Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oksa tessék te is kapsz tőlem tüzérgummájáról
lehet h csak régi a kép és azért veri ki rajtad kívül mindenkinek a szemét a majrécsík...
du megcsinálom most lsuitavgayok kimenni a garázsba lefárasztotatok
akkor had nézzük azt a képet...
gery igazad van...majd kinövitek.... LOOL
hú ember...bennem már megis fogalmazódott ez a nézőpont...menjél inkább motorozni,azzal mindenki jól jár...szerintem ha most abbahagyod akomég helyrehozható ez a beszélgetés és csak kicsit könyveljükel hogy jvan majd kinövi...
lol nemtom miről beszélsz de majrécsik nincs..de a kedvedért ma csinálok egy képet a gumiról..csak neked ok?
nézd meg a képeid am lassan kezd ez a nézőpont kialakulni
na bumm neki... ezt anyiiira birom a sok low a forumon....1.nincs is olyan képem fent amin látszi ka hátsó gumi...2.már rég nincs meg a majrécsik 3. most virul a fejete khogy megvan a 125 ös és "mitakar a kisgyerek?!"
ilyen kijelentések után?nem hülyének csak fingod nincs miről beszélünk
igen lehet ezt kéne
lol..hülyének néztek? hát kösz.....
Szerintem magyarázd el neki, hogy egyátalán mi az
z3 valami egetrengető nagy gond van a szemeddel
ma megy a gép 1000res szervízre 1009km van benne vigyáztam nagyon hogy ne sokkal lépjem túl ja am semmi csak gondoltam megemlítem
az összes képeden
holácc teitt majrécsikot?
rs50en ekkora majrécsíkot még nem láttam és panaszkodsz itt hogy kinőtted?neee csináljuk máá
motoGP!Remélem olvasod Kunszentmiklós...
egy kakucsringes kergetőzést szeretnék személyszerint én...mivel sportmotor szal ha valaki jönne az jelezze meglátjuk mennyien jelentkeznek és hogy mikor jó mindenkinek
szerintem meg tegyél le erről a hülyeségről..most te ezt így kigondoltad és szerintem túl nagy reményeket táplálsz az ötletbe...ha apudnak már bocsi de van egy kis esze akkor nem engedi meg h nagyobb motorod legyen mármint 125! tudom mien mert én is szerettem volna annak idején 2hónap után nagyobbat..de nem engedték és nagyon jól tették h akkor kijelentették h nem! az más h most megvan a jogsi a nagyra csak hát én meg nem szarom a pénzt hogy azon gondolkodhassak mondjuk h veszek nagyobb motort
Ez úgy működik.. h megkapja papírt.. amit majd pestre küldenek fel....
ha faterja elég gyors.. akkora portnán csak kiveszi a papírt.. és mintha semmi nem történt volna Ugyanúgy hajthatod tovább
Jó reggelt!
Nem nagyon akarok beleszólni... deh
Szóval mi tavaly nyáron mentünk ki Szlovákiába robogókkal és egy rs... 8ból 2 volt 50es .. az egyik én voltam a másik pedig az rs volt... A határnál csak az rs-be kötöttek bele.. Hogy az nem 50es! Miért nincs rajta rendszám?!
Jah elveszik a jogsid és sztem eltiltást is kapsz.. vagyis nem csinálhatod a jogsit 125-re (pl 1 évig)...
És ha apukád rendőr... miért nem nála érdeklődsz?!

R125 találkozó valóban lesz? Vagy csak azt beszéltétek, h kellene rendezni?

mondani is akartam, hogy off.
lol ezen fogtok most öszeveszni?