Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindkettő valószínű a túlmelegedéstől adta meg magát,mivel az olajszivattyú halála utáni motortúltulhevülések után történtek az események.
ez az.....nincs gumirozott beöntőnyílás......koplett egybe van 6cellatető műanyagból.....
Beleöntöd az akkusavat, és hagyod állni egy-két napot , hogy a zselé felteljen a savval, majd a pluszt kiöntöd. Aztán visszarakod a dugókat.
Az akkut meg a motorba. Nem kell felszaggatnod folyton az aszfaltot az úton, így is alig lehet odamenni hozzád.
Amit irtam az a zselés akkura vonatkozik.A Tiéd rendes, ha van gumirozott lezárt savbeöntőtető.
szerintem...van valahol egy csipetnyi zárlat....és az elküldheti idővel,nem?
kinem veszem a motorból...majd a 7végén meg nézem
Az a baj, hogy elég nehéz egy 300 V -os invertert készíteni. Vegyél rá , vagy szerelj fel egy láncfűrész gyújtást.
Hogy a bánatba megy ilyen sűrűn tönkre?
huuuu....akkor marad az hogy beleüntjük a csibe féle löttyöt oszt jóvan...
De akkor ne is rakjam rá a tőltőre?
Annyit megtehetsz addig, hogy óvatosan felfeszegeted a záró fedelet és meglátod üres lesz a belseje.
Persze, aztán majd megvakultok tőle.
Tomi!Ha egy zselés 3Ah zselés akkura ráküldesz 2A töltőáramot,annak annyi!
Jól van nem kell ilyen szakszavakkal megzavarni engem. A miénkben kattogó van.
Az új akkut Én öntöttem fel saját két kezemmel és elmondhatom nem zselét öntöttem bele hanem savat. Akkor mesélje el nekem valaki hogyan lesz abból zselé?
Nem "visszajelző", hanem zümmer. És ne terelj, majd mi minősítjük azt a "talált bort", pogi is vállalja!
Szia!Segítség kéne!A motoromhoz van két gyujtásalaplapom pluszban-mindkettőn a nagyfesztekercs rossz.Mivel a CDI -m a nagyfesztekercsről kapja a töltőfeszültséget igy arra gondoltam hogy konstruálok olyan CDI-t ami akkufeszből állitja elő a nagyfeszültséget saját maga.Igy ezek a lapok is használhatók lennének.Venni nem akarok mert eléggé drága ez a fajta kétüteműhöz.Lehet hogy elég lenne egy egyszerű inverter 12V=300V~és ezt küldeném rá a mostani CDI-m nagyfeszbemenetére.Szerinted?
Na jó....végül is mind1,egy próbát megér
Gyere....és hozd azt a löttyöt....meg a bort
Azért hogy mielőbb újat vegyél!
Jó az is Teee!
akkor miért van rá írva hogy nem szabad a záró kupakot leszedni?
Pogi most odamenjek? Miért nem hiszel, mi vagy Te hitetlen Tamás?
Baszod......azt hittem a riasztót dicséred.....
Ezt az akkut ne nagyon állítsd fejre mert nem lesz hosszú életű, mondom ez normál akku, a többi csak nagy vakítás. Hidd el nekem, utána olvastam eléggé.
Szerintem ez ami nekem van...ez zselés.
Ezt az akkura írtam ember!