Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kezdek félni..Kik azok,és miért nem emléxem rájuk szivesen?Nem tudom Holt aláltál meg,hogy így tudod ki az ismerősünk,de oda írhatnál...
De ha lehet akkor ezt inkább ne publikusan!
Ki csoda közös ismerős?
Dede kék volt, a másik meg piros/fehér (egy csajé).

Karíí,
Nehéz ítéletet mondani, nem mentem egyikkel sem, a yamahán még csak nem is ültem. A honda kényelmes eléggé, meghát jóval kisebb darab. Viszont az szól a Honda javára, hogy kb ugyanannyi LE mint a yamaha, de sokkal könnyebb, szvsz lehet jobban is megy. A yamahán jó kemény ülés van,majdnem olyan kemény mint az RSen. Hondán idiótán néz ki a biciklikerék :)
Sok dolog van még majd leírom, csak most ku... másnapos vagyok, és nincs ihlet :D
Ha a 3 közül kéne választani, természetesen RS, ha a 2db 4t közül akkor természetesen a Yamaha. Kékben :) A gyári dobot kihajítanám a kukába mert szerintem nagyon nem illik a képbe, de ízlés kérdése.
Na akkor Laza :) csinaljuk ugy hogy EB donto elott motorozzunk :)

Kari drága :) ha akarod, megadom neked az eselyt es meg fizetek is neked, ha felmatricazod a motoromat :) marmint a felnit .. sot.. Meghivlak egy finom kajara a Palmaba,

Laza, gondolom neked ismeros.
Na további jo motorozast kivanok nektek.
myvip nekem is van de nem tudok baratokatmegkeresni , felvenni . ecetera.
sziasztok :)
Szia Zsombor! ez az estefelé mit akar jelenteni hány óra körül mert este EB DÖNTŐ!
Az egyik csak nem egy kék volt? Újvárosi napon ültünk barátnőmmel és negyed órával később mondtam is neki ha egyedül lettem volna kiugroittam volna a motoros elé hogy megállj! Váááááááá de olyan rohadt jó volt.
Te vagy a gaygod a BUZISTEN
Jah Tomi! Nekünk van egy közös ismerősünk, illetve nem is egy...
Deh nem hinném, h jó emlékkel gondolsz rájuk vissza...... Milyen kicsi a világ?!
én már a tiedet feltettem lassú vagy
jó ,hogy megadtad,teszem is fel a gaygod-ra
nem jössz kunmadarasra? 3 napos most lesz júli 4-6.
bencenokia@hotmail.com
Van
Bocsikah csak le voltam maradva, mint mindig..
kb 2 hete nicns motorom,ilyen se volt..De már mehetnékem van-..
A-A Új tulaj az autó miatt adja el azt tudom,nem én nem azért adtam el ,ezután volt egy mitom...most már az sincs szval jelenleg motor nélküli vagyok,de már tervben van a következő
jah ez nem a te hirdetésed?
vmi nincs rendbe vele
Szép nagyon... autó miatt adod el?
2000 De sajnos már nem nállam van,egy ideje eladtam már..most ugy látom a másik tulaj is megválik tőle..