én erre annyit mondok hogy a Raptor-os ürge 30-40ért csinál olyat amilyet szeretnél .... ez a márkástól se lesz jobb sokkal csak rajta egy logó ... sztem maradjatok a hazai termékeknél + aki készíti a motor kipuff. hangját megtudod beszélni vele mennyire legyen hangos...
csáó sztem ez a Micron nem éri meg... Csongrádon van egy srác aki Raptor dobokat,rendszereket csinál... nekem is 60 körülire mondta az R125-re...lehet egyedi is... sztem egy Raptor Szimmetrikus Tri-Oval csőrendszer(Yoshimura feelinges) attomzúzósan nézne ki a mocin
Bocs hogy ilyen későn válaszolok!Igen az én gépem...ott voltam pár méterre a barátnőmmel voltam.Ha esetleg felismersz nyugodtan gyere oda hozzám!na csoki
Na miaz kihalt a topic? Éledjetek... vettetek volna inkább valami 2T kávédarálót mert az kétszer annyi lóerő, kétszer annyit fogyaszt, fele annyira tartós és csak 300 000-el drágább. Meg még jobban is néz ki. És már magyar vonatkozásban is lehet kapni.
ez viccesen hangzik, főleg hogy gyk. ők tartanak el, ők fizetik az évi 270ezres tandíjam, javarészt ők fizetik a motorozásom, szóval megvan a joguk hozzá hogy beleszóljanak a dolgaimba! Én max annyit tudok amit évközben összesheftelek ( az elmegy benzinre) + nyári munka ami a nyaralásomra megy el :)
Valaki meg tudná nekem mondani, h mennyit megy kb az R125?
Jah és persze, h mennyit fogyaszt... gondolom nem sokat deh azért érdekelne
Az enyém remélhetőleg jövő héten érkezik.. Egy fehér-piros gyönyörűség....
Előre is köszi a válasz(oka)t!