Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem olyan ember ő.......
Amúgy jól lehűlt az idő.......sőt,mondhatni elég kellemetlen hideg szél fúj már napok óta
Lapos gumival ment . A pumpa ára meg le! A csárdába.
Pedig ajánlkoztunk, hogy megyünk ásni Pogi-val de nem merted bevállalni?! Pedig akkor lett volna latyak!
Mondjuk azt nagyon nem értem hogy a picsába tudja kiszakítani a szelepet?
Valamit nagyon tud ez az ember
Meg jött itt is,bár szemerkélt az eső is egy picit. Le is hűlt a levegő,de azért eshetne egész éjjel mert kellene a csapadék.....Látod,a Csibe kútja száraz mint az enyém
A robogó hátsó kerekének a szelepe kiszakadt, úgy hogy most egy darabig a Simson kegyeire leszek utalva.

Én meg úgy tudom , ha a csapszékben belsőgumit árulnának, akkor neked lenne egy kamionnal!
Kikérem magamnak, én attól , hogy reggeltől estig a türelmi zónában lengetem a retikült, attól még erkölcsös vagyok mint az izé..! megjött a szél 8 körül! Nem hiányzott.
Hali hó Fel csaptál kútásónak? Bakker ,ha lőszert találsz....meg német katonát akkor az kell nekem. A bringa alkatrészt megtarthatod
Nekem is hiányom van a kerékanya méretű dugó kulcsbol....én is úgy kértem kölcsön a légkulcsal együtt
Szia!
Nemrég jöttem fel a kútból. Volt ott még bujkáló német katona is lőszerekkel egy komplett szekér, bicikli alkatrészek és ami a legfontosabb egy üveg bort is találtam. Két métert ástam lefelé de víz nem nagyon van így sem.
A robogó hátsó kerekének a szelepe kiszakadt, úgy hogy most egy darabig a Simson kegyeire leszek utalva. Eddig nincs rá panasz merta gyújtás beállítása után már voltam horgászni is, igaz halat nem fogtam egy darabot sem. A kipufogót már leszedtük a robogóról, de a kereket még nem, mert nem találtam dugókulcsot. Ha egyszer elrakok valamit azt sokáig nem találja senki. A kipufogóban a katalizátor kezd szétesni mert eléggé zörgött miután levettük. Röviden ennyi, ja és holnap meló.
Merre kurválkodtok?
Nem úszod meg egy sörrel....főleg kaja nélkül nem szerelhetsz
Legyen egy doboz sör, bőven elég, nem enni megyek oda!
És a Te egészségedre A Vasárnapi szerelésre főzök valami nagyon odabaszós kaját
Egészségedre!
keresem én....
De valami finomat főzök,meg hozok sert is
15-én dolgozol? nem ismered Te azt a szabályt, hogy: A munkahely nem kocsma, hogy minden nap ott legyél?!
Megoldom, akkor vasárnap megyek! b Te meg keressed a píízet!
Be lehet azt kötni nyugi... Itt minden megoldható
Jó reggelt
A jövőhéten szombaton is dolgozunk Szerintem vasárnap gyere....
Elég húzos lesz ez a második félév.......túlóra-túlóra hátán
Nyugi! Csak elnézted!
Hülye vok!Az üres indítónyomógombot az indítóreléhez vezető rajzilag függőleges zöld-sárga vezetékbe kell bekötni annak megszakítása után,mert máskülönben nem fog égni a féklámpád.
Szia Tomi!Na a Diódat nem olyan egyszerű bekötni távindításura,mivel az indítóreléd a fékkarkapcsolók és az inditónyomógomb közt van.Ráadásul az inditónyomógomb a negatív ágban zár.De ha az indítónyomógombról lehuzod a két vezetéket és azokat összekötöd egymással,-a fékkaroktól menő két párhuzamos zöld-sárga vezetékágat pedig a közösített részen megszakítod és a két végét felrakod az üres indítónyomógombra-akkor a riasztó további bekötése már megoldható.
Mivel az akkum meghalt,eszkábáltam egy kondenzátoros tápot az akku helyett- a két 460 uF 63V os párhuzamba kötve simán elbirta a villogót(2x21W) ha járt a motor!Tehát a motor töltése ehhez elegendő volt,de ha fékeztem,akkor minden elsötétedett folyamatosan a két féklámpaizzó (42W) terhelés már sok volt.Így eszkábáltam össze a LED-es féklámpát az eredetibe építve,gondolván arra,hogyha lesz akkum,akkor is a legnagyobb áramfelvevőt már kiküszöböltem,és a városban ez ég a legtöbbet.Arról nem is beszélve,hogy inditásnál ég a féklámpa+az inditómotor is szopja az áramot.Tehát ekkor könnyítek az inditáson is.Ez nem vesz fel csak 0,2 A áramot.Csak ott volt kis bibi hogy ezzel a LED sorral kellett megoldani a normál hátsó világításomat is,(mivel az alapvilágítás égői nem fértek be.)-ami váltakozófeszről megy alapban,ha jár a motor,a féklámpa meg akkuról..De pár diódával leválasztottam és egyelőre jó.
Amiből készítette az már beforrasztott foglalatban volt, négyesével megosztva. Lehet darabolni is, amennyi éppen kell, csak madzagolni kellett és megoldani a rögzítést.
Vannak már spéci nagy fényerejű ledek!
http://www.ledcenter.hu/283-au...
Nézzetek körül az oldalon.
Én tudok Neked olyan Ledet mutatni, hogy egy darab 10 W teljesítményt vesz fel. és kellemes sárgás fénye van.