Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

A Józsi megmondta már mi a neve annak az anyagnak, kár hogy ilyen messze vagyunk egymástól mert nekem bőven maradt ebből az oldatból, 1 liter az rengeteg. Sosem fogy el, inni meg valóban nem jó, legalább is nem tanácsos.
oké szegény öreg
Annak a letykónak a neve 28 B fokos akkusav! Nem iható! Egyszer a műhelyben az öreg muslinca kolléga ráhúzott, észrevette hogy nem pálinka , aztán egy pillanat alatt tiszta fehér lett a maradék öt foga.
Annak amit levettél, pont az ellenkezője kellene! Tudod, nem mindegy , hogy nagypapi, vagy nagymami. Pont az kellene ami az ellentettje neki. Én is megrendeltem.
Te....Nagypapi....esetleg.....ha gondolod,azt a 9 pólusú csatlakozót amit le vettünk az én riasztómról ,azt oda tudom adni Persze ha tudod használni
Cső váz Csibe Mi a szar annak a neve amit bele öntöttél az akkuba?
Mondtam a poginak, hogy öntse fel, aztán jó lesz! A víz abból is kipárologhat, kiforrhat.
Nem hiszem, hogy a töltés a robogón annyira precíz és szabályozott lenne!
Régi szép idők, amikor olyan hideg és akkora hó nem lehetett , hogy ne motorral menjek. Jól ki is babráltam a csuklómmal derekammal. De egyszer élünk!
Tiszta szerencse, hogy legalább az "útalapra" beszedik a pénzt a benzin árába! Legalább is erre fogják!
Holnap lehet erőt veszek magamon és felrakom a kipufogót, talán motorozhatok egyet amíg tart a jó idő. Persze csak városon kívül mert ami most van az inkább emlékeztet a háborús övezetre mint közlekedésre való utakra.
Szia elveszett gyerek!

Jah, gondozásmentes. Mint a miénk, nagy hazugság az egész, csak arra jó hogy mielőbb újat kelljen venni. Simán kiszárad az akku, levettem a gumifedelet és csont száraz volt. a festékboltban vettem előre beállított savat és szépen felöntöttem. Egy szép irodalom van a gondozásmentes akkukról.
Akkor tényleg nem.
ez is gondozásmentes.....
Desztillált vizet nem kell utána tölteni?
Most ki vettem,és rá raktam a töltőre.....amig az dolgozik én le takarítom a motort.
Nem férne bele egy legalább 7 Ah-s?
De ennek is legalább egy hétig bírni kellene! Minimum! Felére csökkent kapacitásnál is!
3Ah
Még nem is rendeltem. Ahogy megjött, bemadzagolom, és írok, hogy mi van.
Állítólag ilyen három milliamper = 0,003 mA az áramfelvétele.
De ott a műszer , átdugod a mérőzsinórt árammérő-állásba, és sorba kötve vele megméred.
Leveszed a testet, és a testvezeték és a test közé beteszed, és mutatni fogja mennyi az annyi!
Neked megjött már a riasztó?
ki veszem és megnézem.....
Lemerül? A riasztó 2,6 milliampere miatt nem teheti. Hány amperórás?
Miért merűl le az akkum?
Orrba szájba szerelünk !
Ha viszont nem szereled fel akkor semmi szükség rá!
Hondában semmilyen karika nincs!
De azt hogy ereszt-e csak akkor tudom meg ha felszerelem a kipufogót.
Vagyok....csak meg tudtam szerezni a Battlefield2 gyári lemezt...és azon játszom,több pálya,változatos játék és sok a magyar
Még mindíg motort szereltek?