rendszámnosat vennék...csak aztmondom hogy lehet hogy leszedném a rendszámot..de aztmondod hogy ha rendszámal kapnak el jpgsi nélkül akkor anyira nembasznak meg?
16 évesen nekem is ilyen baromi egyszerűnek tűnt. Najó én jót akartam, nem szeretném hogy veled is annyit baszakodjanak mint velem. Pedig fognak. Legyen eszed. Mi akadályoz meg abban hogy rendszámosat vegyél? Még a rendszámos + no jogsi is jobb eset mint rendszám nélkül.
ne nagyon erőltesd ezt a rendszámnélküli dolgot. Folyamatosan nézheted a rendőröket, igazoltatásnál baszakodnak (rosszabb esetben), ha elkapnak komolyan elég komoly bűncselekmény (biztosítási csalás, stb). Én jártam rendszám nélkül AF1 125-el több mint egy évet, izgalmas volt, de nem erőltetném. Eléggé rámtapadtak a vérebek. Ráadásul hamarosan bevezetik az 50esre a rendszámot, és baszhatod a motorod.
üdv
Háth lehet jobb lenne nem próbálkozni ilyenekkel... főleg, h az R125 nem is megy el 50ként...
Persze nagyon sok motor ezzel ellentétben simán...
Am a tiéd olyan 500-530 körül biztosan eladható.. rakd fel hasznaltauto.hu-ra meg motor.hu-ra...
Végülis ha reális áron rakod fel hamar elviszik.. nézd meg milyenek vannak ott és mérlegelj
Jah és videókat az előbb küldtem.. ( a linkek ) nézd meg!
Köszönöm laza91! Neked mióta van meg? Enyém jövő héten érkezik.. és rá egy héttel vizsgázok ( ha minden jól megy ) forgalomból.. -hnap rutinból- .. Nem akarok eltiltást szóval ki kell bírnom, h csak tesóm mehet vele...
Am ezek meddig bejáratósak? 1000-1500km? És ugye ez egyenlő azzal, h (kb) 6000fölé nem lehet pörgetni... ?! Nem volt járatós motorom ezért nem nagyon tudom, hogy milyen elv alapján működnek ezek a dolgok...
És tényleg csak 2.5-et eszik? Az nagyon jó... Nem bántam meg, h nem 2T lett... De persze azért a teljesítmény... ... Nah de valamit valamiért ugyebár...
pedig így van mondom ha odahúzok neki akkor 2.5max 2.6 de nem több.... most pl 400 km-t mentem úgy hogy nem kíméltem és még volt egy utolsó csíkocska a kijelzőn....
szia karíííR125! nekem is egy fehér r125-öm van és az enyém 130-at megy , 2-2.2-t fogyaszt.... de ha nagyon téped akkor talán 2.5 nagyon jó kis gép egy tankkal még a bejáratós időszakomon 470km-t mentem!
üdv
Persze nagyon sok motor ezzel ellentétben simán...
Am a tiéd olyan 500-530 körül biztosan eladható.. rakd fel hasznaltauto.hu-ra meg motor.hu-ra...
Végülis ha reális áron rakod fel hamar elviszik.. nézd meg milyenek vannak ott és mérlegelj
Jah és videókat az előbb küldtem.. ( a linkek ) nézd meg!
Am ezek meddig bejáratósak? 1000-1500km? És ugye ez egyenlő azzal, h (kb) 6000fölé nem lehet pörgetni... ?! Nem volt járatós motorom ezért nem nagyon tudom, hogy milyen elv alapján működnek ezek a dolgok...
És tényleg csak 2.5-et eszik? Az nagyon jó... Nem bántam meg, h nem 2T lett... De persze azért a teljesítmény... ... Nah de valamit valamiért ugyebár...
Linkek:
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.
youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
ht
tp://www.youtube.com/watch?v...
Miért a Tiéd mi minnél drágábban?
kereskedő elve hogy minnél olcsóbban vegye meg a géped ...
nézétek meg az adatlapomban a képeimet a vasamról...szerintetek menyiért számolnák be az R125be?
üdv