történt, kihűlés, fagyás, mert idejében megtalálták az eltűntet a nyomok és társai útmutatása alapján.

"A Hargita hegylánc egyik legelhagyatottabb zugában, vad, erdei környezetben, a lakott településektől 40 kilométernyire hibásodott meg a motoros-szán, ahol mobiltelefonjának nem volt jele és nem tudott segítséget kérni" - magyarázta a hegyimentő.

MTI - barikad.hu
Azért ki próbálnék egy olyan járgányt Biztos jó lehet vele menni
Nehéz a hátsó hajtást elkészíteni, egy széles bordás rugózott gumilánctalp hajt hátul.
Igen,már tányérokba porciózva az áru
Szerintem én éjjel 2X is felkelek érte
Jó lenne ez így is.....bár a jégen lófaszt sem ér
De lehetne pl robogóból készíteni egy hó szánt? Nem lenne rossz ha nagy a hó.....
Andi végzett?
Sinson Star átalakítva, csak a hátsó kereket kellene széles gumival ellátni , és az első csúszótalpra kell ilyen korcsolya szerű vezetőél..
Egész pofás kis jármű

Valahol láttam olyan képet.....
Elgondolkodtam, mi lenne , ha az első kerék helyére sítalpat szerelne?
12 fok....akkor tényleg itt a tavasz De tuti meg szívjuk ezt még,februárba ill. márciusban

Nem csúszik a sin....ez eddig oké,de szegénynek el is kell odáig jutni
Biztos hogy elviszi autóval a drága neje dolgozni,mit kezdene vele ha kezét lábát törné szegény Nem jó az senkinek....
A sín nem csúszik! Lehet most is dolgozik.
Simán, csak kár hogy elolvadt! Hazacsorogtam szép 70-es tempóban! De a hüle pesti embör 12 fok melegről beszél pár nap múlva! Mondjuk akinek kevés a pénze fűteni annak jó lesz!
Szegény Csibe.....remélem nem motorral megy dolgozni...... Ha igen,akkor most lesz nemulass
Itt is esik,szerintem ha ez oda fagy akkor holnap lesz csúszkálás...

Rendben haza értél?
Itt is majdnem teljesen elolvadt. De hagyom hadd olvadjon. Most az eső esik, és félek, ebből gond lehet.
Az se rossz!
Jó reggelt....itt csak tegnap esett....
Ma nem,de mondja az onos esőt.
Nem féltenek félnek
Népszerű lehetsz, ha ennyire féltenek! Szép napot! Esik a hó, már majdnem kettő centis.

http://youtu.be/2D2RtiBvEJA
Minő leleményesek az emberek
De hogy lopta el a találmányom?
http://www.youtube.com/watch?v...

Ezt meg nézted? Ez már kicsit jó internet lehet
De jó nekünk
Szerbusz Tomi!

Remélem mértéket tartasz a karácsonyi ünnepek alatt.