Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hosszabb túrák majd rájössz
OKés... persze benenvagyok
ezzel már mehetnek a hosszabb túrák
sőőőt tőlünk 10km re van egy Sárga is
Az a srác akinek oyla TZR-e volt min nekem... neki van msotsárga :) ővé volt aaz első a országban :D de sokat szopott vele a várakozással
Egy csaj megkérdezte h nekünk mindig egyforma motorunk van?
Lehet hogy nagy mázlisták a mai 16-17 évesek hogy most van ez a motor, csak az kimaradt hogy milyen mázlisták hogy tudják is őket tápolni egy ilyennel. ^^ O.o
Nagyon szép moci. Sok balesetmentes km-t hozzá Vigyázz rá, aztán odafigyelni a fejtágítón, hogy smint kell karbantartani

Üdv.: Laci
Csáó! Először is grat minden R125 tulajnak!
Dave ha meglesz a jogsid ütközhetnék valahol. Mit szolsz hozzá?
Ezektől hullik ki a hajam, lol meg társai
Good luck = GL :)
GL? :))) az mit jelent?

turizmus gazdaságtana, ez jól hangzik, szivesebben vizsgáznék belőle mint az Adó-ból :) Soksikert neked is!
Tyt én ma vizsgázok turizmus gazdaságtanábol! GL akkor!
csak én attól félek h eltiltanak vagy 2 évre.. és az eddig megkezdett jogsi szerzésem is elbaszódik
és kezdhetném előről... 2 év múlva és addig semmi
tévedtem, már ma! tudom tudom egyéni szoc problem, de valahogy nincs affinitásom az összes hatályban lévő Adóról szóló magyar jogszabályról tudásom bizonyítékát adni.
istenem, holnap Adó vizsga, főbelövöm magam
Így már barátságosabb!
ezért mondtam h nem akarok buzdítani senkit, szerencse kérdése is. Na meg figyelem, ha ésszel mész ,és nézed a pékeket, akkor nem gase annyira. Minden esetre csináljon csak mindenki jogsit, és azzal vezesse a vasat, az a biztos.
Azér ez a jogsi nékül motorozó dolog nem a legtutibb. Spanom is eljácotta aztán ült volna fel a motorjara suli előtt, a párbanjáró vérpistike a szöke 100as rendőrnővel együtt elkérte a papírokat. 2 hónapra elvették a Bs jogsiját is és ezt nyár elején... De tényleg mindenki maga dönti el hogy bevállalja e!:)
hát én elég tapasztalt vagyok a josi nélküli moccozásba (nem akarok buzdítani senkit!), és szerintem nem gáz ha a városba vagy itt ott kerülgetsz vele. Amíg rendszám van, és a moccod minden papírja rendben, addig OK. Mellesleg én a Futurával rendszám+forgalmi nélkül + smkp jogsi + állatkodtam is 16 éves fejjel. Volt hogy 130al jött utánam a városban a rendőrautó villogva... meg ilyesmi, hát az már tényleg cinkes volt. Persze Te érzed, de én tuti leszarnám :) benzinnel megy.
Hozzá kell tenni, december óta nekem is van Ak jogsim :)

Jó ez baszdki új mocó meg minden, csak aztán ne legyen olyan amivel én szenvedek, h nincs péz tankolni :))
MEgvan hol használom amég nicns jogsim :)
nállunk van itt egy út.... kb 15km hosszú kanyargós szakasz a határban.... nagyon kevés a forgalom....
ez magánút.... amit használhatok :) és jó az út minősége :)
ott beleteperek jó pár kmet csak legyeeeeeeen meg már... alig birom kivárni azta 1,5 hetet.. ami lehet h 2 lesz

nahh alszik mindenki?
Méééé
azt még te izéled le a "totyogást"
MBK INstruments
Igen igen!
Írdatlan mennyiségű motor van ott!
Még az udvaron is állnak motorok?Mert mikor láttam még ott is nagyon sok volt!
Eddig csak az autópályáról volt szerencsém látni!
De nagyon szivesen elmegyek!
Bocsi hrészletekben válaszolok... de 2 oldalt írtatok mire újra megnéztem
Szóval én Békéscsabán a Yamahánál kaptam....
szerencsémvolt mert franciaországban gyártották le..é s pont volt raktáron egy utolsó kék... amit sikeresen lefoglaltunk és úgy volt h múlthéten beis hozzák M.o ra... de elbasztak v.mi papírt... és ma érkezett meg....
ajándék voltegy GYári tankpad..... meg a karbon cucc a kormányra.... meg egy felnicsík (neon szín)
akkor pár matrica.... egy kulcstartó.... asziszem ennyi :)
AMúgy köszönöm szépen mindekinek!
A mesterkurzus az az h a Hungaroringen egy teljes napos ingyen oktatás... csak saját motorral kell menni...
kanyarteknikát tanítanak meg ilyesmit... de ott ilyen nagyfejek lesznek....
meg van egy másik is az az Euroringen van asszem....
hát a megyében az első kék az enyém :)
tök mind1 h 5 vagy h 16 mert ingyééé volt szal innestől kezdve nem lényeg :D:D
Am sztem is a Yamaha az kék és kész
Aha. Csak mosolyogtam amig bent voltam. Kiváncsi voltam a cb 1000 r re de még nem volt. Hétvégén
készülökÁdámmal. Nem jössz?