De amugy nagyon jó nézni, hogy most jött ki a motor és mennyi elégedett vevő van és hogy "összemelegedett" a társaság jó nézni. Csak így tovább . Rs fórum helyett inkább ide fogok járni
Karíí, majd valahogy felvesszük a kapcsolatot. iwiw en megtalálsz.
Amellett vannak jópofa kis henger formás készletek, mondjuk, nem árt beszerezni, veletek nem hinném, hogy kötekedne bárki, ha nincs elsősegélyes dobozotok, de velem, mint orvos megtehetik.
Mellékesen nincs orvosi táska nálam, szolgálatban sem vagyok..
Utána kellene, járjak, a jogi hátterekért, hogy is van az... Nehogy az okos rendőr ...
Na, balesetmentes kilométereket nektek
Kari, enyémbe ma 162 a km állása .. és Evo NEO benzin, nem csak hogy ólommentes, hanem kénmentes is!
Ne feledjétek, a kén teszi tönkre a benzinfúvókát ( kocsival már megjártam )
Zsombor! Július 8-án vizsgázok forgalomból... Deh már szeretnék a vizsga papírral is vezetni, mivel a 3 év alatt kb 2szer igazoltattak...
Igen, a fehér-piros R125 az enyém, múlt héten kaptam meg... Ma egy hetes
Még csak 100km van benne... deh majd ha a jogsi meg lesz...
Tényleg, az R125ben nincs hely, sem az elsősegély sem az izzó készletnek...
az én motoromba egy gyufásdoboznyi cucc nem fér, főleg nem elsősegélycsomag meg izzókészlet... Nem tudom a kis yamahán mennyi hely van, de "alig" várom hogy belémkössön a rendőr ez miatt
Rendben, motorozhatunk,
Dave, nem nem hordok olyasmit, nem jart a motorhoz, elvileg kellene KRESZ szerint.
Valakinek van egyáltalán? ondolok itt a nagyobbakra is ... R6 illetve R1 esek?
JNK.megyében van vkinek R125?
Hamarosan meg lesz a jogsim és jó lenne vkivel motorozni akinek hasonló bejáratós motorja van...
Deh ha nincs el vok a nagyokkal is.. meg persze egyedül is...
Laza, Zsombor! Majd júliusban járatás céljából elmegyek Debrecenbe.. Majd motorozhatnánk egy karikát!
HEJ laza, kék R125 Debrecen.. najó köztudottan mas nincs csak ÉN :)
sisakom Nolan, fekete pirossal es feherrel benne, es ha kék Yamaha Racing polo volt rajtam akkor e voltam :)
Zs
Laza dehogy velem, neked piros motorod van ( remelem ) es R125 nem Aprilia RS125.
Hacsaknem te voltal az apriliaval ma este a Böszörményin a Délibáb mellett :)
Attól függetlenül, hogy drága... Nagyon jó.
U.i.: Ne verjetek ha nem jól emléxek a kémiájára.
Amellett vannak jópofa kis henger formás készletek, mondjuk, nem árt beszerezni, veletek nem hinném, hogy kötekedne bárki, ha nincs elsősegélyes dobozotok, de velem, mint orvos megtehetik.
Mellékesen nincs orvosi táska nálam, szolgálatban sem vagyok..
Utána kellene, járjak, a jogi hátterekért, hogy is van az... Nehogy az okos rendőr ...
Na, balesetmentes kilométereket nektek
Kari, enyémbe ma 162 a km állása .. és Evo NEO benzin, nem csak hogy ólommentes, hanem kénmentes is!
Ne feledjétek, a kén teszi tönkre a benzinfúvókát ( kocsival már megjártam )
Igen, a fehér-piros R125 az enyém, múlt héten kaptam meg... Ma egy hetes
Még csak 100km van benne... deh majd ha a jogsi meg lesz...
Tényleg, az R125ben nincs hely, sem az elsősegély sem az izzó készletnek...
Julius elején szabin vagyok, akkor érek rá igazán motorozni
Mindenkinek szép napot!
Gonna' Ride?
Dave, nem nem hordok olyasmit, nem jart a motorhoz, elvileg kellene KRESZ szerint.
Valakinek van egyáltalán? ondolok itt a nagyobbakra is ... R6 illetve R1 esek?
Hamarosan meg lesz a jogsim és jó lenne vkivel motorozni akinek hasonló bejáratós motorja van...
Deh ha nincs el vok a nagyokkal is.. meg persze egyedül is...
Laza, Zsombor! Majd júliusban járatás céljából elmegyek Debrecenbe.. Majd motorozhatnánk egy karikát!
Sziasztok!
Jó8
holnap délelőtt? nem érsz rá? :)
mehetnénk motorozni :) mar van 150 km erem a motorba :))))) hehe
sisakom Nolan, fekete pirossal es feherrel benne, es ha kék Yamaha Racing polo volt rajtam akkor e voltam :)
Zs
Hacsaknem te voltal az apriliaval ma este a Böszörményin a Délibáb mellett :)