Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen a felnicsík?
Örömmel tudatom mindenkivel, hogy hazakerült szivem választottja
Itthon még köröztem vlee párat.. meg átmentem közeli Városba megmutatni a nagyszülőknek is
msot 67km-nél járok...
de sajnos itt megpihen, mivel nincs még jogsi
Nagyon szuper
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy az r125-re milyen hitellehetőségek vannak? 2 értékesítőnek írtam, és egyik se válaszolt.

Előre is köszi!
tényleg, én is láttam egyet Püspökladányba ... fehér-piros. kié?
Csongrád megyei YZF-R125ösök figyeleml!
Kivel találkoztam tegnap itt Hódmezővásárhelyen a petőfi u környékén? Piros fehér yzf-r125, kukásmellényes gyerek (tanulóvezető).
hehe... a 3 motorral.. Simson, af1, hyo több, mint 90 e... És hogy tudok-e motorzni? NEM De élvezem! És eza lényeg!
A hyoval? Én teljesen meg vagyok elégedve! Volt kellemetlenség, hazudnék, ha azt modnanám, hogy nem! De ezeek: benzincsap: vákumos, sajnos a 2006-osoké valami sorjás csavar miatt ki szokott lukadni, ekkor könnyez picit, garanciában cserélték, és multkor a digites óra elvesztett 14 e km-t. Én ezeket kellemetlenség ként élem meg, motorozási élményt nem vesz el... VAn benn majdnem 16 e km. De ismert 50 e km-es is... A fontos, hogy 2006-os hengerfej legyen rajta, mert sajnos a korábbiaknál előfordult szelepszakadás. (egyébként ilyen gond volt DL 650, és SV 650 -esekben is...)
Szóval én bátran ajánlom! Sajnos az alkatrészárakra már nem igaz, a korai olcsóság, itt főleg az esetleges bukás során sérült alkatrészekre gondolok. Nem kell neki extra olaj, semmi extra. Persze nem ellenfele egy R6-nak, hasonlónak, de egy tökéletes mindennapi motor. Ha kell, járhatsz vele boltba, vagy pályára, neki teljesen mindegy! Egy fontos dolog van, olajcseréket betartani, és rendesen bejáratni! Megmondom őszintén, én azt tervezem, hogy elhasználo teljesen! Elvégre a sulinak talán hétfőn vége (mármint végleg) aztán lesz elég elérendő cél... Motorozni meg kell :)
én ősszel: C ,E ,A , PÁV
én meg ősszel kezdem a kis B-t . jupppppí
én 26ezer kmnél járok és az idén egy 10est hozzá szeretnék rakni
én nekem ma érkezett meg a FAlcon koptató. Utaztam 60km-t egy normális körforgóig, hogy döntök egy jót erre félig bementem picit döntök erre tiszta olaj volt minden .... szóval a teszt marad a jövőhétre

Trakee egyébként te, hogy vagy megelégedve a Hyo-val ? hallottam róla mindent ára nagyon tetszetős a 650R-nek szóval azzal én is el lennék egy darabig. Meg még jövőre nézegettem a ZXR400ast vagy az SV650S-t . Nagyon tetszik ez a V2, igaz nem oan feelinges mint a sor4 de nekem kényelmes volt az SV :) ősszel csinálom a nagy A-t
hallod én lassan 10ezer km-t tettem bele és még mindig nem tapasztaltam ki!
de biztos te 4ezer valahányszáz km alatt már érzed és kinőtted mikor még most vetted a motort
ez kész . . . . . . . . . .
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy az r125-re milyen hitellehetőségek vannak? 2 értékesítőnek írtam, és egyik se válaszolt.

Előre is köszi!
De te hoztad fel, te állítottad hogy nincs majrécsíkod, pedig bőven van... ez nem szégyen, ha nem dicsekedsz hogy neked nincs...
szia!Akkor nem jösz föl a pályára de nyugi ez nem ilyen életre halálra menő "részingelés" lenne hanem finom,ismerkedős pályázás
észre vettétek hogy az új rs125-tel rendelkező kollégák csöndbe vannak?várják a bontott alkatrészt
van élmény benne, de ő gondolkodáspontját nézve ( én 14 vagyok ) ő azért akarna 125-öst, mert nem elég neki az amit az 50es tud egyenesbe, hogy szét kell forgatni, meg hogy az jobban gyorsul, közbemeg kanyarba lószart se tud, ez bizonytja a majré is. szóval jobb ha lemond róla.
ezt mondtam én is a majréval meg képben voltam csak hát figyelmetlenségből a te hozzászólásodból válaszoltam...persze én is szeretnék nagyobbat de nem lehet...legalábbis én elvetettem azt hogy eladom az 50est,majd összejön a nagyobb vasra az ár külön.
Vává ne érts félre, én nem akarlak bántani! Csak ezzel a majréval eléggé képzavarba voltál :D És igazad van, jogsi nélkül nem szabad.. ÉS szerintem a tapasztalat se pótol semmit.. Én pl mais simsonoztam :D Szóval aki nekem aztmondja, hogy az 50-es motor nem ad elég élményt, az ne is üljön motorra!
nem a hyo-ra értettem h annál nagyobbat hanem az rs50-nél rendszámnélkül r125 mert 15évesen hova?felesleges,csak magának okozna kárt...jobbesetben
Persze, amikor csak neked jó! De ha gondolod majd ha minden vizsgádnak vége! Jó tanulást, és sok szerencsét!
hiába tudod a jo és rossz tulajdonságait ha fejben nem vagy ott...
fiatalság-blondság,elég az a vas,hidd el.
őőőő estefele talán, jó? 7-8 között remélem... Mert elvileg államvizsgára készülök :) Aztán korábban tényleg kéne :D:D:D:D