ja mint nálam? :)))
Pedig lassan kezdem komolyan azt érezni, hogy készen állnék egy erősebb vasra, sok újat már nem tud mutatni az RS. Vezettem már 140pacis mocót is, és még élek ;))) Mondjuk nem is húztam neki mindenáron
nem épp Rá gondoltam, láttam az életkorát, bár az még nem biztosíték semmire. 15 ló után 120on ugyanúgy meg lehet nyiffani, akárhány éves vagy :)
Az ifjabb kollegáktól is hallottam h tervezik az R6ot
Szerintem Zsombornak ez egy eszköz hogy megvehessen egy nagyobb motort, megtanul vele váltani, döntögetni, nincs nagy súlya így nem nehéz vele az alapokat megtanulni. Az ő korában az emberek többsége nem 125-ös biciklit hajt. Ha meg menni akar korabeliekkel túrázgatni ne mondja már azt, hogy majd várjatok meg a hegytetőn
Jó hogy most jött meg az új yzf mindenkinek, de már 20e km után mindenki R6ot akar :) Azzal kell megelégedni ami van!
Én 3 éve 125öst hajtok, összesen 22ezret raktam eddig a 2 apriliába (az RSben most van 14400km), és gondolhatjátok hogy néha kevésnek érzem a 3x lóerőt. Néha megfogalmazódik bennem hogy jó lenne egy 600as. De közben az RS nagyon a szívemhez nőtt, imádom, meg a szüleim amúgy sem engednék hogy eladjam és az árából vegyek egy nagyobbat. Sajna még fingom nincs hogy lesz nagyobb vasam, annyira féltenek (ami érthető természetesen), de néha sajnálom az RSt mert túl sokat várok el tőle. Sajnos egyszer eljön az a pont, amikor ez az erő már nem ad elég örömet, és csak széthajtod a belét... Aztán fáj a szíved, hogy imádott motorod csak csutkagázon megy. Ördögi kör ez, a 125cc motorok ördögi köre. Kinövi az ember, de közben sokat veszít rajta, főleg egy új motoron. Egyébként gondolkodtam már rajta, ha megtehetném hogy eladom, megtettem volna e. De nem vágom, I love RS125
Ha azt feltét., h a fejekben minden rendben....., akkor is a pénz, a pénz.... pénz sok mindent eldőnt.
Én szülőként azon a véleményen vagyok, hogy 15 - 18 között jó lenne a lépcsőket betartani / teljesítmény/ De hogy ez így legyen színte lehetetlen lásd. fent.
Zsombor úgyis bele fogsz jönni ebbe a váltós motorozásba. De Te leszel az első aki 6 7000 km megtétele múlva azt fogod mondani, h 15 LE nél többra vágysz. Mindenféle nagyképűség és egyéb negatívum nélkül írom. Te vagy a 2. akinél azt olvason, h ott tudott lenni a motorja kibontásánál
. Biztos nagy élmény volt. Figyorogtatok, mint a tejbetök.
Persze én se R6ra gondoltam (bár aki tudja, hogy még gyakorolnia kell, ülhet egyből 600ra is, akkor óvatos lesz) de szerintem az csak fölösleges pénzkidobás, ha minden kategórián végigmegy valaki!
Pityu, igazad van, ajanlottak nekem a YBR-250est, de valahogy nekem a YZF-R125 jobban tetszett..
20ezret ha belevagok utana atterek az R6 ra, a lenyeg, szokjam meg a dolgokat utana, a tobb LE már csa krém lenne
Nem kizárt hogy ha 250 es megjelenik akkor azt veszem meg jovőre.
Jövő titka szamár létra rulz
Sziasztok! Zoli szombaton azt mondta a Bence, h vhol olvasta: lesz 250 es TZR . Hihetőnek
tartom mivel a kawa már kidobta kis ninját. A suzukiból is lesz gsx r 125. Ott viszont én hallottam, h
készülnek a 250 sel is. A fenetudja. Én a gyártók részéről nem tartanám rossz ötletnek.
De az igazság oda át van. Mindenesetre a 125 ös tűzér nagyon faxa.
De a Dr. Úr beleugorhatott volna egy 250 be.
Igen Peti rendezte az egészet a múltkor a kék moci, amit mondtam neked, hogy megtekinthető.. tévedtem, nem az volt az enyém csak azt hittem
Na de annál jobb és nagyobb volt az élmény hogy kibonthatom a motoromat
Genezis.
Hát őőő kis protekcióval jövő hét szerdára meglenne :)
(ezért jó, ha fogorvos az ember)
Minden protekcióval megy
Áhoj
Vajon kié az a kék R125 akkor (enyémen kívül?)
na zsombor ez tényleg szép!
grat hozzá!
én pont most értem haza 2000. km-t csavartam bele ma...
látom neked is peti intézte a mocit....
mikor hozhatod a jogsit és ami a legfontosabb a mocit?
nekem majd' két hét volt a forgalombahelyezés..... neked is ennyi lesz kb...
Köszi szépen :) nekem is eben tetszett a legjobban
Amikor bontottuk ki a motort, odajott egy motorostata es gratulalt hogy jaj de szep az uj R6 osom.
mondám neki.. ez R125
.. nezi nezi..
utána rávágja.. jah.. tényleg... ezen csak egy tárcsa van az első kereken. :D
na de igazad van ha mondjuk 15 LE helyett 30 lenne már jobban hangzana, amúgy egy Robogohoz képest...
sokkal biztosabb :D
Pedig lassan kezdem komolyan azt érezni, hogy készen állnék egy erősebb vasra, sok újat már nem tud mutatni az RS. Vezettem már 140pacis mocót is, és még élek ;))) Mondjuk nem is húztam neki mindenáron