Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben
Hallod csibe?!
Majd eldöntjük mi legyen. Sok sör megfő még addig Kanizsán!
Nem léptek a kezedre Csibe? Mert ilyen helyen sok a részeg disznó!
Mondhattad volna azt is hogy nagy volt a szél
Miért, mire fogjam? Tudod hogy mindig igazat mondok....
Nem lesz bekötve
Jah...a sötétre fogod mi ?
Szesz Pogi!

Szerintem se kössétek be, elég a sima riasztás funkció. Régebben a kymco agility-t forgalmazták ilyen kütyüvel azt hiszem és sok probléma volt vele. Az akkut is folyamatosan használná.

A sátorállítás meg a sötétség miatt okozott problémát.
Most jöttem a szerelőmtől....ő azt a baráti jó tanácsot adta hogy az indítást ne kössük be..
Csak simán snassz a riasztót. Ha az indítás is be van kötve,előbb-utóbb gubanc lesz. Volt itt zegen már pár bajos dolog az indítós riasztóval,ami nem egy két forintos gondot okozott Hiszek neki...eddig mindíg bejött amit mondott. Csak a riasztás lesz bekötve....-amúgy se nehéz ezt berugni,vagy épp megnyomni az önindító gombját
Vélemény?
A vezetékeket tartalmazza a riasztó csomagja, de viszek is magammal!
Oké....Kaja és sör+kávé szervírozva lesz.
Csak honnan szedek még ilyen színű vezetékeket?
Rendben , egyszerű! majd úgy megyek, hogy reggel, korán indulok szombaton , 15.én aztán mindennel együtt 3 óra tevékenység!
dehogy égeti
Itt a rajz....addig készűlj fel ,mert ez kemény meló lesz
Ne költsd a pénzedet B+! Égeti a zsebedet?
Jah...találtam egy fazont itt nem messze....ő foglalkozik ilyenekkel Szerintem fizu után meg felkeresem és be köttetem vele.Ő csinálta a kollégámét is,és pikk-pakk végzett vele
De azért gyere csak Készítek valami finomat
Örülök , hogy sikerült! Vigyázz rá!
Majd hónap közepe felé megkereslek a gépsárkány rendbe tevése céljából!
Végül is az is tökéletes
infra "net" sugárzó
Tudod, van az a négy kis antennából összerakott tévéantenna. No annak az egyik eleméhez szigetelő szalagozva egész jó értéket adott a múltkor. csak vennem kell hozzá ilyen műanyagdobozt, hogy a nedvességtől védett legyen.
Neked nagyon bejött az az "infrasugárzó"!
Csináld meg úgy ahogy nekem van.....Csak van valami parabola formájú lámpa búrád?
Utána járok a héten, és kirakom, csak ahhoz át kell rendezni a szobámat!
Felteszem antennára! remélem bejön, mrt a dugámba dőlök!
Nem tudom....egy darabig (kb 2 hétig) ez sem akart rendesen dolgozni.De egyszer csak elinult...és egész jól működik.
Még ha a tiéd kint lenne,akkor rá lehetne fogni a pára lecsapódásra....de nem is kint van
Ez nagyon jó! Csak azt nem értem miért döglenek meg ezek a szarok sorban?
Nekem most így jön