Látom belemélyedtél az elektronikába, csak nehogy ledoktorálj belőle. Aztán jöhetsz hozzám is szerelni. A jövő héten lesz csavaros szelep a felnibe, ha még kitart a jó idő talán mehetek még pár km-t. A riasztóm már nekem sem a legtökéletesebb, mert néha nem igazán működik úgy ahogy kellene.
Jaja...a felhasználói kézikönyv hiánya....
De szerintem holnap meg próbálom ,ugy is csak azt a fekete-fehér jelölésű vezetéket kell ketté szedni. Ha jó lesz meg is írom nyomban
Rendeltél is ilyen riasztót?
megáll az eszem! Akkor mi a szarért nem tudnak egy lapot mellékelni , hogy "te marha a lezárás - kinyitás stb gombot kétszer kell megnyomni, hogy reagáljon?!
Mondjuk szétnéztem a neten és a legolcsóbb riasztó is legalább háromszor drágább mint ez. Viszont ez legalább jó szár!
Master İyi akşamlar!
Meg van a bibi a riasztóval! Kétszer kell megnyomni indításkor a villám jelzésű gombot,illetve le állításkor is A riasztó élesre állítása egyszeri gombnyomás,és a kioldása is. De ha azzal indítom a motort 2-szer,és ha le állítom akkor is 2-szer kell megnyomni....a második nyomásra kapcsolja le a gyujtást. A kollégámnak így működik....de ezt mi nem tudhattuk mivel használati utasítást basztak küldeni hozzá
Szilvóriumos szép napot Neked is! Nekiduráltam magam és bekötöttem a szivargyújtó csatlakozót, a motorra. Aztán bele madzagoltam egy ilyen tolatásjelzőt, az irányjelző működésének a jelzésére, sipog mint a lenyilazott vadliba. A Riasztó bekötéséhes pénteken megyek az autóbontóba , hogy vegyek azt a kilenc pólusú csatlakozót . Aztán utána megrendelem a riasztót, és bemadzagolom az asztalon, és kiderül mi a nagy lucskos pacifütyi van vele?!
No Allah növessze hosszúra igazhitű!
Nekem is.....valami nem jól müxik ebben a riasztóban. De majd rendelek egy másikat,és megnézzük azt. De ha megrendelem kapásból azzal kezdem hogy felhívom a figyelmüket a bekötési rajz és a csatlakozóra is igényt tartanék. különben személyesen megyek el és baszok közéjük
Össze raktam az idomokat,és most egyben van a lopakodó
De.....valamire rájöttem Most így ha minden a helyén van,és meg nyomom az indító gombot a távirányítón mind a négy irányjelző lámpa folyamatosan világít 4mp-ig,viszont ha még egyszer rányomok akkor szépen teker az önindító A tököm gondolta hogy kétszer kell megnyomni Bár elindulni nem indul el,(mi tudjuk miért) de legalább erre is rájöttünk
Látom belemélyedtél az elektronikába, csak nehogy ledoktorálj belőle. Aztán jöhetsz hozzám is szerelni. A jövő héten lesz csavaros szelep a felnibe, ha még kitart a jó idő talán mehetek még pár km-t. A riasztóm már nekem sem a legtökéletesebb, mert néha nem igazán működik úgy ahogy kellene.