Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És jó is.....nekem is ilyen van vala.....
Baszod.....et is fejre lehet állítani....ebből se folyik ki semmi....nem is tudna mert egy picike luk sincs rajta....
Ehhez nincs mit hozzáfűzni, korrekt.
Már látom.
Pogi, nyugodj meg hogy ezek teljesen normál savas akkuk, csak marketing fogás hogy gondozás mentesek. Nem teljesen zárt mivel ezeket nem lehet fejre állítani mint a tényleg zseléseket. Mondtam a múltkor hogy van ezeknek komoly szakirodalma, onnan szereztem az információkat. Van nekem olyan is a simsonban használom, de már csak az irányjelzőt működteti azt csak rövid ideig. A riasztóból lett kicserélve amikor lemerült, de nem dobtam ki. Azt bárhogyan tarthatod, nem folyik ki belőle semmi.
Csibe már kideritette hogy mikroszkópikus furatokon lélegzenek az ilyen akkuk. Az a probléma hogy a Te motorod töltése is alapon 1 Amper,fordulaton meg 2 Amper-ez egy 3 Aórás akkunál erős,szépen gázosodik és kipárolog.Az én motorom is ilyen mivel a Tiéddel azonos az elektronika,mivel abból csinálták.A fesszabályzó meg sajnos gyárilag 14.5 V+-0.5 V ra szabályoz ekkor már gázosodás fellép.
Szewaaaa Tomi fater
Az fasza Remélem Te kapsz hozzá rajzot is
Szia!Én előbb odaérek a kutiborhoz-sőt már fogtam is a kezembe!
Oké....csak azt kell még kijátszani,hogy mikor tudok elmenni érte.Azért azt nem értem,hogy ha savas akku lenne akkor lenne rajta túlfolyó cső......de ez teljesen zárt akku
Milyen riasztót? Olvastam a saját topikotokban hogy szereltél a motorra index visszajelzőt, nem akarom lenézni azt a motort de a mi robogónkban gyárilag van ilyen.
Az biztos hogy a fajtája az ismert a bornak, felénk úgy mondják hogy noha, állítólag metilalkoholt tartalmaz nagy mennyiségben ezért már nem nagyon tart ilyen fajtájú szőlőt senki sem. Direkt termő szőlőfajta, ennek nem ártott semmilyen betegség, maximum ha megcsípte a dér akkor a földről kellett szüretelni. Amíg volt szőlőnk volt benne részem bőven.
Megmentjük, nehogy valami baja legyen ennek a gyereknek! Nem vennénk a lelkünkre!
Megrendeltem a riasztót.
Igazad van.....meg nézzük hogy jóféle e
Hagyd meg, majd mi a pogival kielemezzük, hogy jó-e?!
Na tessék, mit nem mondasz? Még abból a borból sem mertem inni amit a kútban találtam.
Szerbusz Pogi!

Pont most ment el a Tomi tőlünk, természetesen akku feltöltést végeztünk. Az is teljesen ki volt száradva, simán fejre lehetett állítani mert egy csepp sav sem volt benne. 20 ml sav elég volt minden cellába, így pont ellepte a lemezeket. Utána szépen visszanyomtam a zárófedelet és letörölgettem hogy még véletlenül se maradjon rajta a savból. Természetes hogy neked is jut az anyagból.
Arra azért nem fogadnék.
Szesz Csibe Akkor nem veszek.....majd kérek a tiedéből egy picit Úgy sem tudod meginni......
Szia!

Remélem el tudod passzolni.
Szia!

Ahogy mondod. Ma borotválkoztam meg éppen mert már többen nehezményezték a férfi díszemet. Célozgattak valami betörőkre is akik állítólag elvitték a mosógépet, mert hogy biztos azon tartottam a beretvát.
Látom! Fülig ér a szád! Allah növessze hosszúra igazhitű!
Sziasztok!
Eladóvá vált kedves kis bőrruhám, esetleg akit érdekel, Zalaegerszegen megtekinthető, próbálható.

Üdv,
Nixxdorf

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Mentem egy pár km-t a motorral, végre járóképes lett.