Sziasztok ma néztem egy végsebességet és elmentem szerpentinezni is ...bár utóbbit kár volt szal a végsebességet fél tank benzinnel néztem, 134km/h óra szerint, 10250-10500as fordulat közt tilt az elektronika is meg már erő sincs több jah és megvan az első "hajtós fogyasztási eredmény", 9liter/380km.Szerpentinre csak dacból mentem fel nem volt tulsok kedvem de ha már ott voltam nem hagyom ki...erre elején még minden ok volt a középső szakaszon a kedvenc kanyarjaimat egy 206os mögött töltöttem... aztán az utolsó nagy kanyarban (uccsó visszafordító szentendre felé) amolyan TZRes belerongyoltam...csak egy valamit felejtettem el,hogy a TZR 3.ban 50-55öt megy ez pedig 80at...szal ráfékeztem még egy picit (éreztem sok lesz) majd bedöntöttem de éreztem hogy nem volt elég a fék...ráfékeztem kicsit hátsóval elkezdtem egyenesbe "huzni" a motort és elsővel is lágyan,mivel ez egy széles kanyar de a szélén ilyen törmelékes beton vagymi a fene van biztos voltam benne hogy megfogok rajta csuszni...de nem szal szerencsére nem lett semmi,de kicsit elgondolkoztam és rájöttem hogy rohadtúl nem ismerem még a motort szal csak ovatosan jah és majré még mindig van, jobboldalon zavaróan sok
Jövőhéten mehetünk motorozni
Nekem az aprilia 100 km-en evett majdnem ennyit