Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom Te nem is éhes vagy , hanem inkább szomjas!
Ez jóóóó!Reggeli helyett 500-abból 100 ft kaja,400 3 nagyfröccs ebédre!OK!
Bocsánat- , , , ,
A napi rendestől azember nem fogy ,,,, [O02
Fujjj! Te erkölcstelen! Az csak + fogyasztó kiegészítőnek van, amire a te szennyes fantáziád gondol.
A simi?
Hát nekem a tolásra más villant az agyamba.
Teljesen igaza van! Én még megtenném, hogy ha nem kérsz reggelit, akkor kapsz 500 Ft-ot, ha viszont ebédelni akarsz, akkor fizetsz 500 Ft-ot.
Ilyen miénk is, az egy gumifedél. Nyugodtan feszegesd fel. Az meg hogy mi van rá írva nem mérvadó, azt is elmondtam már miért.
Az voolt az ötlete hogy reggeléente toljam el a melóba a motort,utánna meg haza és igy nem fogy a benzin sem csak én
Milyen igaza van ! Heti egy tolás .
, és olyan sportos leszel mint a Pogi! Hogy magamat már ne is említsem!
Megnéztem már Tomi!Valóban nagyon jó!
elvégre erről koppintották a Te motorodat
No jólvan.....elhiszem neked.
Nézd meg a videót.....olyan szép hangja van a motornak
Nézd csak még a CDI d is olyan mint az enyém
Na azt a do not opent csak szedd ki!Sima savas akkud van.
Jó homályos lett.
De az van a tetejére írva :DO NOT OPEN
A városi motorom most lett gyűrűtöréses,majd szétkapom és felrakom a komplett 70 es hengeremet ha lesz időm.Itt is az volt,hogy az olajszivattyú tartókonzol nyakban eltört és csak alapfordulati keveréket csinált igy a szivattyú,ami 100 as keverék.Amikor pedig észrevettem hogy surrog a motor ,megváltozott a hangja , utánnanéztem,láttam mi a baj,öntöttem a tankba is utánna már megfelelő mennyiséget mindig az olajból.Kb 100 km t mentem már vele igy na mondom megusztam,ekkor megadta magát.Valószinű hogy már a tulmelegedésnél elpattant a gyűrű,majd aztán a dugót is meghuzta.Majd szétszedem-6 KM t toltam ezt a 100 kilót tüző melegben.Az asszony örült mert fogytam-asszondta!
Autósboltban lehet kapni ilyet! Biztos hallottál már ilyet mikor teherautó tolat, és hátul sípol, vagy ciripel ilyen . Mert a visszajelző nem mindig látszik.
És nem szeretném, ha kint felejteném, és valaki kijönne elém.
oké....máris készítek egy képet...
http://youtu.be/TWKYWJcvddo
Fasza az út Nem is értem miért panaszkodsz....
Tegyél már valami képet fel légyszives,Csibe Ur majd megvizsgálja.