Dede kék volt, a másik meg piros/fehér (egy csajé).
Karíí,
Nehéz ítéletet mondani, nem mentem egyikkel sem, a yamahán még csak nem is ültem. A honda kényelmes eléggé, meghát jóval kisebb darab. Viszont az szól a Honda javára, hogy kb ugyanannyi LE mint a yamaha, de sokkal könnyebb, szvsz lehet jobban is megy. A yamahán jó kemény ülés van,majdnem olyan kemény mint az RSen. Hondán idiótán néz ki a biciklikerék :)
Sok dolog van még majd leírom, csak most ku... másnapos vagyok, és nincs ihlet :D
Ha a 3 közül kéne választani, természetesen RS, ha a 2db 4t közül akkor természetesen a Yamaha. Kékben :) A gyári dobot kihajítanám a kukába mert szerintem nagyon nem illik a képbe, de ízlés kérdése.
Na akkor Laza :) csinaljuk ugy hogy EB donto elott motorozzunk :)
Kari drága :) ha akarod, megadom neked az eselyt es meg fizetek is neked, ha felmatricazod a motoromat :) marmint a felnit .. sot.. Meghivlak egy finom kajara a Palmaba,
Laza, gondolom neked ismeros.
Na további jo motorozast kivanok nektek.
myvip nekem is van de nem tudok baratokatmegkeresni , felvenni . ecetera.
sziasztok :)
Az egyik csak nem egy kék volt? Újvárosi napon ültünk barátnőmmel és negyed órával később mondtam is neki ha egyedül lettem volna kiugroittam volna a motoros elé hogy megállj! Váááááááá de olyan rohadt jó volt.
A-A Új tulaj az autó miatt adja el azt tudom,nem én nem azért adtam el ,ezután volt egy mitom...most már az sincs szval jelenleg motor nélküli vagyok,de már tervben van a következő
Karíí,
Nehéz ítéletet mondani, nem mentem egyikkel sem, a yamahán még csak nem is ültem. A honda kényelmes eléggé, meghát jóval kisebb darab. Viszont az szól a Honda javára, hogy kb ugyanannyi LE mint a yamaha, de sokkal könnyebb, szvsz lehet jobban is megy. A yamahán jó kemény ülés van,majdnem olyan kemény mint az RSen. Hondán idiótán néz ki a biciklikerék :)
Sok dolog van még majd leírom, csak most ku... másnapos vagyok, és nincs ihlet :D
Ha a 3 közül kéne választani, természetesen RS, ha a 2db 4t közül akkor természetesen a Yamaha. Kékben :) A gyári dobot kihajítanám a kukába mert szerintem nagyon nem illik a képbe, de ízlés kérdése.
Kari drága :) ha akarod, megadom neked az eselyt es meg fizetek is neked, ha felmatricazod a motoromat :) marmint a felnit .. sot.. Meghivlak egy finom kajara a Palmaba,
Laza, gondolom neked ismeros.
Na további jo motorozast kivanok nektek.
myvip nekem is van de nem tudok baratokatmegkeresni , felvenni . ecetera.
sziasztok :)
Deh nem hinném, h jó emlékkel gondolsz rájuk vissza...... Milyen kicsi a világ?!