Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értettem nagymester Holnap rá teszem a régi tőltőmre egy kicsit
Ha egy akku régen feltöltetlenül állt akkor az kuka. Próbáld meg feltölteni másik töltővel, mert zárlatosnak érzékeli , és megelőzendő a töltő tönkremenetelét, nem adja ki rá a feszültséget, a túl nagy töltőáram miatt. Kicsi az "ellen-elektromotoros" erő, és nagy lenne az áram. Ha eléri a legalább 10 V körüli feszültséget, akkor már tölteni fogja.

Köszi

Te öreg.....kaptam tegnap elött egy 12V robogó akkut,és hiába rakom rá a tőltőre....meg sem nyikkantja. Mértem és 7,14 V van benne.
Mi lehet a gond? Nekem azt mondta a gazdája hogy jó az akku....de régen volt használva
Zalaegerszegen dec. 26 motoros karácsony! 22.00 Blues company
Hajrá!
Nem fagyunk le.....mert fél úttól toljuk
Jöjjenek! Csak lefagytok a motorról.
A vadász ismerősöm sem hitte el olyan 20 éve, hogy megtanítjuk a kutyáját rókázni. Na rendesen rókáztunk, gazdájával együtt de az a hülye kutya nem tudta megtanulni, hiába mutattuk hogy kell !
Részemről én benne vagyok
Csak hát a két kanizsai barát ők mit mondanak erre

" Majd mi meg mutatjuk neki"
Ez azért van mert nem iszik eleget, és nem jó az eszének az olajozása! majd mi "példát" mutatunk neki! Elrettentőt!
Gyertek vazze, csak előtte nap szóljatok, hogy jöttök.
Amúgy is kényesek a népek , ma sem volt senki a strandon , be vannak bújva a kandallóba, és még forralt bort sem átallnak inni?!
Kényes , elpuhult banda!

Helyesen mondja kend ! Én nem is mertem neki említeni.....engem kapásból kinevetne ha ilyent mondanék
Dugd a helyére a fülhallgatót és abba beszélj. Lehet úgy is működik, ugyanis a működési elv ugyanaz.
Megnyugtattál, teljesen összeféltem magamat, hogy ridikült lóbálsz a soron, és mivel nem vagy valami "szép gyerek", nem is lesz kapásod.
Mert nem ért hozzá.......
Szia.Nem tudom miért nem jön át a cucc,mindent megkapok máshonnan.Majd megoldjuk.
....baszod.....ha lenne adnék neked
Pont a mikrofon rossz.
Nekem csak a mikrofon van bedugva a fülesből....meg a hangfalak...jobban is hallani mindent
Ha a mikrofonod jó az már oké....a hangfalon is hallod ki mit mond
Az a baj hogy nekem meg nem jó a mikrofonos fejhallgatóm.
Most hogy mondod?
nem tud olvasni.....azért van Skype-je