Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét kívánok, megjöttek a kanizsai betyárok!
Nem röhög!

Nemrég ment el a Tomi tőlem, megmutatta milyen frankó ledes hátsó lámpát konstruált. Hú de nehéz volt ezt a szót leírni . Majd kiverte a szememet a fénye.
Nem baj, majd belejössz, ha egy párszor "beszeded a kanyart" .
Tudom hogy irány jelző......nekem az a kanyar jelző megfogalmazás még új volt
nem, legelőször is 13-át írtam, én akkor megyek Szombathelyre, és utána ZEG-re, ahogy már írtam
Akkor nem 15-én?! mert én akkor szándékozom arra menni.
13-át írtam
Az irányjelző visszajelző ! Az alsó a gyújtómodul, a felső a gyújtáskapcsoló.
Akkor ne 13-át írj ?! Vagy az italt hagyd meg nekünk! Mi nem csak szeretjük, de bírjuk is!
15-e szombat? Vagy azt is írtad?
Találtam rajzot .Még kanyar jelző is van rajta http://hondadio.hostzi.com/Sze...
Érdekel még a nyúl lövöldözés,csak egyszer érjek haza innen a "szomszéd" hegyekből
na most mennem kell, még folyt.köv
egy napra tedd be azt a ceruzát a fiókba, vagy add oda valaki másnak
Meglátom hogy mit tehetek az ügy érdekében, de sajnos a vezénylő kezében van a ceruza.
Üdvözlöm drága Uram! na akkor gyorsan lehet elcserélni azt a műszakot, mert ki tudja, mikor adódik megint ilyen alkalom, hogy ott leszek...
Kézcsókom hölgyem!

Gyorsan megnéztem hogy aznap dolgozom-e, sajnos igen. Előbb-utóbb találkozunk valahol, ha máshol nem hát a Pogiéknál.
na ugye, úgyis láttam, 15-én egyébként is mennél, mert dolgod van Poginál
Az lehet jó is lesz!
OK! Megnéztem az enyémet. Nekem sincs rajta "zselés" fokozat..
én is, Szombathelyről jövök, ott pedig 13h-kor dolgom van! és csak utána valamikor, 3-4 óra tájban érkezem
Hagyd rajta , mert előbb a zselének be kell nedvesedni, át kell, hogy áztassa a sav és majd utána észhez tér.
Ez teljesen automata töltő, direkt motor akkuhoz tervezve. Állítani nem lehet semmit, magától ismeri fel az akkut is. Van 6-12 V töltési lehetőség, motor, autó ill. téli üzemű töltési állása.
Délután érnék oda.