Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na iszok egy feles barackot,mert tőletek aztán fagyoskodhat az ember
Hú emberek.....tele a faszom a téli motorozással. 2pár kesztyű.....4 pulóver...nagykabát....2 nadrág....ÉS KURVÁRA AGYON FAGYOK AZON A 10KM-ES ÚTON HAJNALBAN ! ! ! ! !
Most délután nagyon elromlott az idő fúj és felhős sötét. Hideg is van és a szél is fúj! Bejött a mondás: "Szart ér a tél szél nélkül"!
Jó reggelt!

Örülök hogy örülsz, Én is örülök mert megkaptam a küldeményt. Belehallgattam és tetszik, a filmről nem is beszélve. Tegnap már későn értem haza és nem volt energiám bekapcsolni a gépet, de most reggel első volt. Időm most sincs sok mert hamarosan indulok dolgozni, aztán valamikor hajnalban keveredek haza ha nem lesz hófúvás addig. Tegnap csaknem lefagytak az ujjaim mire leértem, egy darabig összeszorított fogakkal álltam, hogy ne jajgassak annyira fájtak mikor bementem a meleg öltözőbe. Aztán még nincs nagyon hideg, a hét közepére még nagyobb lehűlést jósolnak, majd előmelegített kesztyűben indulok.
Csibe jelentkezz! Végignéztem a DVD-t , csodálatos. És rajta van a New York-i Metropolitan operaház AIDA előadása is! Tehát kettő található rajta! Kösz!
Remélem azóta megkaptad a küldeményemet?
Jó éjszakát!
Ez igaz! Nem is tudom, hogy lehet olyan töpörtyűt csinálni, ami nem finom , és illatos?!
Nincs is jobb a friss töpörtyű illatánál és ízénél ....
Most megyek....rá pihenek a hajnali rodeóra

Jóccakát
Nem mertem, inni belőle, mert éles kés volt a kezemben, és semmi kedvem sem volt , hogy összekaszaboljam magam.
Szerencsétlenkedtem, és a szalonnát kockáztam fel , és a töpörtyűt sütöttem.
Ráfeküdtünk és agyonnyomtuk!
Azzal a -9fokkal nem is lenne baj,ha szárazak lennének az utak. De a letaposott hó.....azaz jéggé taposott hó,na az már borzolja a kedélyemet
Aztán hozzájön még hogy már most -9 fok van.
Ezt látva előre fosok a hajnali motorozástól
Jó videó volt
7:30-nál gurul és aztán kanyarodik is.
Ezt nézd meg, ebben van egy vérbeli robogós is.

Lehet
Szegény öreg.....most meg tuti tele ette magát disznótoros pálinkával
Esetleg megszökött a coca aztán azt üldözték eddig.

Reméljük nem hiányzik a hentes a falubol....
Most folyik a nyomozás.
kit öltél le?
Rossz helyen voltál akkor, felénk vagyis a bátyáméknál olyan hentes legény csinálja, hogy csak a fogásnál kell segíteni. Én a farkát szoktam fogni, ott nem rúg nagyot. A perzselést is megcsinálja, max. segítünk a tisztításnál és a rendfára való felállításban. A többit Ő egyedül végzi csak a bontott anyagot kell elszedni a keze alól. Két cocával délután kettőkor már végez úgy hogy hurka, kolbász, disznósajt is készen van. Bár eccő voltam olyan helyen, hogy egy kisebb malacka volt az áldozat és reggel hattól este tízig nem végeztünk.
Segítettem disznóvágásilag. B+ milyen fárasztó tud lenni?!
Miben amortizálódtál le? Azt ne mond, hogy a lapátolásban mert nincsen hó felétek.