Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tényleg nem basztatásból mondtam én 125/4T párti vok de a tény akkor is tény, egyébként merre laksz? Vmikor tényleg jó lenne összefutni, szívesen megnéznék egy ilyen szépséget élőben.
szárazon...menj vele úgy
bocs,am télleg kicsit idegesít a sok fikázás.bár erre számítottam szal...nem lep meg
szárazon 126.5kg... szerződésben van... na ha tudtok várni a hétvégéig majd én megnézem nektek mennyit megy.... pénteken sztem meg tudom nézni...
Nem akarom megbántani, mert tudom, hogy nagyon zaklatott idegállapotban van a sok irigy ondóarcú miatt. Nem akarom, hogy azt vegye le, hogy én vagyok a beképzelt 2T menő állat. Meg egyébként is, jó arc szerintem. Meg nyalni is szeretek
most mit nyalsz baszki.. vagy mi ez a sok elnézés? kérdeztél vmit ami egyébként most nem is volt faszság mert csak a súlya érdekelt....
SZARD MÁR LE.ha bejárattam akkor jöhetsz
elnézést elnézést
vdani666: Te mindig az 50-60 stb...éves motorokkal vagy! Jawa 350 meg miegymás...Nem feltétlenül sok lóerő kell a nagy végsebességhez Ha van egy nagy hengerürtartalmú motorod,sok nyomatékkal,de kevés lóerővel az is fog menni rendesen...Xr 125 is nyitott dobbal padon mérve 16hp,gyárilag gyári dobbal meg 12...De mind1,1ide meg 1oda nem kell az adatoknak hinni! Amúgy ez az rs-es dolog meg,nem tudom ki tallálta ki azt hogy 12hp az 50-es a többi meg örült jé nekem is ilyenem van,de sok paripa én is ezt mondom mindenkinek(valahogy így terjedt el)! Ha megnézitek hivatalos oldalakon oda 1,7kw ~2,3hp meg iyenek vannak írva,de sehol nem láttam még 5hp fölötti teljesítményt,meg amit tud az is azt sugalja! 5nél nem több az tuti!Egyébként sokan írják,hogy 80-as 2T veri a 125 4T-t,de aki látott már ilyen "versengést" az is láthatta,hogy nem így van,még a "butablokkos "125 4T is megveri ezeket is,akkor 50-es szóba nem jöhet hozzájuk! Csak sok a szájhős emberke...
130at soha nem fogtok vele menni még ha a videón lévő csávó egy 110kilós ember volt akkorsel. Énse bántásból mondom. Van vkinek Pest környékén r125-e, mert összefuthatnánk vmikor,érdekelne mostmár tényleg hogy hogy megy.
ott a pont.vége a gyereknapnak több hülye kérdésre nem válaszolok.
A lényeg hogy jó vele menni, és tetszik a tulajoknak
telitankkal gondolom...nekem 138van a forgalmiban
És tényleg 140 kiló mint ahogy a videón írták? Mert az nem kevés...
rsatta!Ha be lesz járatva meg minden fussunk össze nézünk egy végsebet azt vége a vitának.ennyi
ezt most úgy mondod mintha az r125 menne valósan 130at...
6.ban 7500-8000közt pontosan nem emléxem,a km órára koncentráltam
16 pacival is ment 155öt
100 mennyinél jött ki?
tudom-tudom
azenyémre céloztam...
nem tudom!100volt a legtöbb azt megse érezte meglátjuk
Inkább nem mondok semmit....
Amúgy kevesebb Le vel is lehet többet is, csak jó idom kell a gépre...
130? A videón nyögős volt a 118
Ez megint nem bánás.