hú ember...bennem már megis fogalmazódott ez a nézőpont...menjél inkább motorozni,azzal mindenki jól jár...szerintem ha most abbahagyod akomég helyrehozható ez a beszélgetés és csak kicsit könyveljükel hogy jvan majd kinövi...
na bumm neki... ezt anyiiira birom a sok low a forumon....1.nincs is olyan képem fent amin látszi ka hátsó gumi...2.már rég nincs meg a majrécsik 3. most virul a fejete khogy megvan a 125 ös és "mitakar a kisgyerek?!"
egy kakucsringes kergetőzést szeretnék személyszerint én...mivel sportmotor szal ha valaki jönne az jelezze meglátjuk mennyien jelentkeznek és hogy mikor jó mindenkinek
szerintem meg tegyél le erről a hülyeségről..most te ezt így kigondoltad és szerintem túl nagy reményeket táplálsz az ötletbe...ha apudnak már bocsi de van egy kis esze akkor nem engedi meg h nagyobb motorod legyen mármint 125! tudom mien mert én is szerettem volna annak idején 2hónap után nagyobbat..de nem engedték és nagyon jól tették h akkor kijelentették h nem! az más h most megvan a jogsi a nagyra csak hát én meg nem szarom a pénzt hogy azon gondolkodhassak mondjuk h veszek nagyobb motort
Ez úgy működik.. h megkapja papírt.. amit majd pestre küldenek fel....
ha faterja elég gyors.. akkora portnán csak kiveszi a papírt.. és mintha semmi nem történt volna Ugyanúgy hajthatod tovább
Jó reggelt!
Nem nagyon akarok beleszólni... deh
Szóval mi tavaly nyáron mentünk ki Szlovákiába robogókkal és egy rs... 8ból 2 volt 50es .. az egyik én voltam a másik pedig az rs volt... A határnál csak az rs-be kötöttek bele.. Hogy az nem 50es! Miért nincs rajta rendszám?!
Jah elveszik a jogsid és sztem eltiltást is kapsz.. vagyis nem csinálhatod a jogsit 125-re (pl 1 évig)...
És ha apukád rendőr... miért nem nála érdeklődsz?!
R125 találkozó valóban lesz? Vagy csak azt beszéltétek, h kellene rendezni?
ha faterja elég gyors.. akkora portnán csak kiveszi a papírt.. és mintha semmi nem történt volna Ugyanúgy hajthatod tovább
Nem nagyon akarok beleszólni... deh
Szóval mi tavaly nyáron mentünk ki Szlovákiába robogókkal és egy rs... 8ból 2 volt 50es .. az egyik én voltam a másik pedig az rs volt... A határnál csak az rs-be kötöttek bele.. Hogy az nem 50es! Miért nincs rajta rendszám?!
Jah elveszik a jogsid és sztem eltiltást is kapsz.. vagyis nem csinálhatod a jogsit 125-re (pl 1 évig)...
És ha apukád rendőr... miért nem nála érdeklődsz?!
R125 találkozó valóban lesz? Vagy csak azt beszéltétek, h kellene rendezni?