Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy megoldom....be hálózom apró lukú dróthálóval. Felénk is kibaszott drága ez a szar....18ezret fizettem érte. A héten beszerelem
Valahogy oldd meg, hogy a homok, és szárazra-futás ellen védve legyen. Felénk ez 15 m3 víz ára.
Szewa Sima házi víz ellátó rendszerekhez használatos szivattyú volt. De mivel oly mértékben kopott el a belseje hogy az már abbol a mélységből nem vette fel a vizet.
De most értem haza....vettem egy szivattyút,igaz 18ezer volt az ára de ezt tudja :
3x3 db érintkező megy bele, 2,8 mm széles érintkezők, és ez egy 16,5x14mm-es műanyag kütyübe mennek bele.
Egy műanyagot kapsz,( ha kapsz,) mert az érintkezőket úgy kell bele dugni, miután megpréselem a vezetékre.
Majd jól letörik a derekadat! Jobb lesz, ha vigyázol, mit nézel, de főleg azt mire gondolsz!
Az anyát.
Holnap megnézem.
Ez ilyen 9 pólusú. 9 db 3 mm-es rádugósaru megy bele "anya" .
Ne ríjjál, ha hajléktalan lennél nem lenne ilyen gondod, legfeljebb a lábad lógna ki a hullámpapír alól!
Szia Pogi!

Milyen szivattyú ez? Vízellátó rendszerhez való vagy csak sima mezei "búvárszivattyú" ? Az utcánkban van egy villanyszerelő aki foglalkozik ezekkel is, mármint van nála új is és azt hiszem javítással is foglalkozik.
Itt csibe, jelentkezem! Vétel!

Milyen csatlakozó kell pontosan? Csúszócsatlakozó? Kilenc pólusú legyen? A robogón vannak ilyenek, nekem is kell vennem egy kétpólusút mert a rendszámvilágítás csatlakozója összerohadt. A héten megnézem, oszt írok. Ha nem aranyárban adják, lehet veszek is.
Most szedtem ki a kereket a robogó alól, szegény nagyon rútul fest lábak nélkül. Hét közepén lesznek meg az új csavaros rögzítésű szelepek, mondom előre kiszerelem ne akkor kelljen szenvedni a lógatással. Nem lett szakszerű a felbakolás de a célnak megfelel, remélem nem lesz a közeljövőben földrengés. Azt nem élné túl a sok vezeték amivel fellógattam.
Nem a motorban van. Ez a szivattyú biztosítja a lakásba a vizet.....elkopott a belseje. Szar műanyag......elég neki egy pici homok(ami a szűrőn még átfér) és el is kopik. Most nincs is vizem a lakásban.....bassza meg hogy mindíg összejön valami szarság
Hogy a bánatban? Nem homokot keringtet!
Mi koptatta el? Egyáltalán nem értem. mi az anyaga? Vagy ez nem a hűtővíz keringtető szivattyú a motorban?
rendesen elkopott a belseje.....a lapát is és a ház amiben forog. Kint a kertben még jó lesz talán ,de a kútbol már nem veszi fel a vizet.
Mi van vele? Lekoptak a lapátok a járókerékről? Mi a bánattól ment tönkre?
Én nyugodt vagyok kérem.....most a szivattyú jobban izgat mint a riasztó.
Ezt mondtam Pogi! Az a két érintkező aminek bontani kellene nem bont, amikor beriasztod . Várj már egy kicsit, és akkor megmondom miről van itt nagyba szó! A héten megrendelem én is, a riasztót...
De az a kilenc pólusú csatlakozó akkor is kell. A CBX kötegben van három is de ezt nem akarom elqrni a tartalék vezetékkötegről.
Addig is nyugodj le, igyál egy poharas orvosságot!
Hegyoldal hívja tikólat! Csibe jelentkezz !
Pálinkás szép napot! Szétnézhetnél autóvillamossági boltban , mikor nem éppen a mozdonyt tologatod, ilyen kilenc pólusú autóvillamossági kábelköteg csatlakozó után, mert én jártam öt boltban de csak olyat találtam az egyikben , amibe hat milliméteres rádugósaruk mennek.
Nézd meg , a robogódon milyen csatlakozó kell hozzá és érdeklődj, hátha?!
Köszönettel!
Jó Nagyot rossz erkölcsűek! Remélem , hogy vagytok? Várom én is a "fizetést" , mint a zsidók a messiást!
Ez? ez már nem szív , mivel szétkopott a belseje.....ennek annyi. Most várhatok fizuig ,esetleg akkor tudok valami szart venni ami kibírja pár hónapig....és megint kezdődik minden előlről.......
Hol az a pálinka?

Miért, ha szétszeded akkor szívni fogja?
Pálinkás jó reggelt. Ki próbáltam a bekötést.....tök jó lett.....elindul a távirányítóra viszont le állítani nem lehet vele....sőt még kulcsal sem Ki is kötöttem.....marad a sima riasztó. Bár ha igy ahogy kend bekötötte....ha ráadom a gyujtást (kulcsal) akkor távirányítóval el is indul. Végül is nem az indítgatás a lényeg,hanem ha ott hagyom valahol be lehet élesíteni a riasztót.. ...és ez a lényeg.
Most megyek,szétkapom a szivattyút mert nem szívja a vizet
Jó is az a film...le töltöm,kár hogy nem csinálták meg az összes könyvét filmen
Nagy volt amikor el akarta fújni a lámpát. Instállom, nem akar setét lenni.
Belenéztem a filmbe, haláli.