Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, és ki mondta neked, hogy én mindig így hajtom?
Igen? akkor légyszives használd így a te 50es motorodat .... utánna vegyél egy bérletet a szerelőhöz... és mond neki h mész jövőhéten is Eleve ha azt nézed h olasz nem túl tartós... de tök mind1 akár japán is feladja ha csutkán kergeted orba szájba.... felforr a vized megszorulsz.... ennyi
az tartja addig amíg húzod, csak esetleg te/mi nembírjuk mert hajolni kell a bukó koppan a tankon. de tudja tartani. amúgy a 60-80 kényelmes.
jóreggelt! olvastam amiket irtatok nekem, 100 al tartosan? RS50el? sajnos nem
tartosan 65-70 el tudok menni....ezért kéne a nagyobb..egyébként..ha esetleg elkapnának..faterom rendőr..
haha, ez ugye vicc volt?

simán megy 100-al, tartani is tudja, csak akkor már te döntessz, hogy forgatod 10 ezerrel vagy lejjebb adod. ha hátszél van, akkor meg 90-et is bír ülve.
a 80 is sok egy 50es motornak.. rádásul főleg ha olasz
mivel nem a tartósságugról híresek
Hüyleség leszedni a rendszámot... Akkor jobban megbasszák a likadat
mert így okirathamisítás is....
amúgy emg ha csak nincs jogsid... akkor vagy szerncséd lesz és nem kapnak el... mert úgy semmi gyanus nincs rajtad... vagy nincs szerencséd elkapnak... ha nagyon nincs szerencséd eltiltanak
100at nem megy az tartósan, max 80at, de szerintem 80al is el lehet jutni aból bbe, ráadásul rendőr se baszarint segbe
csáó.... hát ez h nem kaphat pénzbüntetést... nekem erről az a meggyőződésem hogy... félig igaz...félig nem.nagyonfaszok is tudnak lenni a rendőrök... én 2 hónapja 50-es motorral... hajnali fél 4kor hawerokkal mentem hódmezőn... igaz 2 személlyel voltam.... feljelentettek...aztán 1 hónappal későb küldtek egy papírt h feljelentettek + fizessek 30.000Ft-ot amit rávartak faterra... haaweromnak olyan volt... h nem 1x kapták el 50essel 2 személlyell... mindig eltörölték a büntetését mert nem nagykorú és nincs saját keresete... én is ebben bíztam...aztán rávarrták faterra a pénzt... szall vannak gecik...jó tudom ez nem rendszámos téma... de majdnem ua. ha a pénzt nézed akkor ua.
15 évesen hova akarsz elmenni messzebb ahova nem elég a 100? nebasszá már ki velem az én fiam is ilyen lesz?
persze levágja...egyik szentendrei motorosrendőr fel akart jelenteni mert úgy gondolta hogy a TZRem nem 50es...ezekután mondhatsz bármit...rendőr rendőr nem attól lesz normális hogy motoron ül Persze akadt normális rendőr is aki félre állított (két fiatal srác szintén szentendre),mert látták hogy nincs rendszámom,ráadásul jófejek voltak mert nem a "központban" állítottak le hanem követtek még kiérünk,és akkor is tök normálisak voltak,nem kötekedtek,persze nem is lett volna okuk...mind1 a lényeg az hogy sose érezd magad nyeregbe hogy huh motorosrendőr akkor ez jófej...mert nem biztos
hát már holnap lesz egy hónapja 2400 km ezalatt naggyon imádom
labika...ráérni ráérek...csak rohadtul gyenge...:S 100 körül megy ha nmár nagyon fekszem...elég kelemetlen elmenni vhova meszebb 60-65 el..:S
elhiszem....na de mindegy köszi az infokat...nem is biztos hogy kapok egyenlőre nagyobbat....visszatérve a kérdésemre, nemtudjátok lessz-e valahol yamaha nyiltnap?
Figya! Várd meg amíg betöltöd...ráérsz addig a kis Rsel motorozgatni
hát ha te mondod....mindenesetre ugyanezt csináltam mint te, elkaptak, és a kismotoros jogsim bánta, szóval ha aztmondom, hogy azt veszik el, akkor azt fogják...tapasztalat..
labika,sokra mennek vele ha elveszik..elvégre tökmindegy hogyha 125 öst vezetek hogyvan-e kismotorra jogsi vagynincs-e:D
legjobb lehet az lenne ha várnál míg legalabb 16 éves leszel és nem egyből a rendőröket akarod átvágni, mellesleg ők sem hülyék.
Nem kaphatsz pénzbüntetést, nincs saját kereseted....elveszik a kismotoros jogsid 2-3 hónapra.....
és ha rajtahagyom a rendszámot meg mindent és ugykap el jogsi nélkül? mitkapok? pénzbüntetés?
bocsi 125re...
A rendszám leszedéséhez csak annyit, h akkor BIZTOSÍTÁSt milyet mutatsz a rendőrnek? 50esre vonatkozót vagy 1250re? A kettőt nem lehet 1szerre! :S
Meg nincs az a .. fogyatékos aki erre a motorra azt hinné, h 50es.. szép álom.. akk mindeki 50esként szaladgálna.. arra megy egy motoros rendőr... egyböl levágja mi a helyzet.. nagyon nagy vész esetén ha nem jogsizhatsz akk cbr 125..
hát mindegy....még nemis biztos h kapok.....nah viszatérve a kérdésemre,nemtudjátok hol lesz yamaha nyiltnap?
ajánlom az internetet ilyen kérdések válaszolására, de van egy közelebbi, pont erre van egy fórum itt a sportmotoron, olvasd végig és világosodj meg :)
japersze, ha nem akarsz évi 2000kmnél többet motorozni, meg csak a térre akarsz leugrani rajolni, akkor nem annyira gáz.