Ma mentem 30km-t a motorral.. / út közben 2 renőrrel találkoztam
Jah az enyém is 6000es fordulaton pontosan 77et megy, olyan 6300on megy 80at...
Viszont 80nál nem mentem vele többet.. elméletileg az a tökéletes járatási sebesség...
Jah... jöttek velem szembe a nagy motorok... cbr1000, chopper vagy mi meg stb... eddig egy nagy motoros sem intett, most meg mindegyik... Olyan jó, azt hiszik vmi nagy motoros vagyok... -és fiú..
Van itt már valakinek nyitott kipuff. a yamaháján?Én már nagyon szeretnék 1-t venni de előtte kiváncsi lennék az észrevételekre meg a hangjára is persze Most találtam képeket a leovince kipuffról.
de egy ilyen se lenne rossz! http://www.powercommander.com/... bocsy de nemnagyon tudom h hogy kell linkelni azért nézzétek meg biztos nagyon joo lex
Am.. mikor még járatós volt a TZR... akkor 80at ment max.. azt modnta egy srác h járatás után sem fog többet menni 90én max! aha.. aha ahoz képest a 105 sztem reális tök gyárian
Szóval aza lényeg h nincs problem a 80addal
Hogy szoktátok járatni a kicsikét? akinek már ne mjráatós, az meg hoyg járatta?
Sztem megnyugodhatsz,nem hinném,hogy bármi baja is lenne a motorodnak,ahogy eddig olvasgattam topicot mindenkinek 80 körül mocorog a motorja ekkora fordulaton..
Sziasztok!
Az enyém 6000-6500as fordulaton megy 80at... Az baj? Kevés?
Am még 80nál nem ment többet a motor...
Sztem ehhez a kék motorhoz leginkább az arany felnicsík menne, én ha ilyet vettem vna tuti azt raktam vna rá, mivel a nagyoknak arany felnijük van és mert a yamaha matrica is arany...
Persze ez az én egyéni véleményem..
Jah az enyém is 6000es fordulaton pontosan 77et megy, olyan 6300on megy 80at...
Viszont 80nál nem mentem vele többet.. elméletileg az a tökéletes járatási sebesség...
Jah... jöttek velem szembe a nagy motorok... cbr1000, chopper vagy mi meg stb... eddig egy nagy motoros sem intett, most meg mindegyik... Olyan jó, azt hiszik vmi nagy motoros vagyok... -és fiú..
de egy ilyen se lenne rossz! http://www.powercommander.com/... bocsy de nemnagyon tudom h hogy kell linkelni azért nézzétek meg biztos nagyon joo lex
ezért lett a felnicsík de sztem nagyon ütős lett
Majd bejáratás után hogy fog muzsikááálni
Am.. mikor még járatós volt a TZR... akkor 80at ment max.. azt modnta egy srác h járatás után sem fog többet menni 90én max! aha.. aha ahoz képest a 105 sztem reális tök gyárian
Szóval aza lényeg h nincs problem a 80addal
Hogy szoktátok járatni a kicsikét? akinek már ne mjráatós, az meg hoyg járatta?
szóval azt nem lehetett... ezért lett a felnicsík
Akkor megnyugodtam, mert nem akarom, h bármi baja legyen.. /még a széltől is óvom a kicsikét
Nah majd kipróbáljuk, h a fehér vagy a kék megy jobban..
Az enyém 6000-6500as fordulaton megy 80at... Az baj? Kevés?
Am még 80nál nem ment többet a motor...
Sztem ehhez a kék motorhoz leginkább az arany felnicsík menne, én ha ilyet vettem vna tuti azt raktam vna rá, mivel a nagyoknak arany felnijük van és mert a yamaha matrica is arany...
Persze ez az én egyéni véleményem..
R-125 ben 140 km
Képek az elvitelről
meg a kicsikéről
De a szutyukiban Rolcsi csúnya árat mondott a TZR-re nagyon nagyon csúnyát!