csáóka... KaríííR125.... láttam adatlapodon h szolnok megyébe laksz ... nincs is olyan messze tőllem... ha nem vennéd zaklatásnak elkérném az msn címedet, ha lehet és ott beszélgetnénk kicsit meg szeretnélek ismerni nem minden nap jön egy R125 női vezetővel ugyebár
köszike csak ennyit akartam ...puszika...
Karíí!A hátsó ülés alá befér!Szépen be szalvétába+folia azt csá darabonként szépen pislogni hát hogy te az egy dolog ...de mondjuk mi fiúk... lehet érdekesen nézne a rendőrbácsi
Jah majd a renőrbá'nak azt kell mondani, h izzó(készlet) meg persze szépen rápislogni hátha nem ad egy 20as csekket...
Jah am ebben a motorban el sem fér semmi .. én meg biztos nem fogok azért táskával szaladgálni...
Nyugodj meg a honda 143ma sem több 125nél :))))))
Egyébként tényleg magas az ülés :) Én a kis yamahára szavazok! Szívesen elvinnék egyet egy körre. Hátha megbizonyosodnék arról hogy több az az első villa mint aminek látszik :) Na ki adja ide egy körre?
Jaaaaaaa van egy kérdésem hozzátok. A légszűrőház alján találtam egy érdekes alkatrészt, eleinte égőnek néztem, de kizárt hogy az Kis üveg (?) buborék a légszűrőház alján. Na yamahások az micsoda? Hiába kérdeztem a gazdákat, nem tudták ;)
Tyt! Köszönöm, h válaszoltál... Am van benne vmi mert láttam videót youtube-on, h a honda 143at megy... Z3 meg azt mta, h az ő yamahája 134et.... Deh inkább menjen akk 10zel kevesebbet, deh nézzen ki normálisabban.. am én is cbr-t akartam mert az tényleg kicsi. Ültem egy olyanon is .. tény, h jobban leért a lábam mint az R125ről.. Mondjuk nekem a legújabb cbr-nek tetszik az eleje deh... tényleg elég vékonyra sikerült a motor..... Viszont a nagyobbak.. uh az új cbr1000... fehérben gyönyörű...
Deh ez még nagyon a jövő...
köszike csak ennyit akartam ...puszika...
Am meg te mtad, h nem publikus!
Neeem?
Jah am ebben a motorban el sem fér semmi .. én meg biztos nem fogok azért táskával szaladgálni...
Egyébként tényleg magas az ülés :) Én a kis yamahára szavazok! Szívesen elvinnék egyet egy körre. Hátha megbizonyosodnék arról hogy több az az első villa mint aminek látszik :) Na ki adja ide egy körre?
Jaaaaaaa van egy kérdésem hozzátok. A légszűrőház alján találtam egy érdekes alkatrészt, eleinte égőnek néztem, de kizárt hogy az Kis üveg (?) buborék a légszűrőház alján. Na yamahások az micsoda? Hiába kérdeztem a gazdákat, nem tudták ;)
Deh mondjuk neki a 180cm magasságával ez nem lehet akadály....
Deh ez még nagyon a jövő...