Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSáó! Na egy jó kis hír hogy megvan az első tulajdonos itt szhelyen, de az már nem annyira jó hogy a tulajdonos nem éppen szerencsésnek mondható!
Azért remélem még közvetítesz hogy mi lett a motorral(gondolom úgy is megjavítjátok) mert akor találkoznék a tulajjal egy iylen YZF-R vs cbr 125 R összehasonlítás erejéig
szhelyi yamaha szervizben dolgozom, nekem nincs ilyen motorom, tegnap elvitték zsir ujan, ma reggel megállt hozta vissza a csávó, 126km ment el és egy forgácsolási darabka(aludarab) feltámaszottta a szívószelepet, és megállt, elvileg én szedtem szét(2en) először mo-on r125öt... ja persze se szervízkönyv se szervizadatok, semmit nem adtak.... amugy eccerű kis motor... majd rakok fel képet szétszedett blokkal
nem nem arra gondoltam h tescos olaj, hanem arra h ugyanaz az olaj van a mol motorolajba 10w40be mint a repsolba és a repsol drágább, akkor mivel jobb? mindig ami rá van irva azt kell megfizetni...
név:Faragó Fruzsina/a képen a szőke/

Születési idő:
1991. június 20.

Lakhely: Kakucs

mostmás nem jutott eszembe:)
egyébként van barátja aki 20 éves:)
kössz, már nem bírom sokáig, mert még a folytás is benne van, de már bejárattam
Inárcsról ma jött egy szőke csaj egy sárga R125 el jó kis pina volt :D Jamalal egyből sutty hátra nézztünk
ha vki ismeri kérném a csaj adatait és telefonszámát
Akkor drukkolok, hogy valaki tudjon intézni vmit! ...de én nem értem, hogy 3 hónap utan, hogy van képük az ember "pofájába" hazudni?! ...és igérgetni, hogy meg lesz, meg lesz, meg lesz....
sajna nem tudtam oda menni mert győri vagyok de ha közelben lennék már lehet csúnya világot rendeztem volna.Apum a múlthéten elküldte őket jó messzire mert már 3 hete azt mondták hogy elküldték meg minden ,egy ismerősünk is bement már és neki is azt mondták hogy elküldték a telefonálás után odadták az ismerősnek a papírt és tegnap változatlanul vissza kaptam(ki kellet volna cserélniük őket)a pápai importőr azt mondta hogy ő tud segíteni holnap kiderül
3 hónapja? ...nem csinaltál még balhét? vagy vmi? hát én 3 hónapig felrobbantanam az egész kereskedést....! nem írtatok a papírra vmi határidőt? vagy vmi iyesmi? ...ahh...ebben az országban minden katasztrófa...
bocsi hogy így ide írok (azért nem ál tőle messze a yamaha) de a motorkereskedők között egyre több a szélhámos nekem a pécsi mecsek motrral volt elég nagy problémám , a mai napig nincs levizsgáztatva a 3hónapja kp-ra vett motorom.A kereskedőknek meg tisztelet a kivételnek
őő lehet hogy az elektronika állítja meg, legalábbis XT125X-nél van ilyen (legalábbis rémlik valami ilyesmi)... De lehet hogy tényleg csak a katalizátor...
csááóóka... osztom Z3 véleményét... nekem is ez van... egyszerűen 124-127nél 9500-10.000-res fordulatnál megáll a motor...pedig még bőven menne... valószínű h csakis a dupla katalizátor folythatja lé ennyire
pörögóóóórdííít
Andrismotor! Megvolt az 1000res szervíz (már 13xxnál tartok) és a motor olyan mintha 9-10ezer közt még adna le +teljesítményt de nem tudna...olyan mintha fogná a katalizátor pörögórdít és érződik hogy akar akar de visszafogja vmi .
hoppá a tegnap elvitt r125 máma visszajöt:) 120km után megadta magát, fullra szét kellett szedni, este leirom h mi volt a baja csak sietek...
csá
Nekünk meg bazdki.. a Zsolti szabira mnet, átvételkor... erre egy öregasszony volt bent... aki anynit tudott hozzátenni h viszont látásra... rádásul amygar nyelvű könyvet sem kaptunk hozzá...
szóval használati útmutató? hallottak alapján....
Hitelnél a kereskedő kap még lóvét a banktól..
Bocsi.... vissazvonok mindent
oké h Yamahás vagyok... de Apriliás lettem volna ha nem lenne ennyi gond az RS-el
Nem azt mondom h szar, vagy akármi... amég jó addig nagyon jó... az tuti....
de Nem bánom h Yamahás lettem
de az egy dolog.... az lehetséges...deh KP elméletileg gyorsabb, mint a hitel, mivel nem kell annyi papírt intézni...de nem tudom...szomorú leszek ha csütörtökön lesz motor, én meg reggel elmegyek, és tudom hogy itthon áll a garázsban én meg nem tudom kiprobalni
Amúgy én olyat hallottam hogy jobban szeretik vmiért ha hitelre veszel valamit legyen az kocsi vagy motor.
Ringató
Én nemszóltam semmi ismerősnek, egyszerűen bevittem a motort a szervízbe. Aztán hívtak hogy mi a baja, aztán hogy felküldték dunakeszire, aztán utána hogy küldik az új hengert+dugót. Amúgy valóban ahova én járok 1 tökjó szervíz. Itt veszprémben vagy 15 éve biztos ittvan de csak autókkal foglalkozik. Tavaly társult be oda az aprilia. Én teljesne elégedett vagyok a szervízzel. Amúgy Ring Auto a szervíz neve
yébként ilyen ez a Kempf is neked kell zaklatni is
Most voltam bent itt Dabason a Yamahanal...erre mondja a csávó h ő teljesen azthitte hogy csütörtök 4ben állapodtunk meg....istenem annyira szenilisek,mert multhéten elmondtuk nekik, hogy szerdan elhoznank mert csütörtöök hajnalban utazok el... erre most meg mondjak h nem lesz holnap motor apaval kivertük a balhét és egyből 90%, hogy lesz motorom ...nem tudom miért jó ez nekik, hogy semmit sem csinalnak csak ülnek ott bent, ha balhé van vagy vmi, egyből feltudjak emelni a telefont! ...és nem értem azért se mert múlt háét kedden vettük KP-ra, ugy h még hitelt se kell intézni....
Kempf Tamással beszéltem én is az első ragadásnál, direkt nem nyúltunk hozzá amig nem intéz valamit. Beszélt a millével, intézkedett, azóta hiv. Egyszóval ő sem tudott tenni szart sem.
Úgy veszem észre eléggé szalonfüggő a garancia kérdés, ki kell fogni. Mondjuk szerintem 90%ban elküldenek a búsba, de ha szerencsés vagy (mint 07rs125) akkor megcsinálják. Mind1, én próbálkoztam natixnál, csabai apriliánál, millénél, engem elküldtek a fenébe. Ezek után akinek nagy szája van h elintézte a garit, csak tudnám akkor miért nem volt ilyen ügyes, és intézte el nekem is.....