Hát figy xt 125 kb 11ló r125 15. Nem hiszem, hogy 1-2 méternél jobban elmenne ha gyorsulnánk, tálan még az hogy az r125ön jobban el vannak osztva az áttételek mert ügye az 6sebességes.
Hát igen, ezzel egyet tudok érteni. Az RS se volt olyan sokáig megaerős, pedig ez 30 paci mimimum. Szerintem annál nehezebb ilyen téren megunni, minél egyenetlenebb a teljesítményleadása.. Ilyen téren szerencsés az RS, mivel 7felett megy igazán. De ha valami egyenletesen adja le a 15lóerőt, az tényleg nem annyira izgalmas már sokáig ,de én bízom benne hogy kitartanak a srácok amíg R6R lesz :D
Maradjatok sztem a földön ezzel a kurva nagy erővel meg gyorsulással..1-2 ezer km s kevés lesz.. Én is ugyanígy voltam gt250r-el..csak azóta lement pár km.. pedig az 2szer annyi ló + cm3..
hát jó azért nem azt mondom hogy "belepréselt az ülésbe ". NEM! csak én gyengébbre számítottam.....
hát tényleg nem ültem olyan igazán nagy motoron..........JAAAAA dehogynem........ a márciusi motorkiállításon pesten ráültem egy 1000-res gsx-r-re........ ......
(romet,simson,no name 50ccm-es 4T robeszem ,aprilia area(haveré),honda lead(ezen tettem le a jogsit),MZ 250ccm-es(hoppá ) és a yamahám
Hali! Ebből a hozzászólásból arra következtetek hogy te még az életbe nem ültél simsonnál komolyabb motoron... Gondolom hogy a 15Le hogy belepréselt a nyeregbe. Hihetetlen Ja amúgy 1300-1400km-nél már nyugodtan ki lehet pörgetni maxig legfeljebb csak tartósan nem...
Amikor vizsgáztam, egy névtelen 4T 125össel vizsgáztam, és az is jól gyorsult, egyenletesen, kb 90ig! Aztán ennyi, amint láttam a vidit erről a motorról ez is szépen húz meg gyorsul, de nem hiszem hogy 120nál sokkal jobban fog menni!
na jó nincs összehasonlítási alapom pl: rs-el, vagy mito-val de akkor is ................. kib*szott jó a gyorsulása..... sztem....
de egy biztos 125 4t-ket oda-vissza üti.... ez biztos.... imádnivaló.....
úúúúúúú ááááá te jó ég..... ez a motor....... gyerekek..... mint az álom..... várjatok kell még egy perc..... ................................... na szóval...
ma merészkedtem kihúzatni még a holnapi szervíz előtt(1360km-nél történt mindez) ...... eszméletlen... 7000-től úgy megindul hogy hihetetlen.... 90km/h-ig(csak eddig mertem húzni neki nem akartam jobban csak nem volt még meg az a bizonyos 1000-res szervíz ugye,ekkor 6.8-6.9-et pörgött 6-ban kb... ) olyan szinten jól gyorsul..... meg az a hang.... komolyan hátra néztem mert azt hittem jön mögöttem valami nagyvérű... csodálatos....
lámpától úgy megindul tényleg hogy az.......nem tudok már jelzőket most jön egy szóismétlés:hihetetlenül jó......
hát tényleg nem ültem olyan igazán nagy motoron..........JAAAAA dehogynem........ a márciusi motorkiállításon pesten ráültem egy 1000-res gsx-r-re........ ......
(romet,simson,no name 50ccm-es 4T robeszem ,aprilia area(haveré),honda lead(ezen tettem le a jogsit),MZ 250ccm-es(hoppá ) és a yamahám
mellesleg a romet kadet után a simson is kurvára húzott, hihetetlen gyorsulása volt, komolyan féltem rajta :))) Minden csak viszonyítás kérdése.
szerintetek jogsi nélkül ki lehet próbálni a yamahát a szalonnál?
de egy biztos 125 4t-ket oda-vissza üti.... ez biztos.... imádnivaló.....
ma merészkedtem kihúzatni még a holnapi szervíz előtt(1360km-nél történt mindez) ...... eszméletlen... 7000-től úgy megindul hogy hihetetlen.... 90km/h-ig(csak eddig mertem húzni neki nem akartam jobban csak nem volt még meg az a bizonyos 1000-res szervíz ugye,ekkor 6.8-6.9-et pörgött 6-ban kb... ) olyan szinten jól gyorsul..... meg az a hang.... komolyan hátra néztem mert azt hittem jön mögöttem valami nagyvérű... csodálatos....
lámpától úgy megindul tényleg hogy az.......nem tudok már jelzőket most jön egy szóismétlés:hihetetlenül jó......