Gyári állapótban ennél több nem lesz belőle 125 cm3 15 le 4T. Ez a reális. 170cm 70 kg val 1
kicsit lehet h több lenne. Szerimntem ezzel nincs hiba. Jó is lehet meg ráadássul ,dizájnos,
öcsém azt csoda hogy túlélted. 13 energiaitaltól a szíved is megállhat, stb stb, nem volt túl jó ötlet. Még jó hogy rég volt és azóta megjött az eszed :)
na gyerekek..... ma megnéztem mennyit megy a kis R-em.... hát akárhogyis próbálkoztam 125-nél nem tudtam gyorsabban menni..... 100 nagyon könnyen megvan..... aztán 115 ig is könnyen eljutok..... de aztán nem a leggyorsabb...... 100-110-es utazóval kimegy a világból... mentem egy kicsit szerpentinezni is na ott érzi magát nagyon jól... nagyon könnyen befordul és utánna a kigyorsitás is kiváló..... nem lehet vele megunni....
az a lényeg ha ezt a kipufogót kicserélem egy nyitottra biztos hogy menni fog 130-felett.....nyakamat tenném rá.....
Hát én azóta rosszul vagyok tőle mióta egy dizsi alatt megittam 13at db HELL-t
arra ittam egyetlen-egy feles nem tom mit... és kakukkk
persze aludni nem aludtam 2napig utánna
na ma elmentem gondoltam járatom...255km 2 pihi volt...egy 100kmnél Komáromban, egy 200kmnél esztergomban hát 690kmnél járok már szivesen huzatnám, kiváncsi vagyok na de jó volt csak mocsokmód elfáradtam, a TZR NEM sportmotor ehez képest max túra
Ez aztán a bejáratás ti ökörállatok,csak gratulálni lehet.
Alex (ő a haver akinek sárgája van) neki tilt
igen.. rájöttem h nemvolt túl jó ötlet :D
HAverom R-125 ével bejáratósan 124et ment egy nem a leghoszabb szakaszon... és az a csávó aki emnt vele az is oylan 184 cm és 82kg körül van
kicsit lehet h több lenne. Szerimntem ezzel nincs hiba. Jó is lehet meg ráadássul ,dizájnos,
az a lényeg ha ezt a kipufogót kicserélem egy nyitottra biztos hogy menni fog 130-felett.....nyakamat tenném rá.....
arra ittam egyetlen-egy feles nem tom mit... és kakukkk
persze aludni nem aludtam 2napig utánna
de már szerencsére nem most volt
Na hát ezt kipróbálom a Mito-val is
50essel nekem a hosszú az 40km volt...
ezzel a hossszú lesz Kunmaradas.. meg ilyesmi
remélem :)