Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baromi szép ez a motor, kékben. Szép a kidolgozás is. Kár hogy nem egy 2t blokk dolgozik benne:)
grat a géphez!
Laza, itt az enyémnek a kicsomagolása :) pár kép :)
Ez is nagy élmény volt :)
CSásztok! haveromnak azt mondták csongrádon hogy 60 ropogós magyar forint egy rendszer a kis r125 re
ok!
várom majd a képeket...de élőben jobban érdekel...
itt az enyém:
velem nem lesz 130 a vége :) örülök ha 120 at is fog menni velem :) 2 évet szándekozok tartani . max 20ezerig, utána R6
addigis vadulok majd a varosba :)
remeljuk legjobbakat :)
Zs
majd teszek fel kepeket hogy kicsomagoltam a motort :)
grat!
na akkor majd találkozunk valamikor....
én már 1900 km-nél járok.... a gép olyan mint az álom... majd meglátod
130km/h a vége... nem rossz, !
Na laza :) ma volt a forgalmim, sikerult. penteken kell mennem a kozlekedesi akarmihez kivenni a papirokat , onnan okmanyiroda ( fenetudja hany nap ) és..
és na itt a reklam helye :)

YAMAHA!
Hello Tubarossi
Ez a te géped? (rendszámot direkt nem fényképeztem )
Ja a képek azér lettel szarok mer csak futtában csináltam őket
SPORT - ot akartam írni
Átalakítás veszélyes nagyon.....
elbaszod az átalakítást... és vehetsz egy újat
a sprot olcsóbb minta gyári
egészségedre
nekem nemvolt ra penzem es att alakitottam
aki egymillásgépre smucig 50ért kiput venni az lenyelheti a gyári TZR rendszeremet keresztbe...
miert nem csinaltok magatoknak?
árat nem tudtak mondani....
de ha mész le megkérdezni akkor írd már meg mennyibe csinálnának 1-et....
megköszönném....
Én lehet h elmék Csongrádra... (ittvan nem messze) ottvan nyaralónk is
ott a Raptor gyár gyárt kipufogókat akár egyénit is nem drágán... de nemtom mennyi a nem drága

De minden féle képp kéne rá kipuff
de mennyi egy rávaló fasza?
yamahánál azt mondták ez a kipuff csak limitált széria de megnyugtattak hogy hamarosan kiad majd ugyan ilyet valamelyik nagyobb gyártó..... csak győzzük kivárni....
Tiszta motogp
Fajaaa
ez azért nem semmi:kezdhetek rá gyűjteni gyönyörű
attól félek én
Az a fasza (Y) Ilyen fogyasztás kell
madj ha hajtod bejáratás után xd akkorelszek kíváncsi h mennyit fog inni
na sziasztok ma is voltam 120km szárazon és 50km-en át fürödtem viszont mielött elindultam tankoltam...330KMen 6,5litert evett meg és igen jól számoljátok...1.96LITER/100km
jólvan bazdmeg ne izélj itt most mert nem az én motorm volt eleve.... meg hát ugye nannak akik nem értik meg ezt h mi az a bejáratás.......

de am teljes mértékben igazad van!
na ma 1600km-nél szinte üres tankkal vihar elől menekülve (egy csíkocska volt már csak jelen ) megütöttem a 130-at .....pár másodperc erejéig mert jött egy kanyar utánna pedig már mentem tankolni.... aztán nem próbáltam újra...gurultam haza