"A debreceni férfi több társával együtt motoros-szánnal kirándult a Bucsin hegységben, de leszakadt a csoporttól, mert a jármű meghibásodott. A csoport tagjai csak jóval később, a szálláshelyre visszatérve vették észre hiányát és éjfél körül kértek segítséget.
A gyergyói csendőrök és hegyimentők egy nyolctagú csoportja többórás keresés után találták meg pórul járt turistát. A Gheorghe Suciu, a csendőrség szóvivője szerint csak a megfelelő ruházat mentette meg a kirándulót a kihűléstől, ugyanis vasárnap hajnalban a gyergyói medencében -18 fokig süllyedt a hőmérséklet.
Kastal László az MTI-nek elmondta: ez egy szerencsés eset volt, nem történt, kihűlés, fagyás, mert idejében megtalálták az eltűntet a nyomok és társai útmutatása alapján.
"A Hargita hegylánc egyik legelhagyatottabb zugában, vad, erdei környezetben, a lakott településektől 40 kilométernyire hibásodott meg a motoros-szán, ahol mobiltelefonjának nem volt jele és nem tudott segítséget kérni" - magyarázta a hegyimentő.
12 fok....akkor tényleg itt a tavasz De tuti meg szívjuk ezt még,februárba ill. márciusban
Nem csúszik a sin....ez eddig oké,de szegénynek el is kell odáig jutni
Biztos hogy elviszi autóval a drága neje dolgozni,mit kezdene vele ha kezét lábát törné szegény Nem jó az senkinek....
Simán, csak kár hogy elolvadt! Hazacsorogtam szép 70-es tempóban! De a hüle pesti embör 12 fok melegről beszél pár nap múlva! Mondjuk akinek kevés a pénze fűteni annak jó lesz!
A gyergyói csendőrök és hegyimentők egy nyolctagú csoportja többórás keresés után találták meg pórul járt turistát. A Gheorghe Suciu, a csendőrség szóvivője szerint csak a megfelelő ruházat mentette meg a kirándulót a kihűléstől, ugyanis vasárnap hajnalban a gyergyói medencében -18 fokig süllyedt a hőmérséklet.
Kastal László az MTI-nek elmondta: ez egy szerencsés eset volt, nem történt, kihűlés, fagyás, mert idejében megtalálták az eltűntet a nyomok és társai útmutatása alapján.
"A Hargita hegylánc egyik legelhagyatottabb zugában, vad, erdei környezetben, a lakott településektől 40 kilométernyire hibásodott meg a motoros-szán, ahol mobiltelefonjának nem volt jele és nem tudott segítséget kérni" - magyarázta a hegyimentő.
MTI - barikad.hu
Szerintem én éjjel 2X is felkelek érte
De lehetne pl robogóból készíteni egy hó szánt? Nem lenne rossz ha nagy a hó.....
Valahol láttam olyan képet.....
Nem csúszik a sin....ez eddig oké,de szegénynek el is kell odáig jutni
Biztos hogy elviszi autóval a drága neje dolgozni,mit kezdene vele ha kezét lábát törné szegény Nem jó az senkinek....
Rendben haza értél?
Ma nem,de mondja az onos esőt.
Nem féltenek félnek
http://youtu.be/2D2RtiBvEJA
Minő leleményesek az emberek
De hogy lopta el a találmányom?
Ezt meg nézted? Ez már kicsit jó internet lehet
Remélem mértéket tartasz a karácsonyi ünnepek alatt.