Ha egy akku régen feltöltetlenül állt akkor az kuka. Próbáld meg feltölteni másik töltővel, mert zárlatosnak érzékeli , és megelőzendő a töltő tönkremenetelét, nem adja ki rá a feszültséget, a túl nagy töltőáram miatt. Kicsi az "ellen-elektromotoros" erő, és nagy lenne az áram. Ha eléri a legalább 10 V körüli feszültséget, akkor már tölteni fogja.
Te öreg.....kaptam tegnap elött egy 12V robogó akkut,és hiába rakom rá a tőltőre....meg sem nyikkantja. Mértem és 7,14 V van benne.
Mi lehet a gond? Nekem azt mondta a gazdája hogy jó az akku....de régen volt használva
A vadász ismerősöm sem hitte el olyan 20 éve, hogy megtanítjuk a kutyáját rókázni. Na rendesen rókáztunk, gazdájával együtt de az a hülye kutya nem tudta megtanulni, hiába mutattuk hogy kell !
Gyertek vazze, csak előtte nap szóljatok, hogy jöttök.
Amúgy is kényesek a népek , ma sem volt senki a strandon , be vannak bújva a kandallóba, és még forralt bort sem átallnak inni?!
Kényes , elpuhult banda!
Köszi
Te öreg.....kaptam tegnap elött egy 12V robogó akkut,és hiába rakom rá a tőltőre....meg sem nyikkantja. Mértem és 7,14 V van benne.
Mi lehet a gond? Nekem azt mondta a gazdája hogy jó az akku....de régen volt használva
Csak hát a két kanizsai barát ők mit mondanak erre
" Majd mi meg mutatjuk neki"
Amúgy is kényesek a népek , ma sem volt senki a strandon , be vannak bújva a kandallóba, és még forralt bort sem átallnak inni?!
Kényes , elpuhult banda!
Helyesen mondja kend ! Én nem is mertem neki említeni.....engem kapásból kinevetne ha ilyent mondanék