Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én soha életemben nem jártam még pályán, mégis le tudok térdelni kanyarban (jobbra is, bár nekem jobbra nehezebb).
msot iitt vilogtok hogy mittudtok PÁLYÁN, énis elmennék szivesen ha lenne a közelben pálya de a legközelebbi is 250 kmerre van!
hát...én inkább elmegyek motorozni minthogy parkoloba körbe körbe
Tyt,majrécsikból csak a bordákban van.....amit a csávó kifestett az elöbb pirosal az mesze nemmajrécsik
nekem se volt .... most jött meg 1 órája
nem értem az összefüggést :)
Az addig ok h nincs térdkoptatód, ergo nem rakod le a térded. Ettől még lehet mélyre dönteni.
Az is ok h szarok az utak, de egy parkolót mindenhol lehet találni.
nekemsincs kedvenc szabadidőgatyóm látta kárát kb 4-5napja:D
szerintem inkább azon agonizálnak hogy aszdondta a srác h nincs majré, közbe meg van.
a másik....nincs térdkoptatom..szoval ezen a jó magyar utakon,mi a faszér kamikazézzak?
hawer am kitérdekel a majré:D úgymegy ahogy akar bakker:D most nemde? nekünk attól se több se kevesebb benzinünk nemlesz , majdcska belejön aztán netán lepipál minketis:)
te aztán kifesteted a képemet
áhh hallodholvan eza fektetéshez:D de akkoris tecces
van ott még anyag rendesen ..... egyenesbe húzzod a nagy kanyarba pedig beganggolsz aztán csókolom ...
Én innen nézve még sok centi majrécsíkot látok...
nekem is tecik...csak a minősége lehetne jobb..eyébként jól fekteted..
nekem ezakép tecces naon:D
z3 meg a haverjainak kép......mert nemhiszik el hogy nincs majrécsik....kül nemvok vak éni látom hogy a bordákban még otvan dehát onan ohgyan kopjon ki?
ez mi akar lenni
bioccsfiuk de 40fokos lázam lett és bedöglöttem az ágyba aludni mostkeltem fel ittvanak a képek
rs50man-nek szólt Mr Yamaha hsz-e :) Akinek nem esne le
tiszteletem, aki szeretné tudni jóe mászkálni 50es papírokkal akár 25ös mocival nem a legjobb tesókáim, ma lekapcsoltak, bővebb info rs 125 topic.30-300ig pénzbírság, feljelentés, mocilefoglalás, miaz, lófasz
okok, kössz szépen
rsatta(kukac)citromail.hu vegyél fel, most megyek ki, de estefele fent leszek.
Van msn-ed?