Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor faszán megy az r125 A kanyarokat meg majd gyakoroljuk
Jövőhéten mehetünk motorozni
Nekem az aprilia 100 km-en evett majdnem ennyit
az AutóMotor-ban is volt már erről cikk, de az már évekkel ezelőtt volt
am az én bukóm (csak az enyém nem sötétített plexis)
ha már ennyire elmentünk a bukók irányába enyimé mocimhoz nagyon illik
Sziasztok ma néztem egy végsebességet és elmentem szerpentinezni is ...bár utóbbit kár volt szal a végsebességet fél tank benzinnel néztem, 134km/h óra szerint, 10250-10500as fordulat közt tilt az elektronika is meg már erő sincs több jah és megvan az első "hajtós fogyasztási eredmény", 9liter/380km.Szerpentinre csak dacból mentem fel nem volt tulsok kedvem de ha már ott voltam nem hagyom ki...erre elején még minden ok volt a középső szakaszon a kedvenc kanyarjaimat egy 206os mögött töltöttem... aztán az utolsó nagy kanyarban (uccsó visszafordító szentendre felé) amolyan TZRes belerongyoltam...csak egy valamit felejtettem el,hogy a TZR 3.ban 50-55öt megy ez pedig 80at...szal ráfékeztem még egy picit (éreztem sok lesz) majd bedöntöttem de éreztem hogy nem volt elég a fék...ráfékeztem kicsit hátsóval elkezdtem egyenesbe "huzni" a motort és elsővel is lágyan,mivel ez egy széles kanyar de a szélén ilyen törmelékes beton vagymi a fene van biztos voltam benne hogy megfogok rajta csuszni...de nem szal szerencsére nem lett semmi,de kicsit elgondolkoztam és rájöttem hogy rohadtúl nem ismerem még a motort szal csak ovatosan jah és majré még mindig van, jobboldalon zavaróan sok
120kmt ment :)
Na jól van, ez mindenhol előfordulhat.
akkor délután megyünk motorozni, igaz ? végre lesz cimbora és nem magányosan kell motorozni
hja és majd várjuk a képekeet
csáó hát igen ezzel én is így voltam de majdcsak eljön éés neked is gratula az uj géphez , aztán majd csak óóvatossan vele... kicsit harap
Hmmm...ez is qrva jó tetszik....!Szép sisakokat gyárt ez a Vemar!

Amúgy most voltam bent a Yamahanal, és aztmondtak, hogy délutan 4re mehetek a motorért nagyon BOLDOG vagyok ...de most úgy érzem mint ha az óra állna
csááóóka lóól ez a bukó qrva jól néz ki ... nekem a tesókája van... ezüst plexivel... attomzúúzós a csajok még a bukóm is megnézik
Köszi a véleményeteket! ...akkor vasarnap este hazaérek, és hétfőn vagy kedden le is ruccanok érte kecsóra....

Most meg izgulok, hogy legyen délutan motorom, délben fog eldőlni, hogy lesz vagy nem!
havernak is ilyen van, nem rossz, bár nekem nem tetszik a fényezés :)
bár ez már nem az én gondom, ha neked tetszik, akkor vedd meg ;)
Ennyiért ne is gondolkozz rajta! Nekem évekig Vemarom volt és teljesen jó mind a mai napig szal megéri.
Jani! Fasza!
Tuning! Hajrá
Szerintetek milyen ez a sisak a fekete Yamaha R125höz?...22ért árulják Kecskeméten a Parillanal ...és erősen gondolkozok rajta!
LEgalább tartsunk össze motorosk :D
szóval énis szorítok
én is én is
Én szorítok neked.
ja már írtam neki levelet vipen xD
Vagy a pincsikutyája
lehetek a szeretője is nem ?
Jó féle
amugy meg ki kell élezni a cbrt hogy mennyen jól, uj kipuff meg belenyulni a karbiba aztán már megy is
elvileg pénteken már mehet vele haza, addigra meglesz tömítések aztán más nem is kell, összerakjuk és már tüzhet is.....