Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülye kretén Most iszom a borodat ,mi után meg köszöntöttem a nagypapit
Szadó......bakker.....veled se alszom egy sátorba
Nem az Mazo!
A fiam letörölgette a múltkor, de ez a szar ASKvisszaóvakodott, és megint itt ocsmánykodik .
Remélem az sm nem azt jelenti hogy szado?
Ha bármit is telepítek....vagy futtatok a gépen....ezeket az ASK nevezetű szarokat azonnal tiltatom,azóta semmi baja a gépemnek
Neked legalább megfizetik Mi lesz az ijászattal? Azt mondtad egyszer ki próbálod....azóta kicseréltem egy erősebbre....87,6# amcsi SPIRIT csigásra. Kurva kemény cucc.....szegény nyuszi,ha mesélni tudna Valami sm meló nincs ott kint?
Mindenhová a mocsok!
A registrybe is jócskán beleirkálja magát.
Lesz ez még másképp is! Csak attól tartok gorombán!
Nekem meg ez a rohadék "EU ASK.cumi! Döglene meg a piszkos fajtájuk!
na majd megpróbálom,ha nem remeg a kezem,nehogy elrontsak valamit
Utána olvastam, roppant nehéz a kiirtása ha egyszer feltelepül.

http://www.lazar.hostzi.com/ab...
Szeva Pogííííí
bocsi a késői reagálásért de sok a meló,még itt osztrákiába is
minden hétvégén lakodalom,a héten csak 4 lesz 3 nap alatt,pénteken csak kettő,bele se merek gondolni
ez a Babylon engem is kínoz
A környéken a legnagyobb foglalkoztató azt hiszem a Flex. Nem irigylem aki oda jár be nap mint nap dolgozni.
A Tungsram is halódik.
Még nem dobtam el, csak az agyamat az előbb. Föltelepült egy Babylon nevű toolbar a böngészőmbe és az Istennek sem akart eltávolodni. Rohadna meg aki ilyen agresszív programokat ír. Már mindenhonnan kitöröltem ahol csak rátaláltam, de ahányszor új lapot nyitottam meg mindig az oldalára akart lépni. Végül újratelepítettem a böngészőmet és már csak az explorerben maradt de azzal nem foglalkozok mert azt nem használom.
Aztán csodálkodnak, hogy nincs adóbevétel?!
A munka után 70-90 kilométert kell utazni?!
Ha alkalomadtán összefutunk megmutatom neked, hogyan kell rendbe tenni! El ne dobd!
Kicseréltük a kondenzátort is de a lendkerék elfordulása is közrejátszhatott gondolom. Ezzel a megszakítóval érdemes foglalkozni?

A teljesség igénye nélkül az elmúlt években bezárták a sörgyárat, szeszgyárat ( üdítőt is gyártottak itt ), üveggyárat, gépgyárat....
Szép reggelt!
El ne dobd azt a megszakítót! Egy jó tűreszelővel felújítható, vagy polír papírral rendbe tehető! Ez a megszakító majdnem új, és ennél sokkal kopottabbal is jártunk!
Az érintkezőpogácsák állapota azt mutatja , hogy a kondenzátorral lehetett gond.
Mi az amit még nem zártak be, ezek a kretének?!
Még nem dobtam ki a megszakítót, így nézett ki.
De hát nem fújt.
Jó reggelt!

Régen még igaz is volt amíg be nem zárták a sörgyárat.