Hú emberek.....tele a faszom a téli motorozással. 2pár kesztyű.....4 pulóver...nagykabát....2 nadrág....ÉS KURVÁRA AGYON FAGYOK AZON A 10KM-ES ÚTON HAJNALBAN ! ! ! ! !
Örülök hogy örülsz, Én is örülök mert megkaptam a küldeményt. Belehallgattam és tetszik, a filmről nem is beszélve. Tegnap már későn értem haza és nem volt energiám bekapcsolni a gépet, de most reggel első volt. Időm most sincs sok mert hamarosan indulok dolgozni, aztán valamikor hajnalban keveredek haza ha nem lesz hófúvás addig. Tegnap csaknem lefagytak az ujjaim mire leértem, egy darabig összeszorított fogakkal álltam, hogy ne jajgassak annyira fájtak mikor bementem a meleg öltözőbe. Aztán még nincs nagyon hideg, a hét közepére még nagyobb lehűlést jósolnak, majd előmelegített kesztyűben indulok.
Csibe jelentkezz! Végignéztem a DVD-t , csodálatos. És rajta van a New York-i Metropolitan operaház AIDA előadása is! Tehát kettő található rajta! Kösz!
Remélem azóta megkaptad a küldeményemet?
Rossz helyen voltál akkor, felénk vagyis a bátyáméknál olyan hentes legény csinálja, hogy csak a fogásnál kell segíteni. Én a farkát szoktam fogni, ott nem rúg nagyot. A perzselést is megcsinálja, max. segítünk a tisztításnál és a rendfára való felállításban. A többit Ő egyedül végzi csak a bontott anyagot kell elszedni a keze alól. Két cocával délután kettőkor már végez úgy hogy hurka, kolbász, disznósajt is készen van. Bár eccő voltam olyan helyen, hogy egy kisebb malacka volt az áldozat és reggel hattól este tízig nem végeztünk.
Na iszok egy feles barackot,mert tőletek aztán fagyoskodhat az ember