Na akkor én is megosztok veletek vmit. / GSR 600 / Beállók a garázsba gyújtás le, motor sztenderre.
Délután mennék dolgozni. Gyújtás rá és néma csend. Egyből gatyába beszarás + erős izzadás.
Gini barátot telefonon fel / GSR 600 as / De mi lehet a próblémóóóóóóóó?
Piros bisz basz gomb rendben, biztosítékok rendben. Fej vakargatás indul. Nem tudom milyen aprópóból de sebességben maradt a vas és sztend állt. Egész egyszerűen hülye voltam. Nem
Na ezt megosztom veletek .. de nem kiröhögni
Amúgy nagyon amatőr módon megjártam ma
Beállok a lámpánál... sárga.. indulnék.. és csend. motor leáll.. (szerencse külső sávban voltam
*nem szokásomhoz hívően*)
Azt hittem befosok pillanat alatt leizzadtam.. Na, mondom ennek vége.. (elnézést a csúnya szavakért)
Indítgatnám, indítgatnám.. meg se mukkan...
Kulcs ki, kulcs vissza.. kigyulladnak a lámpák.. indítgatnám.. És semmi..
Na, ezt eljátszottam párszor es mar tolom lefele az útról.. amikor észreveszem hogy az a Kurv.. kib.. piros gombocska jobboldalt .. éppen hogy picit be volt nyomva a másik irányba...
Jól kibaszott velem
Röhögtem egyet, és gyí, te paci
Tetszik a fordulat / sebesség dolog. Amint írtátok a fogyasztás meg nagyon zsíííííííííííííír. Véleményem szerint bejáratás után kimotorozva sem fog 3,5 fölé menni. Zoli?
Pityu, pontosan 98 Kg vagyok
nem igazán tépkedem a motort , olyan 90 el megy 6000 en.. lehet 6500.. de atlagban 5000 ben tartom.. igazán Debrecenben a böszörményi úton járkálok vele.. még kint nem voltam.. szóval tartósan sosem volt 6000 felett.
De a nagyok nagyon emgcsodálják
tök aranyos
Tavasszal vizsgáztam A ra. Vizsgalappal bevágtattam az okmányirodába. Ott felhivta a hölgy a figyalmemet, h az általa adott A4 papir a magyar törvények szerint nem jogosít fel a motorozásra. A
B s jogsimat meghagyta amig nem jött meg az új. De.......... az okmányok közül jogsi ki A4 papír be. Nem igazoltattak egyszer sem . Szerintem rendőre válogatja, h mi a Faxt fog intézkedni ilyen esetben.
Szerintem egy balesetnél lehet ezt jogilag megszívni. Deigazán nem tudom.
Szia Zsombor. Nem személyeskedni szeretnék. De...... 1kérdés érdekelne. Kb 100 kg nak
látlak a képen. Bejáratás után utazóban mennyit tudsz vele menni kényelmesen? Olvasgatom, h mindenki megvan vele elégedve. Köszi
Mellékesen Kari, június 10-én vizsgáztam én is le.
Jövőhéten kedden jön le a jogsim.. most B-s jogsival járok és a stóc papirral a hátamba, hogy megvan az A is de, ha igazoltatnának.. ( akkor azt mondom: Sürgősen motorra kellett pattannom, de a papirok rendben )
Mükszik a GAME?
nagyon rossz volt pánikolni
Délután mennék dolgozni. Gyújtás rá és néma csend. Egyből gatyába beszarás + erős izzadás.
Gini barátot telefonon fel / GSR 600 as / De mi lehet a próblémóóóóóóóó?
Piros bisz basz gomb rendben, biztosítékok rendben. Fej vakargatás indul. Nem tudom milyen aprópóból de sebességben maradt a vas és sztend állt. Egész egyszerűen hülye voltam. Nem
Nekem olyan 1,9 - 2 litykó az átlagom. 209 km er után
ehe ehe
Amúgy nagyon amatőr módon megjártam ma
Beállok a lámpánál... sárga.. indulnék.. és csend. motor leáll.. (szerencse külső sávban voltam
*nem szokásomhoz hívően*)
Azt hittem befosok pillanat alatt leizzadtam.. Na, mondom ennek vége.. (elnézést a csúnya szavakért)
Indítgatnám, indítgatnám.. meg se mukkan...
Kulcs ki, kulcs vissza.. kigyulladnak a lámpák.. indítgatnám.. És semmi..
Na, ezt eljátszottam párszor es mar tolom lefele az útról.. amikor észreveszem hogy az a Kurv.. kib.. piros gombocska jobboldalt .. éppen hogy picit be volt nyomva a másik irányba...
Jól kibaszott velem
Röhögtem egyet, és gyí, te paci
nem igazán tépkedem a motort , olyan 90 el megy 6000 en.. lehet 6500.. de atlagban 5000 ben tartom.. igazán Debrecenben a böszörményi úton járkálok vele.. még kint nem voltam.. szóval tartósan sosem volt 6000 felett.
De a nagyok nagyon emgcsodálják
tök aranyos
B s jogsimat meghagyta amig nem jött meg az új. De.......... az okmányok közül jogsi ki A4 papír be. Nem igazoltattak egyszer sem . Szerintem rendőre válogatja, h mi a Faxt fog intézkedni ilyen esetben.
Szerintem egy balesetnél lehet ezt jogilag megszívni. Deigazán nem tudom.
es azt is az okmányirodában adják?
látlak a képen. Bejáratás után utazóban mennyit tudsz vele menni kényelmesen? Olvasgatom, h mindenki megvan vele elégedve. Köszi
Jövőhéten kedden jön le a jogsim.. most B-s jogsival járok és a stóc papirral a hátamba, hogy megvan az A is de, ha igazoltatnának.. ( akkor azt mondom: Sürgősen motorra kellett pattannom, de a papirok rendben )