Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dede tudod.. egy ekkora motor ucára bőven elég is! Egy 125-ös azért párszor kifogy az erőből... De ez normális keretek között nem... Jó, persze ha nem forgatod ki, a böszme volvo jön utána 170-ig :D De amúgy... Utazó tempót gyakorlatilag az szabja meg, hogy mit nem szégyellsz... Márpedig az a 180-190 amit tudna tartósan, gond nélkül, az bőven sok utcára.... Ugyanakkor nem olyan durva, mint egy ezres, nem forog meg olyan könnyen a kerék, nem emeli az elején csak úgy....
akkor én rontottam el nem neki szántam csak az ő hsz-éből írtam
Trakee! Holnap, ha majd leszel msnen, és rá is érsz, majd szeretnék beszélni veled! Most egyenlőre még nem aktuális, sajnos gondok akadtak!
az előzményben Trakee hsz-e volt, ezért ugrottunk a nyakadnak :)
ja értemmár..azért mondjátok mert h az ő hozzászólásából írtam nem neki szántam csak gyorsan írni akartam és nyomtam h választ erre:)
nem szándékoztam trekee-nak írni,én még eddig csak rs50man-nak írtam:D
Ehh... Ki akar nagyobb motort? Pláne, hogy amiről szó van, egy 650-es Hyosung... ÉS ez a nem tudod kihasználni? Mit értünk kihasználás alatt? Fetudok rá ülni, és elmennia világ végére... Szerintem kihasználom az évi 14 e km-el :) Hja, hogy a gumi szélén marad kopásmentes zóna? Annyi baj legyen! Csendben megjegyzem, a /60-as elsőgumi úgy felhúzódik, hogy annak pöndörödött szél mellett is marad használatlan csíkja! És még egy dolog.. 20 perc egy nyugis pályán, és hidd el, elfogynának a szélek is :P
akkor értelmezendő az írásom, ha trakee-nak írtad. Ha nem neki szólt akkor nem szóltam!
Gery neked is van ám arcod ;)
Trakee nem akar nagyobb motort, ahogy ismerem elvan most jópár évig a Hyo650el.
A másik hogy te kurvára örülhetnél ha negyedannyi rutinod lenne mint trakeenak. Hiába nem teszi le a térdét, meg nem akar állandóan padlón járni, mögötte van már jópár ezer km..
geri? nekem irtad?
atól hoghy még megvan amajrécsik egy része és nemdöntöm ugy aohgy nektek megfelelni attól még nagyonis kitapasztaltam már ezt a vasat tudom mi a jó ésa rossz utlajdonságai..és nemigazánjönbe...és gondoltam ha vezsek akkor nagyobat veszek ....erre én kikértem a véleményeteket erre ideáig jutottun kja majrécsikíg
akkor minek akarsz nagyobb motort ha még a mostanit se tudod kihasználni...mert felét se élted még át annak amit tud
Szegény srác.. alig élte túl a talma kort.. most 15... Inkább tanítsátok motorozni...

Z3! Öööö és mi van azokkal akik nem akarnak pályázni a vacsi új géppel?!
Kíváncsi vagyok vajon Magyarországon eddig hány embernek van ilyen motorja..

Túl a sikeres rutin vizsgán várom a holnapot.. mert holnap érkezik a gyönyörűségem...
Sajnos én féloldalas vagyok, balra jobb :) És ez látszik is... Persze hozzátartozik, hogy az egyetlen kanyar, ami elé hozzú, és tűrhető a minősége balos, visszafele dobál... És azért 200 kg-os motorhoz már kell ív, ilyen kis picurkákba, nem az igazi :) A nagy forgalom, ami pályán van, és a magas ár pedig eléggé eltántorít... Merthogy én enm mennék nyélgázon, az biztos! Annak semmi értelme!
Mindíg arra szállnak rá, aki többnek akar látszani mint ami.
miaz hogy nemudtma miről beszél a nép? kérlke ne bazd fel az agyam
és nemén hoztam elő ezt a majtécsík témát
senki nem baszakodna ha nem jöttél volna elő a hülye ötleteddel meg hogy nked nincsen majrécsíkod!...ahogy érzed...de eddig azt se tudtad miről beszél a nép
osztom, nekem balos jobban fexik de jobbos is megy elég szépen:D
majrénégysávosautópálya D
ez a fórumok rendje, valakire mindig rászáll a nép, akit cseszegetnek, és közben virul a fejük hogy nem őket cseszegetik...
Bár nekemis van még majrécsík...de dolgozom rajta h eltünnyön...
Igazad van, az már majré sáv! Vagy inkább majré sztráda
na jólvan...a sok nagyképű barom....tisztelet a kivételnek!
Hátöcsém nemrosszból,de amit tuning kifestett,az nagyonis majrécsík...amugy szöktel a láncod?túlkented vagy mi a fuck?
Azért a térdkoptató, és e között még ingecsak sok van :) De igaza van Mr Yamahának, úgy mégy, ahogy jólesik!

Csedben megjegyzem, nekem van tárdkoptatóm, de csak akkor ér aszfaltot, ha letérdelek benn megnézni az olajszintet De azért becsületemre legyen mondva, ennél egy csppett mélyebbre döntök
ez kész ez a gyerek rs50 man te feldobtad a napomatXD