Szewa Sima házi víz ellátó rendszerekhez használatos szivattyú volt. De mivel oly mértékben kopott el a belseje hogy az már abbol a mélységből nem vette fel a vizet.
De most értem haza....vettem egy szivattyút,igaz 18ezer volt az ára de ezt tudja :
3x3 db érintkező megy bele, 2,8 mm széles érintkezők, és ez egy 16,5x14mm-es műanyag kütyübe mennek bele.
Egy műanyagot kapsz,( ha kapsz,) mert az érintkezőket úgy kell bele dugni, miután megpréselem a vezetékre.
Milyen szivattyú ez? Vízellátó rendszerhez való vagy csak sima mezei "búvárszivattyú" ? Az utcánkban van egy villanyszerelő aki foglalkozik ezekkel is, mármint van nála új is és azt hiszem javítással is foglalkozik.
Milyen csatlakozó kell pontosan? Csúszócsatlakozó? Kilenc pólusú legyen? A robogón vannak ilyenek, nekem is kell vennem egy kétpólusút mert a rendszámvilágítás csatlakozója összerohadt. A héten megnézem, oszt írok. Ha nem aranyárban adják, lehet veszek is.
Most szedtem ki a kereket a robogó alól, szegény nagyon rútul fest lábak nélkül. Hét közepén lesznek meg az új csavaros rögzítésű szelepek, mondom előre kiszerelem ne akkor kelljen szenvedni a lógatással. Nem lett szakszerű a felbakolás de a célnak megfelel, remélem nem lesz a közeljövőben földrengés. Azt nem élné túl a sok vezeték amivel fellógattam.
Nem a motorban van. Ez a szivattyú biztosítja a lakásba a vizet.....elkopott a belseje. Szar műanyag......elég neki egy pici homok(ami a szűrőn még átfér) és el is kopik. Most nincs is vizem a lakásban.....bassza meg hogy mindíg összejön valami szarság
Ezt mondtam Pogi! Az a két érintkező aminek bontani kellene nem bont, amikor beriasztod . Várj már egy kicsit, és akkor megmondom miről van itt nagyba szó! A héten megrendelem én is, a riasztót...
De az a kilenc pólusú csatlakozó akkor is kell. A CBX kötegben van három is de ezt nem akarom elqrni a tartalék vezetékkötegről.
Addig is nyugodj le, igyál egy poharas orvosságot!
Hegyoldal hívja tikólat! Csibe jelentkezz !
Pálinkás szép napot! Szétnézhetnél autóvillamossági boltban , mikor nem éppen a mozdonyt tologatod, ilyen kilenc pólusú autóvillamossági kábelköteg csatlakozó után, mert én jártam öt boltban de csak olyat találtam az egyikben , amibe hat milliméteres rádugósaruk mennek.
Nézd meg , a robogódon milyen csatlakozó kell hozzá és érdeklődj, hátha?!
Köszönettel!
Ez? ez már nem szív , mivel szétkopott a belseje.....ennek annyi. Most várhatok fizuig ,esetleg akkor tudok valami szart venni ami kibírja pár hónapig....és megint kezdődik minden előlről.......
Pálinkás jó reggelt. Ki próbáltam a bekötést.....tök jó lett.....elindul a távirányítóra viszont le állítani nem lehet vele....sőt még kulcsal sem Ki is kötöttem.....marad a sima riasztó. Bár ha igy ahogy kend bekötötte....ha ráadom a gyujtást (kulcsal) akkor távirányítóval el is indul. Végül is nem az indítgatás a lényeg,hanem ha ott hagyom valahol be lehet élesíteni a riasztót.. ...és ez a lényeg.
Most megyek,szétkapom a szivattyút mert nem szívja a vizet
De most értem haza....vettem egy szivattyút,igaz 18ezer volt az ára de ezt tudja :
Egy műanyagot kapsz,( ha kapsz,) mert az érintkezőket úgy kell bele dugni, miután megpréselem a vezetékre.
Milyen szivattyú ez? Vízellátó rendszerhez való vagy csak sima mezei "búvárszivattyú" ? Az utcánkban van egy villanyszerelő aki foglalkozik ezekkel is, mármint van nála új is és azt hiszem javítással is foglalkozik.
Milyen csatlakozó kell pontosan? Csúszócsatlakozó? Kilenc pólusú legyen? A robogón vannak ilyenek, nekem is kell vennem egy kétpólusút mert a rendszámvilágítás csatlakozója összerohadt. A héten megnézem, oszt írok. Ha nem aranyárban adják, lehet veszek is.
Most szedtem ki a kereket a robogó alól, szegény nagyon rútul fest lábak nélkül. Hét közepén lesznek meg az új csavaros rögzítésű szelepek, mondom előre kiszerelem ne akkor kelljen szenvedni a lógatással. Nem lett szakszerű a felbakolás de a célnak megfelel, remélem nem lesz a közeljövőben földrengés. Azt nem élné túl a sok vezeték amivel fellógattam.
Mi koptatta el? Egyáltalán nem értem. mi az anyaga? Vagy ez nem a hűtővíz keringtető szivattyú a motorban?
De az a kilenc pólusú csatlakozó akkor is kell. A CBX kötegben van három is de ezt nem akarom elqrni a tartalék vezetékkötegről.
Addig is nyugodj le, igyál egy poharas orvosságot!
Pálinkás szép napot! Szétnézhetnél autóvillamossági boltban , mikor nem éppen a mozdonyt tologatod, ilyen kilenc pólusú autóvillamossági kábelköteg csatlakozó után, mert én jártam öt boltban de csak olyat találtam az egyikben , amibe hat milliméteres rádugósaruk mennek.
Nézd meg , a robogódon milyen csatlakozó kell hozzá és érdeklődj, hátha?!
Köszönettel!
Miért, ha szétszeded akkor szívni fogja?
Most megyek,szétkapom a szivattyút mert nem szívja a vizet