Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Beni! Vazzeg kisem próbáltam, De ma megvettem a karatézó pandát Xbox 360 ra. Átvigyem Zoli intézett vmit telefonon a zöld ügyben hétvégére.
Hi!
Mükszik a GAME?
Na akkor Pityu, gondolom te is tudod tökéletesen mit éreztem aban a pillanatban amikor ez bekövetkezett :))
nagyon rossz volt pánikolni
Na akkor én is megosztok veletek vmit. / GSR 600 / Beállók a garázsba gyújtás le, motor sztenderre.
Délután mennék dolgozni. Gyújtás rá és néma csend. Egyből gatyába beszarás + erős izzadás.
Gini barátot telefonon fel / GSR 600 as / De mi lehet a próblémóóóóóóóó?
Piros bisz basz gomb rendben, biztosítékok rendben. Fej vakargatás indul. Nem tudom milyen aprópóból de sebességben maradt a vas és sztend állt. Egész egyszerűen hülye voltam. Nem
No problem
jah, sorry
mert az vagyok :)
he-he, utolsó képeken mint vmi orvos :D
Pityu, állitólag 2.5 felett nem tudna többet bezabálni..
Nekem olyan 1,9 - 2 litykó az átlagom. 209 km er után
ehe ehe
Na ezt megosztom veletek .. de nem kiröhögni
Amúgy nagyon amatőr módon megjártam ma
Beállok a lámpánál... sárga.. indulnék.. és csend. motor leáll.. (szerencse külső sávban voltam
*nem szokásomhoz hívően*)
Azt hittem befosok pillanat alatt leizzadtam.. Na, mondom ennek vége.. (elnézést a csúnya szavakért)
Indítgatnám, indítgatnám.. meg se mukkan...
Kulcs ki, kulcs vissza.. kigyulladnak a lámpák.. indítgatnám.. És semmi..
Na, ezt eljátszottam párszor es mar tolom lefele az útról.. amikor észreveszem hogy az a Kurv.. kib.. piros gombocska jobboldalt .. éppen hogy picit be volt nyomva a másik irányba...
Jól kibaszott velem
Röhögtem egyet, és gyí, te paci
meghajtva 2,5liter/100.én többet nem tudtam vna kihozni belőle.
Tetszik a fordulat / sebesség dolog. Amint írtátok a fogyasztás meg nagyon zsíííííííííííííír. Véleményem szerint bejáratás után kimotorozva sem fog 3,5 fölé menni. Zoli?
Pityu, pontosan 98 Kg vagyok
nem igazán tépkedem a motort , olyan 90 el megy 6000 en.. lehet 6500.. de atlagban 5000 ben tartom.. igazán Debrecenben a böszörményi úton járkálok vele.. még kint nem voltam.. szóval tartósan sosem volt 6000 felett.
De a nagyok nagyon emgcsodálják
tök aranyos
Tavasszal vizsgáztam A ra. Vizsgalappal bevágtattam az okmányirodába. Ott felhivta a hölgy a figyalmemet, h az általa adott A4 papir a magyar törvények szerint nem jogosít fel a motorozásra. A
B s jogsimat meghagyta amig nem jött meg az új. De.......... az okmányok közül jogsi ki A4 papír be. Nem igazoltattak egyszer sem . Szerintem rendőre válogatja, h mi a Faxt fog intézkedni ilyen esetben.
Szerintem egy balesetnél lehet ezt jogilag megszívni. Deigazán nem tudom.
holnap megkornyekezem az okmányirodát.. hátha megcsinálák.. fizetek nekik 10.000 t is cska csinálják meg mert hétvégén elutazok.
de mondtam,majd megyek csak nem érek rá mostanság és nem is tudom mikor fogok menni arra
biza
Mi van Z3, már nem is reagálsz, hogy mikor jössz felénk? Pedig szivesen megnéznénk a szépséges YZF 125 R edet.
Z3 hát ha hamarább tudtam volna...
es azt is az okmányirodában adják?
Pityu!Bejáratás után utazóba 130kgvel (2személy) vigan tartja a 100as utazót szio
jaj mért nem váltottál ki ideiglenes jogsit?1800ft és még szabályos is lett vna ellemben ezzel amit csinálsz
Szia Zsombor. Nem személyeskedni szeretnék. De...... 1kérdés érdekelne. Kb 100 kg nak
látlak a képen. Bejáratás után utazóban mennyit tudsz vele menni kényelmesen? Olvasgatom, h mindenki megvan vele elégedve. Köszi
Ohh my god....Mire képes a női hatalom
Mellékesen Kari, június 10-én vizsgáztam én is le.
Jövőhéten kedden jön le a jogsim.. most B-s jogsival járok és a stóc papirral a hátamba, hogy megvan az A is de, ha igazoltatnának.. ( akkor azt mondom: Sürgősen motorra kellett pattannom, de a papirok rendben )