Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos helyről hallottam , hogy megvannak átkozva Zalában a szivattyúk! Ki kell mennetek teliholdnál az útszéli kereszthez éjfélkor , és nemes szentelt szilvapálinkával meg kell locsolni a torkotokat! Legalább is ezt mondja az álmoskönyv. Csak ne mondjátok el senkinek!
Szia Csibe! Tudok alu, (ötvözött) vasat, öntvényt!) ha ilyen gondod van jelentkezz és meghegesztem, némi "védőital" (sör) ellenében.
Te meg ne szarj be.....ha eljösz és hozol nekem néminemű seritalt,akkor adok neked egy olyan szivattyút.....nekem abból van 2db
Nemnemnem.....nekem is kafa lett a netem....az LFP-be tettem képet róla a Kykee mester úrnak,aszonta felfvesz inasnak mert kurva jó lett
Fasza.... Végre jó a neted
Üdv Józsi!

Te tudsz alut hegeszteni? Ha tudsz akkor nem dobom el mert a házat még fel lehetne használni.
Jó reggelt!

Szétvet az ideg, tegnap délután füvet nyírtam és utána le akartam mosni a fűnyírót. A ruszki szivattyúval nyomattam rá a vizet és egyszer csak elállt a víz folyása. Kikapcsoltam a szivattyút és miután felhúztam a kútból akkor láttam hogy az alja szétrepedt több helyen is, szabályosan szétnyílt a sarkoknál. Pedig ez a szivattyú már olyan hogy nem is tudja leszívni magáról a vizet mert felső nyílású. Szétégett a bele is valószínű mert az automata is leoldott és szépen gőzölgött az egész. Most vehetek egyet, remélem a bolha piacon árulnak ilyent.
Az emberi leleményesség határtalan!
Nem rossz az elgondolása! 2100 MHz a frekvencia, én is ilyesmin gondolkodtam, de annak a 4 elemes szélessávú tv -antennának az egyik elemét akartam a stick elé tenni (a stick a sugárzó helyére) . Függőlegesen, mert a torony úgy ad! Ezért kell eleve a stick-nek függőlegesen állni!
Ezért vetten egy antennát gyárit, meg cseréltem Huawei ZTE Mf 668 stickre aminek van külső antenna csatlakozása, összedugtam némi prém és vazelin alkalmazásával és remek lett!
Nagy Feró örök érvényű szavai jutnak eszembe:
"Eszem-f@szom megáll"!
Tudod, volt régen ilyen 30 cm körüli parabolával ellátott infrasugárzó, amelyik közepében egy kerámiára volt feltekerve a fűtőszál. No a tányért Pogi parabola antennának felhasználva, produkálja a jó értéket!
Inkább eladnám....bár nem is
Az 5 Mb már nem rossz!
Ilyet veszel? Gratula!
Most neki sem nagyon rossz! 5 mega/ sec. körül jár neki !
Én annyit kínlódtam, hogy már lassan majdnem rögeszmém lett tőle.
Na ettől tuti hülyét kap...
Nézd ezt meg, figyelmesen!
Díszcitrom fa, megint kivirágzott!
Hadd mutassak neked valamit, de nem kell besárgulni!
oké remélem most jobban bírja az akku....
Majd lekapcsol! Ez olyan!
Hm...15:10-től megy folyamatosan.....
Nem kell azt neked tudni, azt a töltő tudja!
majd lekapcsol, mikor már nagyon tele lesz a töke az akumlátoroddal!
Ez is igaz
Meddig kell tölteni az új tőltőmmel
?
"Még,hogy gondozásmentes.....Igazad volt!"

Miért? Te nem gondoztad eddig, tehát "gondozásmentes" volt!
CSibe....le vettem azt a gumifedelet....és minden második cella üres volt Fel öntöttem egyformára és most rá is tettem a töltőre
Méghogy gondozásmentes.....Igazad volt!

Meg vettem a Battlefield 2 lemezt....sok-sok pálya van rajta,de a gulf of oman is rajta van...Hálám jeléűl szarrá lőlek ,ha egyszer oda tévedsz