Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jééé mit találtam yzf-es mágnest /képminőség nem lett jó de majd csinálok normális képet/
ez kurvajó duma.bejáratósan ment vele 124-et
Ez aztán a bejáratás ti ökörállatok,csak gratulálni lehet.
hát majd látod
azé picit kár
Tilt
Alex (ő a haver akinek sárgája van) neki tilt
engem már csak az érdekelne hogy 10,000nél tilt-e vagy engedi forogni?
a rég az azt jelenti h fél éve
igen.. rájöttem h nemvolt túl jó ötlet :D

HAverom R-125 ével bejáratósan 124et ment egy nem a leghoszabb szakaszon... és az a csávó aki emnt vele az is oylan 184 cm és 82kg körül van
Gyári állapótban ennél több nem lesz belőle 125 cm3 15 le 4T. Ez a reális. 170cm 70 kg val 1
kicsit lehet h több lenne. Szerimntem ezzel nincs hiba. Jó is lehet meg ráadássul ,dizájnos,
öcsém azt csoda hogy túlélted. 13 energiaitaltól a szíved is megállhat, stb stb, nem volt túl jó ötlet. Még jó hogy rég volt és azóta megjött az eszed :)
hát én megpróbáltam mind a 186centi met bebréselni a plexi mögé......
hasalva v egyenesen 125?
na gyerekek..... ma megnéztem mennyit megy a kis R-em.... hát akárhogyis próbálkoztam 125-nél nem tudtam gyorsabban menni..... 100 nagyon könnyen megvan..... aztán 115 ig is könnyen eljutok..... de aztán nem a leggyorsabb...... 100-110-es utazóval kimegy a világból... mentem egy kicsit szerpentinezni is na ott érzi magát nagyon jól... nagyon könnyen befordul és utánna a kigyorsitás is kiváló..... nem lehet vele megunni....

az a lényeg ha ezt a kipufogót kicserélem egy nyitottra biztos hogy menni fog 130-felett.....nyakamat tenném rá.....
Hát akkor neked is annyi eszed van amennyi látszik
Hát én azóta rosszul vagyok tőle mióta egy dizsi alatt megittam 13at db HELL-t
arra ittam egyetlen-egy feles nem tom mit... és kakukkk
persze aludni nem aludtam 2napig utánna

de már szerencsére nem most volt
A másik meg az hogy gyűlölöm az energiaitalokat!
Hát a fáradni soha se fáradtam el csak a csuklóm és az ülepem viselte meg az utazás
tankba töltöd akkor meg megvan a 200km/h-s végsebb
kevésbé fáradsz.Ülés a legkevesebb sztem nincs vele gáz
És attól kényelmesebb lesz az ülés?
Na hát ezt kipróbálom a Mito-val is
booster
szokni kell meg megszeretni a bombát vagy a red bullt...ha eddig nem szeretted
Ez elvileg sportmoci szóval szerintem kicsit kényelmetlen lesz túrázáshoz.
ja!Nekem 50essel a hosszabb az 310-320km volt (TZR Powa )
mármint úgy hoszabb h 50eshez képest hoszabb :D:D
50essel nekem a hosszú az 40km volt...
ezzel a hossszú lesz Kunmaradas.. meg ilyesmi
remélem :)
na ma elmentem gondoltam járatom...255km 2 pihi volt...egy 100kmnél Komáromban, egy 200kmnél esztergomban hát 690kmnél járok már szivesen huzatnám, kiváncsi vagyok na de jó volt csak mocsokmód elfáradtam, a TZR NEM sportmotor ehez képest max túra