Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nembaj csak látni akarom h h van megoldva
aha de rendszám az nincs most rajta
Csinálnál nekem képet arról?Vagyis alulról h hogy van felfogatva
jah ugyanugy mint annak, am az az RS épp bent áll a mühelyembe:)
mint a VéRS-é nem?
*index
arról nincsen, de a régi tartót vágtuk el az indes aljánál vízszintbe, szóval az index a gyári tartón van és a gyári tartó alján van egy lemez.
Pontmost szedtem szét az enyémet is és gondolkodok h lehetne megcsinálni
Van képed a jobbról
A képgalériába
mert a régi eltört, de azóta csináltunk egy jobbat de egyébként hol láttad h gyári van rajta?
most úgysem hallja mit mondasz,a polirozo korong hangja a gyilkosba elnyomja
Atta a Kovinak mér vanvisszarakva a gyár rendszámtábla tartó?
egy kis segítség: adatlapodon alulról a 2. kép.
Naezzel 1etértek,énis hasonlóan jártam régen,csakén nem biciklist ütöttem el,hanem hawer mögöttem ült
Szívesen bemérek bárkit Nyíregy környékén, már pár robogóst sikerült lelomboznom
A 90-et mutató gilera valahogy kezdett eltünni nálam 80-nál, pedig még az én órám is csal
mi? ne már, rs50 60-65km/h?
akkor vettél volna inkább simo-t én az enyémmel annyival járkálok... 60 utazó utánna eléggé elfogy az erő de 65 még megy
pont ezért mondtam gyereknek hogy maradjon még egy picit a seggén az 50ccmel.
Saját hibámból tanultam én is. 16 évesen rövidgatya póló, 3x lovas aprilia, rendszám, forgalmi, ÉSZ nuku.
A rendőrök cseszegettek, mentem mint a bolond pedig nem tudtam kezelni a gépet, városban padló életre halálra. Befeküdtem kisteher alá, biciklist ütöttem... Erős az a 125cc egy 15 éves gyereknek.
Rendszám nélkül meg főleg nagy hülyeség.
énis így érzem valahogy, 15 évesen örültem az 50es robogóm vitte a 70-80at, ma meg már egybol 100 fölött mennyen
Adjak csiszolóvásznat?
de nehogy azt hidd hogy erőltetem,csak nagyon bizonygatod h nem a képen meg igen de biztos bocsánatot kérek majd ha igazadvan