Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd rajzolok neked valami szépet.
Na majd szétszedem és megnézem használható lesz-e egyáltalán. Van neked minden a hegesztéshez?
Valóban nem drága....de azért a rajzot bele tehették volna a dobozba.
Azért nagyon jó az
Csak az egy távirányítóban levő elem (12V-os) majd ezer forint!
itt meg "háromezeröté" kapsz két távműködtetőt, szirénát, és a riasztót.
Ilyenkor nekem is csak 7-8 /1,8 Mb/s van! Mindenki gépnél ül!
és nekem a torony 1,6 km-re van!
szerintem nem hibás széria.....csak hanyag az aki csomagolja. Nyugodtan megírhatod nekik hogy lemaradt egy-két dolog a csomagból
Köszönöm is szépen
Elég szar a netem ma....
Na ugye megmondtam! megjött a riasztó! Nincs mellette csatlakozó, ellendarab, se bekötési rajz. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez egy hibás sorozat. De amíg ezt be nem madzagoltam , addig nem mondok semmit. Az egyik távirányítója többet ér , mint ami az ára.
Segítettem itt egy barátnak, motoros is, és ma is ittam sert, mert az volt a bajom, hogy szomjas voltam. és nem az, hogy józan!
le ám okos töltő ez kérem
Vazze ott lakol a Balaton mellett és sörrel akarod a szomjadat oltani?
Lekapcsolt-e a töltő nedves motorostársam?!
A melódia nem engedi.
De mi a fene tud ebben tönkre menni egyáltalán? Nincs is benne semmi komoly alkatrész. Csak rezeg aztán jön a víz.
"Mindenki kap egy sört fejenként,"
MENNYIT ? EGYET?! Szomjan akarsz pusztítani minket?! A sivatagban több a latyak!?
aha.....tényleg savas a kisgeci fene hitte volna
Jah......mer a vallásod nem engedi
Inkább az accony,nem?
Na ugye hogy megmondtam a frankót a gondozás mentes akkuról, ugyeee?
Mindenki kap egy sört fejenként, a lógó fej nem számít. Azt mindenki jól jár, legfőképpen önmagam.
Na várj csak szavadon foglak.
Lehet benne valami, véletlenül nem kötöttél ismeretséget valami sámánnal? Az éjjel kint voltam és ma éjjel is kint leszek de az a baj hogy a vallásom nem engedi. A torok locsolást.
Nixmit,vedd úgy hogy a tied
Ma még nem....mert vadat akarok a hűtőbe terelni,de holnap és hétfőn bölcs javallatodat megfogadván segg részegre iszom magam. Így a Csibének nem is kell innia,és mégis lesz vize
Előre is köszönöm.