Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kresz
16 éves kor előtt milyen vizsgákat lehet letenni?
16tól,de 15,5től kezdheted
125ös motorra hány éves kortól van jogsi?
szép motor, grat hozzá sok balesetmentes km-t vele!
veled találkoztam ma zsombor?
a párost nem félreérteni .. bakkerman :)
azert jo erzes hogy beallnak mellem nem nezik meg rendesen es azt hiszik R6 os vagyok :) csa akkor tunik fel amikor odalépnek hogy megsem tartom a lepest velük :)
Egy Aprilia 125 RS es ficko is megcsodálta :)
remélem olvassa majd a sorokat ő is :) parosban jo motorozni :) :D
áhoj!
még nem titkosan csinálja :D
A szöszi nem írt vissza?
Nekem is lenne, ha lenne rá pénzem!
ez ott van a vasútnál szólj mikor megyünk járatni a vasat
Madi!Még egy ember akinek van izlése
Amikor elhoztam a motort, akkor az eladó csinált rólam képet! és a motorrol és most ovlastam az emailt
A kép: Apa+én+Yamaha YZF R125
a benzin... 150km alatt 1 csík és kb. 470km-nél fog egy darab csík maradni
Na jó estét mindenkinek ...délutan 4kor elhoztam a motort, elvittem ismerősöknek megmutogatni meg ilyesmi: most szálltam le róla...és már van benne 150km nagyon jól megy...igaz még 6500nél nem pörgettem többet 1x-2x 8000ezerig... vélemény: nagyon jó kis motor, de megkell szokni! a kanyarokba bele lehet vele menni, a futóműve nagyon nagyon jó,világítás szintén!kényelem? háát most még nem vmi kényelmes, mondjuk még nem volt hozza szokva a testem ehez a motorhoz, és azért most fáj a csuklom, meg inkabb a hatsóm, jah és elég magas motor az én 180cm-el nem nagyon ér le a lábam...le ér le ér, de az RS-nél jóval magasabb röviden: nem bántam meg hogy ezt megvettem, jó kis gép...nem fogyaszt sokat( 1 csík tünt el 150km alatt)...ahh..és egyébként nagyon boldog vagyok
Jah a képek....azt hétfőn tudok felrakni róla mert holnap fél 6kor utazok Balcsira, barátokkal...és a parton iszom majd a jó hideg sört ...de varom is meg nem is...igazaból maradnék itthon az uj szerelmemmel .dee a buli si kell
,
gusztustalan egy jószág a tervek alapján.és sztem csak pénzt akartak mosni
kényelem?Majd megszokod.Én mikor bejáratós volt (400kmes korában)lenyomtam vele 255kmet egy seggel...na az volt mókás
jah, elég régi a hír, 8 éves ... azóta készül a "magyar motor"
Háááát ma sikeres motorozás következtében... belekerült a 140. km a kis drágába
nemtudom... kényelem? t imit szoltok? mert én a 20. km után 60al.... azt éreztem h lezsibbadtam válltól lefele De utánna megálltam leszáltam... és azután minden okés volt
tank... gyárilag mennyi benzint tesznek bele? (szalonban)
utolsó csík meddig elég?
majd egyeztetünk
majd még csinálok.....
nah itt a képek, sajna telósak, és szarok de vannak...
ma találkoztam debrecenben egy kék r125-tel! köszöntünk is talán fórumról volt valaki?
más valakinek van már r125 debrecen környékén?