Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a lányoknak sokkal szívesebben intek mint a fiúknak , csak sajnos elég kevesen vagytok
Ma mentem 30km-t a motorral.. / út közben 2 renőrrel találkoztam
Jah az enyém is 6000es fordulaton pontosan 77et megy, olyan 6300on megy 80at...
Viszont 80nál nem mentem vele többet.. elméletileg az a tökéletes járatási sebesség...

Jah... jöttek velem szembe a nagy motorok... cbr1000, chopper vagy mi meg stb... eddig egy nagy motoros sem intett, most meg mindegyik... Olyan jó, azt hiszik vmi nagy motoros vagyok... -és fiú..
Van itt már valakinek nyitott kipuff. a yamaháján?Én már nagyon szeretnék 1-t venni de előtte kiváncsi lennék az észrevételekre meg a hangjára is persze Most találtam képeket a leovince kipuffról.
de egy ilyen se lenne rossz! http://www.powercommander.com/... bocsy de nemnagyon tudom h hogy kell linkelni azért nézzétek meg biztos nagyon joo lex
jó de mi nem akartunk rá külön költeni...
ezért lett a felnicsík de sztem nagyon ütős lett
20 ezerért lefesti neked bárki a kettőt arany színűre
Nekem 6000 es fordulaton megy 77et pontosan!

Majd bejáratás után hogy fog muzsikááálni

Am.. mikor még járatós volt a TZR... akkor 80at ment max.. azt modnta egy srác h járatás után sem fog többet menni 90én max! aha.. aha ahoz képest a 105 sztem reális tök gyárian

Szóval aza lényeg h nincs problem a 80addal

Hogy szoktátok járatni a kicsikét? akinek már ne mjráatós, az meg hoyg járatta?
Anya először beleakarta alkudni az arany festésű felnit.... de az 40 000 ft
szóval azt nem lehetett... ezért lett a felnicsík
és am szép a moci grat hozzá
mennyiért szerezted azt a bukót?
Szisztok nekem is van ám R125-öm! már 2300 pár km van benne és naggyon teccik . Május 16-án vettem ugyhogy sikerült gyorsan hozzájutnom szerencsére
Szolnoktól 15km-re lakom..

Akkor megnyugodtam, mert nem akarom, h bármi baja legyen.. /még a széltől is óvom a kicsikét
Nah majd kipróbáljuk, h a fehér vagy a kék megy jobban..
Bár azok kékszínben tündököltek..de sztem semmi baja ha csak nem több le-t csempésztek bele
Sztem megnyugodhatsz,nem hinném,hogy bármi baja is lenne a motorodnak,ahogy eddig olvasgattam topicot mindenkinek 80 körül mocorog a motorja ekkora fordulaton..
Szia! Te merre laksz Szolnok megyén belül?
Sziasztok!
Az enyém 6000-6500as fordulaton megy 80at... Az baj? Kevés?
Am még 80nál nem ment többet a motor...

Sztem ehhez a kék motorhoz leginkább az arany felnicsík menne, én ha ilyet vettem vna tuti azt raktam vna rá, mivel a nagyoknak arany felnijük van és mert a yamaha matrica is arany...
Persze ez az én egyéni véleményem..
Azok a felnicsíkok.. eszméletlenek.. NEKEM IS KELL...
Elvitté ka TZR-t
R-125 ben 140 km

Képek az elvitelről

meg a kicsikéről
Beni, ha lesz vmi csörgess vagy küldj sms t
Bökj az orrodra Beni
Mond neki, hogy más a vallásod, ne szórakozzanak.
Délután láttam élőben. Jobb színe van mint a képen. Nem?
EuroTax!
Rolcsi mindig olyant mond. Zoli tárazzon be.
Még nem tudom! Tudod mindent én tudok meg a legkésőbb!
De a szutyukiban Rolcsi csúnya árat mondott a TZR-re nagyon nagyon csúnyát!