Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adj Isten!

Látom belemélyedtél az elektronikába, csak nehogy ledoktorálj belőle. Aztán jöhetsz hozzám is szerelni. A jövő héten lesz csavaros szelep a felnibe, ha még kitart a jó idő talán mehetek még pár km-t. A riasztóm már nekem sem a legtökéletesebb, mert néha nem igazán működik úgy ahogy kellene.
Jaja...a felhasználói kézikönyv hiánya....
De szerintem holnap meg próbálom ,ugy is csak azt a fekete-fehér jelölésű vezetéket kell ketté szedni. Ha jó lesz meg is írom nyomban
Rendeltél is ilyen riasztót?
megáll az eszem! Akkor mi a szarért nem tudnak egy lapot mellékelni , hogy "te marha a lezárás - kinyitás stb gombot kétszer kell megnyomni, hogy reagáljon?!
Mondjuk szétnéztem a neten és a legolcsóbb riasztó is legalább háromszor drágább mint ez. Viszont ez legalább jó szár!
Master İyi akşamlar!
Meg van a bibi a riasztóval! Kétszer kell megnyomni indításkor a villám jelzésű gombot,illetve le állításkor is A riasztó élesre állítása egyszeri gombnyomás,és a kioldása is. De ha azzal indítom a motort 2-szer,és ha le állítom akkor is 2-szer kell megnyomni....a második nyomásra kapcsolja le a gyujtást. A kollégámnak így működik....de ezt mi nem tudhattuk mivel használati utasítást basztak küldeni hozzá
Szilvóriumos szép napot Neked is! Nekiduráltam magam és bekötöttem a szivargyújtó csatlakozót, a motorra. Aztán bele madzagoltam egy ilyen tolatásjelzőt, az irányjelző működésének a jelzésére, sipog mint a lenyilazott vadliba. A Riasztó bekötéséhes pénteken megyek az autóbontóba , hogy vegyek azt a kilenc pólusú csatlakozót . Aztán utána megrendelem a riasztót, és bemadzagolom az asztalon, és kiderül mi a nagy lucskos pacifütyi van vele?!
No Allah növessze hosszúra igazhitű!
Na olvassék kend egy kis igaz magyar szót
http://193.224.44.190/gardonyi...
Szétcsapsz köztük, mint a cigány az egy lónak!
Nekem is.....valami nem jól müxik ebben a riasztóban. De majd rendelek egy másikat,és megnézzük azt. De ha megrendelem kapásból azzal kezdem hogy felhívom a figyelmüket a bekötési rajz és a csatlakozóra is igényt tartanék. különben személyesen megyek el és baszok közéjük
Rövidesen megtudjuk. mi a baj! Itthon is átnéztem a rajzokat és ugyanaz a véleményem.
Össze raktam az idomokat,és most egyben van a lopakodó
De.....valamire rájöttem Most így ha minden a helyén van,és meg nyomom az indító gombot a távirányítón mind a négy irányjelző lámpa folyamatosan világít 4mp-ig,viszont ha még egyszer rányomok akkor szépen teker az önindító A tököm gondolta hogy kétszer kell megnyomni Bár elindulni nem indul el,(mi tudjuk miért) de legalább erre is rájöttünk
Oké....a tiéd lehet
Akkor szépen haza értél
Véletlenül elhoztam azt a debella piros öngyújtódat, majd ha megyek arra visszaviszem.
Öt órára hazaértem, alig volt autó az úton. Motorosokkal is találkoztam.
A bekötési rajz-ok

Köszönöm a segítséget és külön köszönöm az akkutöltőt !
Ma már holnap van.....esik? Nem esik?
Holnap várlak,ha nem esik az eső. Most lépek szunyálni mert nagyon ki vagyok,elfáradtam eléggé és husszú volt ez a hét
Arra gondolsz amire éééén? (hátha le löttem?)
Nem olyat nem játszok vele
Szerintem nem lesz eső
Te Moorhuhn-t nem szoktatok a csibével játszani?
Remélem leesik ma ami akar, nehogy velem asszon ki holnap! Pöszén néznék ha motormosás lenne a dologból!?
Hát igen,jól jött volna egy kis eső a nyáron.
Most olyan fekete felhők vannak az égen mintha kátrány készülne esni az égből
Pedig a nyáron milyen jó lett volna a 38-41 fokos melegben egy kicsi! Nem ismer mértéket az öreg szakállas a felhők felett