Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátőő...nem éppen.
GordiniM3-hoz vittem, itt Bp-en. te hol lax? :D
közel laksz
csak nem a yamahacityben vetted?
ELADÓ Aprilia RS125
http://www.hasznaltauto.hu/2200920_aprilia_rs_2004
vagy
h
ttp://www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=99207&c=2460

Érdeklő
dni telefonon, itt a fórumon, vagy az adatlapomon megtalálható e-mail címen.
pfff :P :D
eccerűen pangás volt a fórumonn, gondoltuk feldobjuk itt az életet :P
nemköll mindjárt hátsó szándékot feltételezni....."a motorosok jó emberek" ... :D
Hallod Madi008!

Vigyázzál, mert aztán Zoli lenyúlja előled a nőt! Ne pöcsölj!
najahh, nekemis vannak időnként hasonló élményeim, csak nekem apámmal...meg egy 1200es vmax-al... :) amikor ha kinézek mögüle hogy mennyivel megyünk, akkor attól félek hogy leviszi a menetszél a bukót fejemről, pedig nem laza... :P 200km/h fölött pedig tényleg már az a jó, hogy közbe belegondolsz, hogy igazából most simán meghalhatsz...meg hogy ez t.képp kissé veszélyes...éés adrenalin..éés wáá, baromijó :) a gyorsulás élményéről nem is beszélve.
bár amióta saját mocim van azóta inkább egyedül, és azzal motorozom :)
na de még 2 év, és éniss "nagymotoros" lehetekkkk =)
Háth ha lehetne én is folyton csak tesómmal mennék... néha olyan halálfélelmem van, h az már elképesztően jó érzésnek mondható és amikor leszállok a motorról virul a fejem, h nah tessék 250...
igen, egybknt télleg nem lehet túl kényelmes, szegény húgom is csúszkált ott összevissza hátul...jó mondjuk nincs hozzászokva egyáltalán a "speedhátsóüléshez" , de akkoris :D
ettől függetlenül ha rajta múlna mindig vinnem kéne magammal :P
jó neked nekem kb 1 hónap még
Jaj ne haragudj Zsombor!
Fel foglak venni iwiw-re deh ..áh lusta vagyok, nem kicsit...nagyon!
Jham am laza sincs fenn nekem... Nem értem miből gondolod, h igen... ;)

/ Sztem az R125 hátsó ülése hosszú távon kényelmetlen... legalábbis az R6hoz képest..
szar van a palacsintába ... ennyi ... 998ezerért sokat kaptál :D
meg tudlak érteni azért még ha mondjuk plusz 10 rongy de azért 100 :P
csááóóka csatlakozok az előttem szólóhoz ... am ma voltam bennt a Yamahánál érdeklődni: bukógomba,bubis plexi, üléstakaró iránt...
bukógomba: 29.000...
plexi: 29.000...
üléstakaró: 35.000....szall ez valahogy nevetséges szerintem...ha már ennyiért vettük a motort...logikus lenne h ingyen adnának hozzá bukógombát meg üléstakarót... v. legalább olcsóbbak lennének a cuccok rá...
igenn, elértem végre énis. és már nagyon kiváncsian várom hogy milyen lessz "korlátozás nélkül" :P
meg volt már azért egyszer kétszer h max 7000ig felment az az óra pl egy előzésnél..és nem kicsit tetszett az a hang amit akkor adott :) szóval várom.
ja egybébként jótanács minden R-snek, hogy ha nem lennél elégedett a bejáratás alatti gyorsulással, akkor vigyél utast 20km-en keresztül (persze csak ugyanúgy...6000ig pörgetve), majd pedig 20 km után zavard le hátulról, és menj egyedül. felüdülés lesz :D
és ez nem a motor kritizálása, én nagyon meg vagyok vele elégedve, egybknt ugyanúgy 77et megy 6000en kétszeméllyel is, csak kicsit nehezebben gyorsul...főleg 3-4 ezertől..na az kész :P
szóval próbáljátok ki ;D
ettől függetlenül az utas igenis élvezte a motorozást :P (csak ugye még nem lenne szabad nagyon utast sem vinnem, merthát "tanulójogsi" 2 évig...nemtudom ezt mennyire veszik komolyan a rendőrök, de mindegy)
Kari , ignore van rajtam? hogy sosem válaszolsz? :D
legalábbis nem reagálsz.
jeladó vezetékét húzd szét azt motorozzál..
Jham Zoli! Most kellene majd vinned 1000es szervízre a Yamahát?
Éljen a jogosítvány nélküli élet.............................
Még kb 10nap (ha sikerül a vizsgám ) ... azután.. meg sem állunk
éljen a szervizrevárás.... :)
najó, nem nevezném még várásnak, mert ma hivtuk őket, és mellesleg épp költöznek...aszondták a héten mindenképp bevihetjük valamikor.
én is akartam már mondani, hogy mi lett yamahások, punnyadás van. :)
Meséljetek a mai mocizásról, ha már én nem mehettem.. Éljen az utóvizsgaidőszak az egyetemen :((((((
Csak azért, h legyen itt vmi mert most eléggé ki van halva a fórum.. senki sem ír...
lehettél volna kreatívabb is de legalább írtál