Lehet. Nem vitatom yzf 125 nagyon csilivili. Gondolom jó is a kategorián belül. Egy újágíró írta a mai
16 17 évesek nagy mázlísták, akiknek esetleg a motorozás a hobbija. Nem közhelyként írom, de tényleg
vigyázzatok magatokra. Szeretem olvasni ahogy gyűjtítek a az új vasről a tapasztalatokat.
egyik buszvezető mesélte mikor jöttünk haza sielésből hogy autót akart venni...bement az opelhez..3elado volt bennt...leszarták.jó...átment volviékhoz vett egy s40et.visszament és lehívatta a főnököt,és megköszönte hogy megadták neki a lehetőséget hogy a pénzéért jó autót kapjon
Ma voltam a Honda W nél . Zsír új szalon. Hatalmas és dugig van A tól Z ig mindennel. Ha lovéd
ott válogathatsz. Ja és még foglalkoznak az emberrel is. A Superbike mag inkógnító teszteket fog
készíteni. Kiváncsi vagyok rá. Voltam olyan helyen is ahol színte feküdt az értékesítő a szén és majdnem hogy köpött utánad.
Nah nem küldi el amit melléírok.. na szal ehhez annyit akartam: nem 110 a boltnak hanem 90 egy 2 literes xy: ami nekünk 220 az pl. 500 db esetén 110, 1000 db esetén 90...
Nah de ne offoljam tele a fórumot. :)
3 - 4 éve jelentős összeg ment vissza a kereskedésekbe autó motor. A banki hitelek esetén. A piac jelentősen beszükült új autó - kb.25000 db. Így a vásárlók többet kaphatnak felszereltségben akcióban.
1000 moci vásárlásnál jelentős ajándék stb. VFR 800 hoz most a a H K 270000 ad doboz garnitúrát és még sorolhatnám. Kis mocinál kicsi haszon.
Laza :) jövő hét kedden lesz a forgalmim :) motor köszöni szépen jól van :)
Amúgy meg rendeltem mellé pár extrát:
Aranyszínű felni csík.
Xenon.
Tankpad ( 12.ezer és eredeti nem 16 meg 9 .. amiket előrébb olvastam )
Bukógombák ( még nem döntöttem el hogy feltegyem e.. csupan sajnálnám ha mittomén összekarcolódna valami oknál kifolyolag... )
GPS tartó.
Target LT400 lézerblokkoló
Kék Led a hátsó kerék fölé (megvilágítására) - állati!
és mondanak amit akarnak..
Kékben egyenesen gyönyörű!
Ha már ott tartunk mennyi a bevétel... Földrajz tanárunknak volt osztálytársa valamelyik tüsfürdőgyárnak az egyik nagyfejese. Kérdi tanárunktól mit gondol, mennyibe kerül összesen egy 1200 Ft-os sampon előállítása? Tanárunk: 500. Csávó: Ugyan ne viccekj már, !50! Ft. Jó persze mire odaér egy üzletbe jópár +pénz rákerül... Nah motoroknál is hasonló csak más értékekkel...
Meg amikor a tescoba régebben nem lehetett kapni Coca-cola termékeket. Nem tudtak megegyezni, mert ugye ott is úgy van hogy nagy mennyiségbe mondjuk nem 110 a boltnak hanem 90 egy 2 literes xy. Nah hasonló képpen mennek a dolgok... ;)
Yamaháéknál nem tom hogy megy, de mikor ismerősöm vette a toyotáját megkérdezte hogy ehhez is van autamata klíma? Nincs. Akkor megyek szegedre a peugethoz, mert ott 2,3-ér van az is. Várjon egy pillanatot megkérdem a főnököt. 5 perc múlva kapta ingyen az automata klímát. :/
HI Dave. Konkréttan mégegyszer leírnád, h miket kaptál ajéndékba. Hol vettétek a motort? Milyen
vezetéstechnikai bisz baszt kaptál? Ja és... gratula a motorhoz.
16 17 évesek nagy mázlísták, akiknek esetleg a motorozás a hobbija. Nem közhelyként írom, de tényleg
vigyázzatok magatokra. Szeretem olvasni ahogy gyűjtítek a az új vasről a tapasztalatokat.