Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Debrecenbe a Yamahások szerint 2 R125 van abból egyik Laza másik én
Akkor könnyű volt betájolni. Majd ha jössz erre motorozni, szólj
jaja egyből tudtam hogy te vagy a fórumról:D ott álltam a közlekedési felügyeletnél kocsival.
Engem rsata?
mert ma voltam arra valóbantöbbször is
kék Yamaha racing poloban..
láttalak ma fél 11 körül a Széchenyi utcán:) nagyon szép a gép!
Ezzel én is így vagyok én se száguldozok, lakott területen max 60..de általában 55, kívűl főúton az RS-el 90 helyett 110-120 körül ...de van amikor belőlem is jön az ördög, és lakott területen kívűl, ahol belátható az út, ott húzza neki de szerintem is természetes, mint minden motorosnal
én mennék :)
igen ez igaz.nagyon nagy különbség van 2 lakott terület között,főleg ha az ember ismerős,tudja mik lehetnek veszélyforrások.
én mindig azt vallottam h tudd h mikor húzhatod.
ebben benne van minden.pl reggel mikor mindenki megy munkába nyílván mindenhol vigyázni kell jobban mint egy vasárnap délutáni napon.
körülmények,időjárás,(rendőri ellenőrzés),iskola,óvoda stb
Laza, jösz motorozni ? vagy mivan?
Hát most vannak helyeke a városban ahol lehte, és vannak ahol nem lehet, lakó pihenő övezetben pl nem megyek én 20nál többet, meg faluban se megyek max 50et, de pl nálunk itt a bécsi úton nyugodtan húzom neki, meg azokon a részeken ahol tökéletesen belátható és tuti nemt ud sehonnan elugrani egy senki... most ott minek menjek 50el?
nekem 140km van benne és marad is még majdnem 1,5 hónapig
Laza, szabin vagyok, ma is mehetunk akármerre. Telszámomat tudod, iwiw en megadtam.
Most klinikara beugrom, leadom a jelenléti ívemet, utána meg rendelő kicsit, szerintem 2 orán belűl megyek a MartinCaraudiohoz Xenont nézetni és utana meg motorozok egész nap.

Már van vagy 430 km erem :)
egyre finomabban megy a motor jobban gyorsul bar 6500. on tul nem húzom ki.már alig varom hogy pöröghessen rendesen.
Hosszú úton pedig 5500 - 6000 között mentem vele 70 - 77km/h val.
Na minden jót
Az utcaneveket nekem hiába sorolod én csak annyit tok hogy hogy kell eljutni a Kenézy Gyula korházba
De most ezen nem veszünk össze.
Csak óvatosan!
Széles utat gumifákat na meg olcsóbb benzint
naaa.....álj...nem arra gondoltam hogy a főtéren vagy a péterfián elkezdek száguldozni neeem
de azért egy böszörményi út esetleg már nem olyan gáz....sztem..
de nehogy férré értseteek nem vagyok én vadállat...csak néha előbújik belőllem az ördök..
semmi több....mint bárki másból... ennyi
Elhiszem hogy jól esik de mivan ha egy kigyorsításnál szalad ki eléd valami/valaki?
Akkor mit csinálsz?
Főleg egy nagyvárosban mint Debrecen.
Bár lehet hogy faluban vagy ilyen Faluvárosban jobban kell vigyázni mert több az állat meg az új magyarok.
Képzeld én ilyen vagyok.
A lakott terület nekem SZENT!
Se kocsival se mocival nem lépem át az 50-55 km/h-s sebbességet.
Azt nem mondom hogy lakott területen kívül nem lépem át a határokat de mocival ott is ritkán.
jaaajjj.... nemmá.... nem azt mondom h mint egy vadállat... bizonyos kereteken belül gondoltam ezt de azért néha jól esik
hajjaj lakott terület és a SZABÁLYOK... jó vicc egy motoros szályából
"nekem meg kéne vki akivel lehet vandálkodni picit a városban"

Azt akartad írni hogy városon kívül
Legalább lakott területen tartsd be a szabályokat.
Ha más nem legalább holnap mert nem úgy szeretnék R125-tel találkozni hogy felborítok eggyet
Természetesen nem szándékosan csak a vandálkodásnak általában nincs jó vége.
csáó! ma megvolt a 3000. km-em továbbra is kiváló a moci majrécsík még mindig jelen van de dolgozom rajta

valakinek debrecen környékén nincs R125 mert zsombor csak ritkán ér rá nekem meg kéne vki akivel lehet vandálkodni picit a városban felőlem RS vagy CBR is lehet mindegy
előre is köszi!
Nah hello Srácok Hazaértem a Balcsiról
Látom, látom zajlanak itt az események
...és én is boldog vagyokösszejöttem egy lánnyal ...bár picit fura,mert én még csak 16,5 éves vagyok, ő meg 18 és ahhh...egyébként tök jó volt mind a 4 nap:)...de nem vonzza a motor...de majd én megszerettetem vele
A Balaton meg nagyon jó hely lett...én 4 éve voltam utoljára, akkor szinte egy lélek sem volt, most meg akkora partyk voltak, hogy huhh...éjjel nappal csak söröztem és iszogattam, fürödtem, és az uj barátnőmmel foglalatoskodtam...aludni alig aludtunk vmit ...és ma értem haza,természetesen olyan állapotban, hogy 4 nap buli, alig látsz oylan fáradt vagy és megkajaltam és mi volt a következő dolog ?...hát persze hogy az hogy menjek vele pár km-t:) már mint az R125-el, nem a csajjal ...és már van benne 250km
Hmm...szoval, tök jó...minden összejön, van egy álomsép motorm, egy barátnőm, akivel Balatonon voltam felügyelet nélkül és....
és annyi mindent tudnék még mesélni....csak minden a fejembe van és semmi se jut eszembe

Nah továbbra is sok balesetmentes kilómétereket
wáá, királyak lettek a képek Petya, majd remélhetőleg nemsokára meg is kapom őket :D
mai motorozás meg baromi jó volt, remélem mostmár télleg mehetek a szervizemre, aztán a kövi kiruccanás még izgibb lehet . :P
látjátok, nem fikázni kell az RS-t meg az R-t, hanem együtt motorozni ;D
azért Petya kitartását mindenképp méltányolom...egy bejáratós R-el motorozni az RS-ével....na mindegy :)
hát igen régi szép emlékek... ...de azért KarííííR125 mégis csak más eset
bizony rá szép elköszönés volt (tőle,első alakalom msnen...) ú emléxel mikor eltünt?halálra aggódtuk magunkat...na a régi szép emlékek
őő ezt most Ramy-ra értetted ? hihi
"Meg adod az msned?"
"meg hát többször is"