Szerintem se kössétek be, elég a sima riasztás funkció. Régebben a kymco agility-t forgalmazták ilyen kütyüvel azt hiszem és sok probléma volt vele. Az akkut is folyamatosan használná.
A sátorállítás meg a sötétség miatt okozott problémát.
Most jöttem a szerelőmtől....ő azt a baráti jó tanácsot adta hogy az indítást ne kössük be..
Csak simán snassz a riasztót. Ha az indítás is be van kötve,előbb-utóbb gubanc lesz. Volt itt zegen már pár bajos dolog az indítós riasztóval,ami nem egy két forintos gondot okozott Hiszek neki...eddig mindíg bejött amit mondott. Csak a riasztás lesz bekötve....-amúgy se nehéz ezt berugni,vagy épp megnyomni az önindító gombját
Vélemény?
Jah...találtam egy fazont itt nem messze....ő foglalkozik ilyenekkel Szerintem fizu után meg felkeresem és be köttetem vele.Ő csinálta a kollégámét is,és pikk-pakk végzett vele
De azért gyere csak Készítek valami finomat
Tudod, van az a négy kis antennából összerakott tévéantenna. No annak az egyik eleméhez szigetelő szalagozva egész jó értéket adott a múltkor. csak vennem kell hozzá ilyen műanyagdobozt, hogy a nedvességtől védett legyen.
Neked nagyon bejött az az "infrasugárzó"!
Nem tudom....egy darabig (kb 2 hétig) ez sem akart rendesen dolgozni.De egyszer csak elinult...és egész jól működik.
Még ha a tiéd kint lenne,akkor rá lehetne fogni a pára lecsapódásra....de nem is kint van
Jah...a sötétre fogod mi ?
Szerintem se kössétek be, elég a sima riasztás funkció. Régebben a kymco agility-t forgalmazták ilyen kütyüvel azt hiszem és sok probléma volt vele. Az akkut is folyamatosan használná.
A sátorállítás meg a sötétség miatt okozott problémát.
Csak simán snassz a riasztót. Ha az indítás is be van kötve,előbb-utóbb gubanc lesz. Volt itt zegen már pár bajos dolog az indítós riasztóval,ami nem egy két forintos gondot okozott Hiszek neki...eddig mindíg bejött amit mondott. Csak a riasztás lesz bekötve....-amúgy se nehéz ezt berugni,vagy épp megnyomni az önindító gombját
Vélemény?
Csak honnan szedek még ilyen színű vezetékeket?
ITT a rinyasztóóó
Itt a rajz....addig készűlj fel ,mert ez kemény meló lesz
De azért gyere csak Készítek valami finomat
Majd hónap közepe felé megkereslek a gépsárkány rendbe tevése céljából!
infra "net" sugárzó
Neked nagyon bejött az az "infrasugárzó"!
Felteszem antennára! remélem bejön, mrt a dugámba dőlök!
Még ha a tiéd kint lenne,akkor rá lehetne fogni a pára lecsapódásra....de nem is kint van