azert jo erzes hogy beallnak mellem nem nezik meg rendesen es azt hiszik R6 os vagyok :) csa akkor tunik fel amikor odalépnek hogy megsem tartom a lepest velük :)
Egy Aprilia 125 RS es ficko is megcsodálta :)
remélem olvassa majd a sorokat ő is :) parosban jo motorozni :) :D
áhoj!
Na jó estét mindenkinek ...délutan 4kor elhoztam a motort, elvittem ismerősöknek megmutogatni meg ilyesmi: most szálltam le róla...és már van benne 150km nagyon jól megy...igaz még 6500nél nem pörgettem többet 1x-2x 8000ezerig... vélemény: nagyon jó kis motor, de megkell szokni! a kanyarokba bele lehet vele menni, a futóműve nagyon nagyon jó,világítás szintén!kényelem? háát most még nem vmi kényelmes, mondjuk még nem volt hozza szokva a testem ehez a motorhoz, és azért most fáj a csuklom, meg inkabb a hatsóm, jah és elég magas motor az én 180cm-el nem nagyon ér le a lábam...le ér le ér, de az RS-nél jóval magasabb röviden: nem bántam meg hogy ezt megvettem, jó kis gép...nem fogyaszt sokat( 1 csík tünt el 150km alatt)...ahh..és egyébként nagyon boldog vagyok
Jah a képek....azt hétfőn tudok felrakni róla mert holnap fél 6kor utazok Balcsira, barátokkal...és a parton iszom majd a jó hideg sört ...de varom is meg nem is...igazaból maradnék itthon az uj szerelmemmel .dee a buli si kell
Háááát ma sikeres motorozás következtében... belekerült a 140. km a kis drágába
nemtudom... kényelem? t imit szoltok? mert én a 20. km után 60al.... azt éreztem h lezsibbadtam válltól lefele De utánna megálltam leszáltam... és azután minden okés volt
tank... gyárilag mennyi benzint tesznek bele? (szalonban)
utolsó csík meddig elég?
Egy Aprilia 125 RS es ficko is megcsodálta :)
remélem olvassa majd a sorokat ő is :) parosban jo motorozni :) :D
áhoj!
A kép: Apa+én+Yamaha YZF R125
Jah a képek....azt hétfőn tudok felrakni róla mert holnap fél 6kor utazok Balcsira, barátokkal...és a parton iszom majd a jó hideg sört ...de varom is meg nem is...igazaból maradnék itthon az uj szerelmemmel .dee a buli si kell
nemtudom... kényelem? t imit szoltok? mert én a 20. km után 60al.... azt éreztem h lezsibbadtam válltól lefele De utánna megálltam leszáltam... és azután minden okés volt
tank... gyárilag mennyi benzint tesznek bele? (szalonban)
utolsó csík meddig elég?
más valakinek van már r125 debrecen környékén?