Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak kár, hogy az aprilia a fasorban sincs.
Ez érdekes Nekem eddig mindent megcsináltak garanciába...
4000nél besült a motor az én faszságomból mert nemértettem hozzá. (motorfék lefele a mátrából)
Kaptam új henger+dugót 0ft. Azóta kisebb gondok voltak csak pl eldugult a kipuff. Jókérdés hogy mitől, szerintem az ótvar szar benzintől ami itthon van, de őszintén nemtudom. Aztán most tegnap a hőfokjelző össz-vissza ugrált. A hőfokjelző saru csúszott le. Ez volt a nagy meghibásodás
Most 9000 van a gépben, semmi baja pedig aztán kapja az ívet. Pénteken pl elmentem pannóniaringre, az nekem 90km, ott húztam neki a pályán, aztán haza, mégse sült be. Hülyeség ez hogy nagyon érteni kell az rs-hez hogy jó legyen. Alap dolgokkal kell tisztában lenni. Nincs Motorofék! Versenyolaj!Jó beállítás!
Ennyi a nagy titok. Szóval szerintem az rs tökjó motor, és én nagyon szeretem.
Szerintem az ember elvárja egy nagy motorgyártótól, hogy garanciálisan megcsinálják a motorját.
nyugi elromlik az is 5 év után ha lejár a gari.... csupa szar alkatrészekből van az rs de az új is
Igen,de az megint ismerős volt és végülis ha neki sincs ismerős akkor szintén neki sincs Garancia.... egyébkétn nekem is volt garancia az RS-re...voltam vele kecskeméten/nem a natixnal/ hanem az Arizonanal....nah hat...semmit se csinaltak vele....mert nem Garis szerintük....garanciát csak arra vállalnak ami soha a büdös életbe nem romlik el
ITT kempf tamás a csabai apriliás elintézte 1 gyulai gyereknek a garanciát (megragadt)
remélem mostmár visszaszívod a kis idegesítő nyelvnyújtogató izét :P Hidd el többet tudok az aprilia gari rendszerről mint te...
Kedves DAVE, mindenféle arrogancia nélkül kérdezem: sokunk új RS-es tapasztalata után, szerinted miért mondom azt hogy SEMMIT, lófaszt, 0-t nem ér az 5 év garancia! . Semmire nem vonatkozik, ami el tud romolni a gépben, és mindenre aminek soha nem lesz baja.
Persze te yamahás vagy, könnyen beszélsz. Yamahás havernak még a telószimeringet is cserélték gariba.
Apriliásoknál a garancia =reklámfogás, ami nem ér semmit.

Én is (mi is) hülyék voltunk hogy hittünk ebben a garanciás maszlagban, közben egy nagy átkúrás. Legalábbis nekem ezt mutatja 2 év új RSes tapasztalata.
Akkor a tag nyílván ezért vitte oda a RS-ét
Akkor igen
De ha nem garanciális szervíbe viszi a garancia ugrik nem?
Nekem mégm ost is csak 50esre van
Rájöttem h nem jó nyárra hagyni mert ilyenkor tele van minden.. és alig lehet vizsga időpontot kapni
Rádásul egyszerre mentem Autó+motor... 1 napon lesz a kresz vizsga is...
szóval ...
"(tud a srác nem első motorja, szereli is őket ezt nem tudta megcsinalni). Elvitte szervízbe, hazavitte 2 hétre rá újra meghalt és NEM tudtak rá mit mondani a szervízben."

már ne haragudj, de ha tényleg értett volna hozzá, eszébe nem jutott volna garanciális szervizbe vinni a motort, hanem kideríti a hiba okát, és megcsinálja. Tudom én könnyen beszélek, ugyanígy szervizbe jártam vele, mondjuk miután megakadt először én azóta nem jártam vele ilyen gané helyen. Össze lett rakva, elvittem Aszalósékhoz és olyan szépen muzsikál, mint még soha.
Üdv!
én tőled 25-30kmre lakom
Szerencsére az van.... Bár azt 3 hónapig csináltam, mert itt Dabason az emberek valami katasztrófák ...februárban megcsinaltam az elméletit, áprilisban a rutint, és most június elején lett meg a forgalmi vizsgám is...és mostmár kezembe a jogsim, így már nyugodtan fogom vezetni, mert az RS-nél még nem volt csak 50ccm-re
Laza, Szerintem, Vasárnap már elutazok a motorral, kiderül ha még itt leszek.
de értekezni fogunk.
MIndenkinek balasetmentes kmereket!
Jó .... én a tesco-sat csak szemléltetésként mondtam
gondoltam h nem olyatakarsz venni
JOgsid van az új paipára?
...én azért nem a TESCO-s olajra gondoltam... ...és holnap délutan végre meg lesz az uj vasam.már nagyon várom.... ...de komolyan, már aludni se tudok ...egyébként kivel tudnék összefutni majd jövőhéten? elég sokan jártok a Kakucsi ringre...ami tőlem meg 10km-re van/Dabastól)?
Szerinte mő arra gondolt.. h bemész az Autósboltba és megveszed mit tom én 2ezer ftért kiválló minőségű olajat... vagy bemésza benzinkútba és megveszeda tesco minőségű olajat 6 ezerért
Nem az hogy ezt gondoljuk, hanem ez szerintem így is van ...sztem tény hogy egy 1000FT-os és egy 4000FT-os olaj között van különbség...de persze vannak ebből is márkák, és azt is megkell fizetni, természetes hogy nem mindig a legdrágább a legjobb, de ettől függetlenül sztem a jó olajat akkor is a drágább fajta olajak között kell keresni, merrt végülis nem hiába drágábbak, hanem azért mert elméletileg jobbak is...gyakorlatilag már....elgondolkodtató!
szia zsombor! hát nekem legközelebb a vasárnap a jó mert mindennap edzeni kell...edzőtáborra... az meg egy picit lefáraszt... de vasárnap edzés előtt ráérak majd... neked jó?
en is inteznek az enyemre :) megfizetném :)
ja egy kérdés! mér gondolja mindenki h minnél drágább az olaj annál jobb?
hát ha igy megáll abba a szervízbe én többet nem vinném, főleg ha utána azt sem tudják merre mennyi....
máma vitték el tőlünk az r125öt.. szervizből kitol csávó felült azt csá... várom az 1000es szervizt hogy mien lesz:)