Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tudják......De szerintem ki cserélik
Majd holnap beviszem a tapolcai Telenorhoz, aztán kijavítják!
Nekem van még egy azt nagyon szivesen oda adom neked
Megint eltűnt! Gondolom alszik!
Ma a stickemmel bajlódtam, egyik szarabb mint a másik. megint a régit használom, mert az új megdöglött ahogy nézem. nemrégen cserélték ki, mert az előtte levő sem működött. Kaptam ezt. Most megint meghalt!
Vagy a vizen akart sátrat verni? ....mert ott valóban nehézkes
Mindig ilyen jókat tételezel fel a nedves barátunkról?! Pedig Ő nem is olyan!
Vagy már gitt részeg volt a sátor állítás idejére
"Ott is aludtunk, bár a sátor felállításával akadtak problémák. "
Összekevertétek a sátorvasakat?
Jó hogy szoltál hogy itt leszel
Hi Pogi!

Bánhatod hogy nem jöttél a gébárti rockbulira, hajnali fél négykor fejezték be. Brutál jól nyomták a zenét. Ott is aludtunk, bár a sátor felállításával akadtak problémák. Most értünk haza, nemrég. Ja és találkoztam az mz-s Zolival is most reggel.
"A próbakör sikeres volt majd meglátom hogy hosszabb használat mellett is tartja-e a beállításokat."

Remélem rendes munkát csináltál, mert eliszom a sörödet!
Maradj a csicsádon, legyen rajz, és majd beszerelem . Majd a hónap közepe felé!
Ne nyúlj semmihez, abból nem lesz baj.
Az fasza,remélem hosszú távon is bírni fogja
Itt is hűvösebb lett,picit esett is az eső. Ma valami fesztivál van a városba....de szerintem ilyen időben nem megyek én sehova.
Szeretem a gesztenyét
Kurva riasztón jár az agyam.....be kellene rakni a robeszba,de én nem merek neki állni mert az tuti hogy valamit elbaszok.
Jó napot emberek!

Látom elkanászkodtatok amíg motort szereltem. A napokban kezdett kihagyogatni a gyújtás a simsonon, gondoltam a megszakítón kellene állítani. Részben igazam is lett csak cserélni is kellett mert az érintkezők teljesen beégtek, plusz emellett még a lendkerék pozicionáló éket is ki kellett cserélni mert kissé el volt nyíródva. A teljesség igénye mellett akkor már a kondenzátort is kicseréltük, hogy később ne kelljen. A próbakör sikeres volt majd meglátom hogy hosszabb használat mellett is tartja-e a beállításokat.
Erősen ajánlom a meghunyászkodást!
Itt marha rossz idő lett, hideg van, fúj csak az a qrva eső nem akar esni!?
Vannak a gesztenyefán 15 mm-es gesztenyék! Ilyet legalább 35 éve nem láttam!
Majd meghúzom magam.....vagy a gázkart
Szigorított felügyelet alatt leszel!
Akkor szarban leszek.....mindíg követni fog
Aztán majd szégyenben marad, ha jobban vezet, mint a csibe! Lassan neked is kászálódni kell! Mi lesz ha feleséged levizsgázik?!

De az is lehet hogy az asszonyának veszi meg......
Majd iszik rendesen, hogy biztosan eldőljön!
Amugy...ezek elég könnyű motorok....talán meg bírja tartani és nem dől el vele oldalra
Hogy fog zörögni, ahogy elesik?! Beviszi a rendőr csendháborításért! Amilyen dundi!
Nem hinném Szerintem ezzel nagyobbat lehet esni télen,lehet hogy arra edz?