Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na fiuk kinek sikerült már a 120-as sebességrekord, már írnánk be a guiness könyvbe
Hát figy xt 125 kb 11ló r125 15. Nem hiszem, hogy 1-2 méternél jobban elmenne ha gyorsulnánk, tálan még az hogy az r125ön jobban el vannak osztva az áttételek mert ügye az 6sebességes.
A mestertől tanul, Fucky alias Recska mester, hívjatok bármit meg és beragasztok
De csak mert Te is azt csinálod
öreg az apád valagi nagymami Amugy csaj helyett a motorra vered? de nem gáz megértem én
Jóétvágyat
ha ez tényleg így van, akkor nem túl jó. Legalábbis alattam az xt125r igen lomha volt :)
Hát igen, ezzel egyet tudok érteni. Az RS se volt olyan sokáig megaerős, pedig ez 30 paci mimimum. Szerintem annál nehezebb ilyen téren megunni, minél egyenetlenebb a teljesítményleadása.. Ilyen téren szerencsés az RS, mivel 7felett megy igazán. De ha valami egyenletesen adja le a 15lóerőt, az tényleg nem annyira izgalmas már sokáig ,de én bízom benne hogy kitartanak a srácok amíg R6R lesz :D
oda-vissza üti? hát sztem 95-100ig ha gyorsulnánk az XTvel akkor simán egy méteren belül lennénk egymáshoz képest
mindenki magából indul ki öreg ....
Maradjatok sztem a földön ezzel a kurva nagy erővel meg gyorsulással..1-2 ezer km s kevés lesz.. Én is ugyanígy voltam gt250r-el..csak azóta lement pár km.. pedig az 2szer annyi ló + cm3..
Sztem a monitorrol töröld le a ondószármezékot
hát jó azért nem azt mondom hogy "belepréselt az ülésbe ". NEM! csak én gyengébbre számítottam.....
hát tényleg nem ültem olyan igazán nagy motoron..........JAAAAA dehogynem........ a márciusi motorkiállításon pesten ráültem egy 1000-res gsx-r-re........ ......
(romet,simson,no name 50ccm-es 4T robeszem ,aprilia area(haveré),honda lead(ezen tettem le a jogsit),MZ 250ccm-es(hoppá ) és a yamahám
Hát csak míg nincs meg az 1000 szervíz addig nem kéne szerintem.
Én menőbb vagyok, első amit vezettem simson, és elbírtam a 3.6 Le vel
"minden csak viszonyítás kérdése" ez így van szerintem is.
a babetta után is nagyon durva volt a szimo
jó, ebben van valami.

mellesleg a romet kadet után a simson is kurvára húzott, hihetetlen gyorsulása volt, komolyan féltem rajta :))) Minden csak viszonyítás kérdése.
17 évesen mér kellett volna erősebbre ülnie?
Hali! Ebből a hozzászólásból arra következtetek hogy te még az életbe nem ültél simsonnál komolyabb motoron... Gondolom hogy a 15Le hogy belepréselt a nyeregbe. Hihetetlen Ja amúgy 1300-1400km-nél már nyugodtan ki lehet pörgetni maxig legfeljebb csak tartósan nem...
Amikor vizsgáztam, egy névtelen 4T 125össel vizsgáztam, és az is jól gyorsult, egyenletesen, kb 90ig! Aztán ennyi, amint láttam a vidit erről a motorról ez is szépen húz meg gyorsul, de nem hiszem hogy 120nál sokkal jobban fog menni!
ülj rá 125-ös 2t motorra
szerintetek jogsi nélkül ki lehet próbálni a yamahát a szalonnál?
na jó nincs összehasonlítási alapom pl: rs-el, vagy mito-val de akkor is ................. kib*szott jó a gyorsulása..... sztem....
de egy biztos 125 4t-ket oda-vissza üti.... ez biztos.... imádnivaló.....
úúúúúúú ááááá te jó ég..... ez a motor....... gyerekek..... mint az álom..... várjatok kell még egy perc..... ................................... na szóval...
ma merészkedtem kihúzatni még a holnapi szervíz előtt(1360km-nél történt mindez) ...... eszméletlen... 7000-től úgy megindul hogy hihetetlen.... 90km/h-ig(csak eddig mertem húzni neki nem akartam jobban csak nem volt még meg az a bizonyos 1000-res szervíz ugye,ekkor 6.8-6.9-et pörgött 6-ban kb... ) olyan szinten jól gyorsul..... meg az a hang.... komolyan hátra néztem mert azt hittem jön mögöttem valami nagyvérű... csodálatos....
lámpától úgy megindul tényleg hogy az.......nem tudok már jelzőket most jön egy szóismétlés:hihetetlenül jó......
ez más