Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet. Nem vitatom yzf 125 nagyon csilivili. Gondolom jó is a kategorián belül. Egy újágíró írta a mai
16 17 évesek nagy mázlísták, akiknek esetleg a motorozás a hobbija. Nem közhelyként írom, de tényleg
vigyázzatok magatokra. Szeretem olvasni ahogy gyűjtítek a az új vasről a tapasztalatokat.
egyik buszvezető mesélte mikor jöttünk haza sielésből hogy autót akart venni...bement az opelhez..3elado volt bennt...leszarták.jó...átment volviékhoz vett egy s40et.visszament és lehívatta a főnököt,és megköszönte hogy megadták neki a lehetőséget hogy a pénzéért jó autót kapjon
M3 mellet?
Ma voltam a Honda W nél . Zsír új szalon. Hatalmas és dugig van A tól Z ig mindennel. Ha lovéd
ott válogathatsz. Ja és még foglalkoznak az emberrel is. A Superbike mag inkógnító teszteket fog
készíteni. Kiváncsi vagyok rá. Voltam olyan helyen is ahol színte feküdt az értékesítő a szén és majdnem hogy köpött utánad.
vagy lehet hogy nem viszik a ViFöRt?
Nah nem küldi el amit melléírok.. na szal ehhez annyit akartam: nem 110 a boltnak hanem 90 egy 2 literes xy: ami nekünk 220 az pl. 500 db esetén 110, 1000 db esetén 90...
Nah de ne offoljam tele a fórumot. :)
akkor nekem ócsóé adták mert 9750et kértek érte.ne hidd el
Balcsin meg 370ft 2 palacsinta ami kb 15Ftból van meg ezt adjátok össze!
3 - 4 éve jelentős összeg ment vissza a kereskedésekbe autó motor. A banki hitelek esetén. A piac jelentősen beszükült új autó - kb.25000 db. Így a vásárlók többet kaphatnak felszereltségben akcióban.
1000 moci vásárlásnál jelentős ajándék stb. VFR 800 hoz most a a H K 270000 ad doboz garnitúrát és még sorolhatnám. Kis mocinál kicsi haszon.
nem 110 a boltnak hanem 90 egy 2 literes xy
Laza :) jövő hét kedden lesz a forgalmim :) motor köszöni szépen jól van :)
Amúgy meg rendeltem mellé pár extrát:

Aranyszínű felni csík.
Xenon.
Tankpad ( 12.ezer és eredeti nem 16 meg 9 .. amiket előrébb olvastam )
Bukógombák ( még nem döntöttem el hogy feltegyem e.. csupan sajnálnám ha mittomén összekarcolódna valami oknál kifolyolag... )
GPS tartó.
Target LT400 lézerblokkoló
Kék Led a hátsó kerék fölé (megvilágítására) - állati!
és mondanak amit akarnak..
Kékben egyenesen gyönyörű!
Ha már ott tartunk mennyi a bevétel... Földrajz tanárunknak volt osztálytársa valamelyik tüsfürdőgyárnak az egyik nagyfejese. Kérdi tanárunktól mit gondol, mennyibe kerül összesen egy 1200 Ft-os sampon előállítása? Tanárunk: 500. Csávó: Ugyan ne viccekj már, !50! Ft. Jó persze mire odaér egy üzletbe jópár +pénz rákerül... Nah motoroknál is hasonló csak más értékekkel...
Meg amikor a tescoba régebben nem lehetett kapni Coca-cola termékeket. Nem tudtak megegyezni, mert ugye ott is úgy van hogy nagy mennyiségbe mondjuk nem 110 a boltnak hanem 90 egy 2 literes xy. Nah hasonló képpen mennek a dolgok... ;)
fogalmam sincs menynit kaszálnak egy 25ösön
Zoli ne vakítsál 125 cm3 ről beszéltem, nem vagyok már 17 éves. Már bocsi.
így kell csinálni
BANK?merhogy?
Yamaháéknál nem tom hogy megy, de mikor ismerősöm vette a toyotáját megkérdezte hogy ehhez is van autamata klíma? Nincs. Akkor megyek szegedre a peugethoz, mert ott 2,3-ér van az is. Várjon egy pillanatot megkérdem a főnököt. 5 perc múlva kapta ingyen az automata klímát. :/
beszéltél már motor kereskedővel?tudod mennyi hasznuk van egy 3,2milkás gépen?(pl..ZX10)mer én igen én azt nem nevezném nem soknak...
Amit kapsz azt úgyis kifizeted vhol. Pl bank. De jól esik a lelkünknek. Csodák nincsenek
125 cm3 motoron akármilyen csili vili überfasza nem sok haszon van. 600 as árából tud 5-6 % t engedni
vgagy felszerelésben add 8 körül.
abból él meg elhiheted,nem keveset kaszálnak egy gépen azt adnak ajándékba amit kialkudsz.ennyi.
Mint tudjuk ami ,,gyári,, és szalonos az kissé túl van dimenzionálva. Vmiből szegény kereskedőknek is meg kell élni az pedig nem a motor eladás lesz.
HI Dave. Konkréttan mégegyszer leírnád, h miket kaptál ajéndékba. Hol vettétek a motort? Milyen
vezetéstechnikai bisz baszt kaptál? Ja és... gratula a motorhoz.
na megjött a mocc zsombor?
elvagyok nyomva madival együtt