Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lesz ennek jó vége kis kakas! De én figyelmeztettelek! Javulj meg Bendegúz mert elvisz az ördög!
Jól van csak poénkodjatok majd lesz ennek böjtje.

Most ment el az asztal társaság és kész vagyok bármire.
Szólni fogok, hogy otthon vagy-e?
Helyes,csak szólj melyik nap
Mert addig kell, hogy menjek Egerszegre, és útba esel, "jövet menet" .
Igen! Vettem és ennek az elhelyezése is sok tapogatást igényel, ha kiveszem a fal mögül, 5-6 centire , töredékére esik vissza a feltöltési sebességem. Azok a qrva hullámok. 2100 Mhz már nagyon nagy frekvencia.
Vettél ilyen jelerősítő antennát?
Az jó
De miért csak november 4.-ig?
November 4-ig!
Amikor csúcsidő van, akkor 4,4-7Mb/s.
Más időben 10 Mbit felett.
Faszául! Majd ha arra járok megmutatom. Elviszem , és mérünk egy párat!
http://viptechnika.hu/spd/EX-2...
Hogy működik az új internet stick?
Jaja..
Csak nehogy le menjen vele a sinről
Rendes gyerek ez a kopasz nyakú, és mekkora mozdonya van neki!

nem mer velem kötekedni....össze csomózom a málna keverő lábait és kb úgy fog menni mint aki megivott 1L páleszt Meg amúgy is ő nem olyan
Te csak ne célozgass a "csirkére", mert olyat tesz veled , hogy az "ártatlanságod " egyből odalesz!
De egyébként tényleg a másik oldalon van!
Hujuj
Belsőleg is, és gondolkodtam, hogy intravénásan, de nincs itthon infúziós készletem!
Belsőleg kell ama nemes italt használni
Már az emléke is halványul, pedig még a fülem mögé is kentem, hogy a toalettem komplett legyen! Hadd érezzék, hogy nem valami pacsulit használok, hanem "Vilmoskörte" parfümöt!

Jó reggelt.....a pálinka már megvóóóót
Gondolom akkor jó lehetett. A telefonod meg van?
Remélem , egy részeg disznó sem lépett a kezedre? Pálinkás Jó reggelt belétek is !
Kár, olyan házi buli volt hogy még!
Szóló gitárost? Tanulj meg gitározni Oda adom a gittyómat és mehet a rakkenróóól
De komolyra fordítva a szót.....nem tudok senkit.Én már nem játszom,az ujjaim nem úgy mozognak ilyen jellegű munka mellett .